μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Ηλεκτρική κιθάρα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 10:50
Μέλος Ομάδα

Default Ηλεκτρική κιθάρα;

hey, im σχεδιασμό για την αγορά μιας ηλεκτρικής κιθάρας. Έχω παίζει το ακουστικό για περίπου 1 και μισό χρόνο. υπάρχουν ειδικές κιθάρα για μένα να προσέχω; umm .. λέξη είναι Epiphone Les Paul Ειδική ΙΙ είναι η μία για μένα .. και όταν θα im ένα κατάστημα για να ελέγξετε την κιθάρα, υπάρχουν τα πάντα για μένα να ελέγξει; όπως η επιπεδότητα του fretboard ή ζωοτροφές; και μου προτείνουν κάποιο καλό ενισχυτή μόνο για το σπίτι .. πράξη δεν πρόκειται για μια συναυλία τύπο ενισχυτή. LOL .. αυτή είναι η πρώτη μου κιθάρα και μάλλον θα το χρησιμοποιήσει για πολύ μεγάλο time.THANKz
Old 1 Ιανουαρίου 2009, 14:46
Ομάδα Δωρητών

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 Ιανουαρίου 2009, 06:24
Μέλος Ομάδα

εντάξει, thanx για τη σύνδεση.
Βρήκα τρεις κιθάρα πακέτα ..

Ibanez IJX 40 Jumpstart Πακέτο
Ibanez IJX 121 Jumpstart Πακέτο
Epiphone Les Paul Ειδική II Πακέτο
Ultimate-κιθάρα επανεξεταστεί το IJX40 και Les Paul II Ειδική .. δίνει το IJX40 ενός 7,7 και το 8,4 ενός Les Paul ... Θα πάμε μάλλον για μια Les Paul II Ειδική .. ή HAV και κάποιες πληροφορίες ότι τα πακέτα είναι Ibanez καλύτερα;
Old 2 Ιανουαρίου 2009, 13:49
Ομάδα Δωρητών

Πήγαινε με την les paul spec 2, τη μεγάλη συσκευασία και την κιθάρα & ενισχυτή ήχου μεγάλη για αρχάριους.
Old 2 Ιανουαρίου 2009, 16:09
Νέο Μέλος Ομάδα

Γιατί dont you go to americanmusical.com και για κάτι καλό από αυτό. έχουν εύκολη επιλογές πληρωμής και μπορούν να επιλέξουν ..

Επίσης .. Ίσως να χρειαστεί μια dont ενισχυτή ... Γιατί δεν αφορά μόνο κάποια ενισχυτή modeling λογισμικού και να παίξετε στον υπολογιστή; όπως Native Instruments Guitar εξέδρας 3 ή Κύματα GTR3 .. thats τι κάνω! : D

Ή πάρτε μια από POD Line 6 ..
Αυτές είναι μεγάλη, επειδή μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη των διαφορετικών ενισχυτή από τους ήχους, όπως το λογισμικό, ώστε να μην περιορίζουν τον εαυτό σας σε 1 ειδικό ενισχυτή ..
Αν αποφασίσετε να πάρετε έναν ενισχυτή, θα πάει με μια γραμμή 6 ενισχυτή, επειδή είναι τόσο ευέλικτη ..

Τι είδους μουσική σας ενδιαφέρει να παίζει; Αυτό παίζει μεγάλο ρόλο στο είδος του εξοπλισμού θα πρέπει να χρησιμοποιείτε.
Old 2 Ιανουαρίου 2009, 22:08
Μέλος Ομάδα

Δεν συμφωνώ. Έχω παίζοντας για 4 χρόνια και μπορώ να σας πω, δεν έχουν modlling λογισμικού. Μπορείτε να μου πείτε τον προϋπολογισμό σας; Και μην έχετε ένα σύνθετο πακέτο αν δεν είναι εξοικονόμηση χρημάτων. Οπότε ναι πες μου τον προϋπολογισμό σας και θα σας βρούμε τα καλύτερα πράγματα. Τι στυλ σας παίζουν / θέλουν να παίξουν;
Old 3 Ιανουαρίου 2009, 11:08
Νέο Μέλος Ομάδα

Ήμουν που του παρέχουν ιδέες για να τον ξεκινήσει μέσα σε έναν προϋπολογισμό .. Δεν είναι για όλους, συμφωνώ, αλλά είναι σε έναν υπολογιστή φόρουμ, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια πιθανή λύση ..
Έχω παίζει για 9 χρόνια τώρα και μπορώ να σας πω, Αν σας μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό καλά (το δικαίωμα του λογισμικού) που ποτέ δεν θα χρειαστεί μια ενισχυτή ή των αποτελεσμάτων και πάλι, αν δεν το σχέδιο σχετικά με την εκτέλεση ζουν ..

thats επίσης γιατί ήμουν ιστοσελίδα συνιστώντας ότι αντί να πάρει τα πακέτα .. Μισώ συσκευασίες. Είχα μια τσιφλικάς έναρξη Pack για την πρώτη μου κιθάρα .. και θα σας πω, ότι ήταν το χειρότερο δυνατό τρόπο για να μάθετε κιθάρα .. Πρέπει να πάρω κάτι από λίγο καλύτερης ποιότητας από αυτές συσκευασίες .. αλλά ότι μπορεί να δαπανηρή ..
Old 9 Γενάρη 2009, 02:32
Μέλος Ομάδα

εντάξει .. προϋπολογισμός μου είναι περίπου ή όχι πάνω από 300-400 δολάρια και για τις δύο κιθάρα και ενισχυτή. ο φίλος μου μου είπε για να πάρετε μια Squier. Γι 'αναζητήσετε Squier στο διαδίκτυο .. νομίζω ότι είναι wat i θα είναι να τώρα. μόνο κιθάρα, που ΔΕΝ PACK. Παίζω τρόφιμα όπως LP, Yellowcard, Sum 41 και εκείνων kindsssss. Ξεκινήστε ένα Squier ίσως; και μάλιστα, θα χρησιμοποιήσω αυτή την κιθάρα όπως την πρώτη μου και μάλλον δεν λαμβάνουν άλλη μία .. έτσι θέλω μια κιθάρα μου ότι μπορεί να υποστηρίξει όταν είμαι λίγο προχωρημένο:) και έχουν κάνει όλες τις στρεβλώσεις amp; Συγγνώμη αν θ nooby ήχο αλλά είμαι. Είμαι ζουν στη Μαλαισία έτσι θα πάρει από ένα κατάστημα και δεν παραγγελία online.

Squier Start HSS
Squier Start SSS
Squier Tele Custom
Ξεκινήστε Squier Deluxe
οποιαδήποτε;
Old 9 Γενάρη 2009, 02:53
Μέλος Ομάδα

ένα πράγμα, ποια είναι η διαφορά μεταξύ της συγγένειας, Bullet, Standard, Deluxe και όλες τις σειρές Strats από Squier; Ποιος είναι ο καλύτερος; και ποια είναι η φθηνότερη; Επίσης, τι είναι το μειονέκτημα ενός αρχαρίου-κιθάρα συγκρίνουν συνιστάται σε μία προηγμένη .. όπως ίσως πιο δύσκολο να κατέχουν δυσφορώ;
Old 9 Γενάρη 2009, 06:58
Μέλος Ομάδα

Arggggh, stick με Epiphone - αυτές Squire αυτές δεν είναι πολύ καλό! Κατασκευάστηκε ποιότητας είναι πλαστός!

Έχω μία Epiphone SG και το πράγμα ακούγεται απολύτως SICK!! Αλήθεια τραγανιστή - το απόθεμα pick-up είναι γλυκιά και εξαιρετικά εύκολο παιχνίδι. Είναι τέλειο για να το rockier πράγματα που θέλετε να παίξετε!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Guitar Hero (PC) Δεύτερη Κιθάρα Πρόβλημα Ζωύφια PC & Console Gaming 0 9 Οκτωβρίου 2009 09:28
Όποιος Ίδια & Play μια κιθάρα; KanoakaVirus Off Topic Συζήτηση 10 19 Δεκ. 2008 11:06
Κιθάρα για Guitar Hero 3 για PC Spencer2004 PC & Console Gaming 3 25 Νοε 2008 15:39
Η κιθάρα cheesewheels99 Off Topic Συζήτηση 12 15 Φεβ 2008 10:04
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα OlyPerson Off Topic Συζήτηση 7 10 Ιουν 2007 16:40
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.