![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Im планиране за закупуване на електрическа китара. Аз бях свири на акустична за около 1 и половина години. Има ли някакви специални китарата ми е да гледам? Umm .. Думата е Epiphone Les Пол Специални II е една за мен .. и кога Im отиваш до магазина за да проверите на китари, има ли нещо за мен да се провери? като гладкост на fretboard или животни? и предлагат ми добър усилвател само за начало практика .. не става концерт тип усилвател. LOL .. това е първата ми китара и аз вероятно ще го използвате за много дълго time.THANKz |
|
| |||
| |||
| Погледнете това. http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
| |||
| |||
| добре, отколкото за връзката. Открих три часа китара опаковки .. Ibanez IJX 40 Бързстарт пакет Ibanez IJX 121 Бързстарт пакет Epiphone Les Павел II Специален пакет Ultimate-китара преразгледа IJX40 и Лес Пол Специални II .. даде IJX40 един 7,7 и 8,4 Лес Пол един ... аз вероятно ще отидем на Лес Пол Специални II .. или U HAV малко инфо, че Ibanez пакети се по-добре? |
|
| |||
| |||
| Върви с думите Пол спецификационен 2, неговия голям пакет и на акустична китара & усилвател чудесно за начинаещи. |
|
| |||
| |||
| DONT Защо отиваш в americanmusical.com и реда нещо хубаво от там. те са лесни начини за плащане и може да избира .. Също така .. Може би ти е нужно DONT усилвател ... Защо просто не се някои усилвател моделиране софтуер и да играе на компютъра? като Native инструменти китара издокарвам 3 или вълни GTR3 .. този какво да правя! : D Или получи POD от линия 6 .. Това са големи, защото може да получите всички видове усилвател различни звуци от тях, точно като на софтуера, така че не се ограничава само до 1 специфични усилвател .. Ако все пак решите да се сдобиете с усилвател, щях да дойда с линията 6 усилвател, защото те са толкова разнообразни .. Какъв вид музика се интересувате играя? Това играе голяма роля при вида на оборудването трябва да се използва. |
|
| |||
| |||
| Аз не се съгласят. Имам била да играе за 4 години и мога да ви кажа, не се modlling софтуер. Можеш ли да ми кажете на вашия бюджет? И не получи комбо пакет, освен ако не сте спестяване на пари. Така че да ми кажете на вашия бюджет и аз ще намеря най-добрите неща. Какъв стил ще играе / искаш да играеш? |
|
| |||
| |||
| Бях като му дава идеи да го започне в рамките на бюджет, .. Тя не е за всички, Съгласен съм, но са на компютъра форума, аз помислих, че ще бъде възможно решение .. Аз бях играл за 9 години и сега може да ти кажа, ако се научите как да използвате софтуера и (правото софтуер), които никога не би се нуждаят от усилвател или ефекти пак, ако имате намерение за осъществяване на жива .. този също защо е била в която препоръчва на уебсайт, вместо да получавам опаковки .. Мразя пакети. Имах оръженосец на проекта пакет за първата ми китара .. и аз ще ви кажа, това беше най-лошия възможен начин за учене китара .. Трябва да си взема нещо на малко по-добро качество от тези пакети, .. но това може да се скъпи .. |
|
| |||
| |||
| Добре .. моя бюджет е или не повече от 300-400 USD за китара и усилвател. приятелят ми ми каза да получи Squier. затова гледат нагоре Squier в интернет .. аз мисля, че е Уот ще бъдат намалени сега. Само китара, НЕ Pack. Аз играя животни като LP, Yellowcard, Сбор 41 и тези, kindsssss. един Squier старт може би? и даже ще използвам тази китара е моята първа и вероятно не получават още едно .. така че искам китара, че може да подкрепи ме, когато аз съм малко напреднали:) и не всички усилватели са нарушенията? Съжалявам, ако съм звук nooby но аз съм. Аз съм, живеещи в България, така и ще я получите от магазин, а не за поръчка онлайн. Squier Старт HSS Squier Старт SSS Squier Tele Персонализирано Squier Старт Deluxe всички? |
|
| |||
| |||
| едно нещо, каква е разликата между афинитет, Bullet, Standard, Deluxe и цялата серия на Strats от Squier? Каква е най-добре? и какво е най-евтино? също и каква е downside на начинаещия-препоръчва китара сравни с разширено един часа .. може би искал-трудно да се проведе тормозене? |
|
| |||
| |||
| Arggggh, захващай с Epiphone - тези, които придружават тези, които не са много добри! Изградете качество е боклук! Аз бях ли Epiphone ГС и нещо звучи абсолютно SICK! Наистина скриптящ - фондовата мотика прозорци са сладки и супер лесно да се играе. Това е добра за rockier неща, които искате да играете! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |