по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Електрическа китара?

Reply

Нишка Инструменти
Old 1-ви Януари 2009 година, 10:50
Член Група

Default Електрическа китара?

Хей, Im планиране за закупуване на електрическа китара. Аз бях свири на акустична за около 1 и половина години. Има ли някакви специални китарата ми е да гледам? Umm .. Думата е Epiphone Les Пол Специални II е една за мен .. и кога Im отиваш до магазина за да проверите на китари, има ли нещо за мен да се провери? като гладкост на fretboard или животни? и предлагат ми добър усилвател само за начало практика .. не става концерт тип усилвател. LOL .. това е първата ми китара и аз вероятно ще го използвате за много дълго time.THANKz
Old 1-ви Януари 2009 година, 14:46
Номер на групата

Погледнете това.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2-ри януари 2009 г, 06:24
Член Група

добре, отколкото за връзката.
Открих три часа китара опаковки ..

Ibanez IJX 40 Бързстарт пакет
Ibanez IJX 121 Бързстарт пакет
Epiphone Les Павел II Специален пакет
Ultimate-китара преразгледа IJX40 и Лес Пол Специални II .. даде IJX40 един 7,7 и 8,4 Лес Пол един ... аз вероятно ще отидем на Лес Пол Специални II .. или U HAV малко инфо, че Ibanez пакети се по-добре?
Old 2-ри януари 2009 г, 13:49
Номер на групата

Върви с думите Пол спецификационен 2, неговия голям пакет и на акустична китара & усилвател чудесно за начинаещи.
Old 2 януари 2009 г., 16:09
Новите държави Група

DONT Защо отиваш в americanmusical.com и реда нещо хубаво от там. те са лесни начини за плащане и може да избира ..

Също така .. Може би ти е нужно DONT усилвател ... Защо просто не се някои усилвател моделиране софтуер и да играе на компютъра? като Native инструменти китара издокарвам 3 или вълни GTR3 .. този какво да правя! : D

Или получи POD от линия 6 ..
Това са големи, защото може да получите всички видове усилвател различни звуци от тях, точно като на софтуера, така че не се ограничава само до 1 специфични усилвател ..
Ако все пак решите да се сдобиете с усилвател, щях да дойда с линията 6 усилвател, защото те са толкова разнообразни ..

Какъв вид музика се интересувате играя? Това играе голяма роля при вида на оборудването трябва да се използва.
Old 2-ри януари 2009 г, 22:08
Член Група

Аз не се съгласят. Имам била да играе за 4 години и мога да ви кажа, не се modlling софтуер. Можеш ли да ми кажете на вашия бюджет? И не получи комбо пакет, освен ако не сте спестяване на пари. Така че да ми кажете на вашия бюджет и аз ще намеря най-добрите неща. Какъв стил ще играе / искаш да играеш?
Old 3-ти януари 2009, 11:08
Новите държави Група

Бях като му дава идеи да го започне в рамките на бюджет, .. Тя не е за всички, Съгласен съм, но са на компютъра форума, аз помислих, че ще бъде възможно решение ..
Аз бях играл за 9 години и сега може да ти кажа, ако се научите как да използвате софтуера и (правото софтуер), които никога не би се нуждаят от усилвател или ефекти пак, ако имате намерение за осъществяване на жива ..

този също защо е била в която препоръчва на уебсайт, вместо да получавам опаковки .. Мразя пакети. Имах оръженосец на проекта пакет за първата ми китара .. и аз ще ви кажа, това беше най-лошия възможен начин за учене китара .. Трябва да си взема нещо на малко по-добро качество от тези пакети, .. но това може да се скъпи ..
Old 9-ти януари 2009, 02:32
Член Група

Добре .. моя бюджет е или не повече от 300-400 USD за китара и усилвател. приятелят ми ми каза да получи Squier. затова гледат нагоре Squier в интернет .. аз мисля, че е Уот ще бъдат намалени сега. Само китара, НЕ Pack. Аз играя животни като LP, Yellowcard, Сбор 41 и тези, kindsssss. един Squier старт може би? и даже ще използвам тази китара е моята първа и вероятно не получават още едно .. така че искам китара, че може да подкрепи ме, когато аз съм малко напреднали:) и не всички усилватели са нарушенията? Съжалявам, ако съм звук nooby но аз съм. Аз съм, живеещи в България, така и ще я получите от магазин, а не за поръчка онлайн.

Squier Старт HSS
Squier Старт SSS
Squier Tele Персонализирано
Squier Старт Deluxe
всички?
Old 9-ти януари 2009, 02:53
Член Група

едно нещо, каква е разликата между афинитет, Bullet, Standard, Deluxe и цялата серия на Strats от Squier? Каква е най-добре? и какво е най-евтино? също и каква е downside на начинаещия-препоръчва китара сравни с разширено един часа .. може би искал-трудно да се проведе тормозене?
Old 9-ти януари 2009, 06:58
Член Група

Arggggh, захващай с Epiphone - тези, които придружават тези, които не са много добри! Изградете качество е боклук!

Аз бях ли Epiphone ГС и нещо звучи абсолютно SICK! Наистина скриптящ - фондовата мотика прозорци са сладки и супер лесно да се играе. Това е добра за rockier неща, които искате да играете!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc