![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hej, im plánujete koupi elektrickou kytaru. Byl jsem hrát na akustickou asi 1 a půl roku. Existují nějaké speciální kytara na mě podívat se ven? Umm .. Slovo je Epiphone Les Paul II Zvláštní je jeden pro mě .. a když im jít do obchodu, na check-out na kytary, je tam něco pro mě kontrolovat? jako plochost na fretboard nebo krmiv? a navrhnout nějaké dobré zesilovač jen pro domácí praxi .. nejdu na koncert typ amp. Lol .. to je moje první kytara a já budu pravděpodobně používat po velmi dlouhou time.THANKz |
|
| |||
| |||
| Podívejte se na to. http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
| |||
| |||
| v pořádku, díky za odkaz. Našel jsem tři balíky kytaru .. IBANEZ IJX 40 Skokového balíček IBANEZ IJX 121 Skokového balíček Epiphone Les Paul Speciální balíček II Ultimate-kytara zrevidovala IJX40 a Les Paul Speciální II .. dal IJX40 jedno 7,7 a Les Paul jeden 8.4 ... uvidíme pravděpodobně jít na Les Paul Speciální II .. nebo u některých HAV info že IBANEZ balíky lepší? |
|
| |||
| |||
| Jděte s Les Paul spec 2, jeho velký balík a kytara & amp zvuk skvělá pro začátečníky. |
|
| |||
| |||
| Proč dont you go to americanmusical.com a objednat něco pěkného odtamtud. mají snadné platební možnosti a můžete vybrat .. Také .. Možná jste dont potřebovat amp ... Proč ne jen trochu amp modeling software a hrát si na počítači? Nástroje, jako Native Guitar Rig 3 nebo Waves GTR3 .. to je to, co mám dělat! : D Nebo získat POD od Line 6 .. Jsou to skvělé, protože se můžete dostat všechny druhy amp různé zvuky z nich, stejně jako software, tak nejste sami omezují na 1 konkrétní zesilovač .. Pokud se vám rozhodne pořídit si zesilovač bych jít s Line 6 amp, protože jsou tak všestranné .. Jakou hudbu máte zájem hrát? To hraje velkou roli, pokud jde o typ zařízení, měli byste používat. |
|
| |||
| |||
| Nesouhlasím. Byl jsem hrát za 4 roky a můžu říct, don't get modlling software. Můžete mi říct svůj rozpočet? A nejsou tam dostat combo balení, pokud si nejste úsporu peněz. Tak jo řekni mi svůj rozpočet a uvidíme najít ty nejlepší věci. Jaký styl máte hrát / chcete hrát? |
|
| |||
| |||
| Byl jsem dát mu myšlenky se mu začaly do rozpočtu .. Není to pro každého, souhlasím, ale je na počítači, forum, jsem si, že by bylo možné řešení .. Byl jsem hrát za 9 let a lze říct, Jestliže se naučíte, jak používat software i (vpravo software) byste nikdy potřebovat amp nebo účinky znovu, pokud máte v plánu na plnění žít .. to je také důvod, proč jsem se doporučuje, aby internetové stránky místo získali balení .. Nesnáším baleních. Měl jsem statkář start pack pro svou první kytaru .. a já vám řeknu, to bylo nejhorší možností, jak se učit na kytaru .. Musíte se něco o trochu lepší kvalitě než balení .. ale to se může dostat drahý .. |
|
| |||
| |||
| v poradku .. můj rozpočet se pohybuje okolo nebo ne víc než 300-400 USD za oba na kytaru a zesilovač. můj přítel mi řekl, že se dostanete Squier. tak i vyhledat Squier na internetu .. myslím, že je i co se dostává nyní. jen na kytaru, ne PACK. hrají i materiály, jako jsou LP, Yellowcard, Součet 41 a ty kindsssss. jeden Squier Start možná? a ano, budu používat tuto kytaru jako můj první a zřejmě ne dostat ještě jeden .. tak chci kytarou, který může podporovat mě, když jsem trochu pokročilý:) a dělá vše, zesilovač má narušení? líto, když zvuk nooby ale jsem. Jsem žijící v Malajsii, takže jsem se dostat ze skladu, a ne on-line objednávání. Squier Start HSS Squier Start SSS Squier Tele Vlastní Start Squier Deluxe jakýkoli? |
|
| |||
| |||
| Jedna věc, jaký je rozdíl mezi Affinity, Bullet, Standard, Deluxe a všechny řady Strats od Squier? Jaký je nejlepší? a co je nejlevnější? Také co se Nevýhoda začátečník-doporučená kytara porovnat na pokročilé jedno .. možná rád těžší držet rozčilovat? |
|
| |||
| |||
| Arggggh, hůl s Epiphone - ty Sluho ty nejsou příliš dobré! Vybudovat kvalitní je šmejd! Mám jeden Epiphone SG a to zní naprosto SICK! Opravdu křupavou - populace pick-upů jsou sladké a je super lehké hrát. Je perfektní pro skalnatější věci, které chcete hrát! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |