![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej, im planiranjem kupovine električnu gitaru. Ive 'bio igranje akustične za oko 1 i pol godinu. Ima li kakvih posebnih gitara za mene to gledati? Umm .. riječ je Epiphone Les Paul Special II je jedan za mene .. i kad im ide u dućan da provjerite gitare, jesu li nešto za mene to ček? kao monotonost je fretboard ili stuffs? i predloži mi neki dobar amp samo za domaću praksu .. ne ide na koncert tipa pojačala. LOL .. ovo je moja prva gitara i ja vjerojatno će ga koristiti za vrlo dugo time.THANKz |
|
| |||
| |||
| Bacite pogled na ovo. http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
| |||
| |||
| sve je u redu, nego na link. Našao sam tri paketa gitara .. Ibanez IJX 40 Jumpstart Package Ibanez IJX Jumpstart Paket 121 Epiphone Les Paul Special II paketa Ultimate-gitara pregledao i IJX40 Les Paul Special II .. dao IJX40 jednom 7,7 i 8,4 Les Paul jedan ... ja ću vjerojatno ići na Les Paul Special II .. ili u hav neki info da je Ibanez paketi bolje? |
|
| |||
| |||
| Idi na Les Paul spec. 2, njen veliki paket, a gitara & pojačalo velikog zvuka za početnike. |
|
| |||
| |||
| Zašto ne idete u americanmusical.com i naručiti nešto lijepo od tamo. su lako plaćanja možete izabrati .. Također .. Možda ti ne trebate amp ... Zašto ne samo dobiti neki amp modeling softver i igrati na računalu? poput Native Instruments Guitar katarka 3 ili Valovi GTR3 .. taj što mi je činiti! : D Ili dobiti od Line 6 POD .. Oni su veliki, jer se mogu dobiti sve vrste amp različite zvukove iz njih, kao što je softver, tako da se ne ograničavajući se na 1 specifičnih pojačalo .. Ako se odlučite uzeti pojačala, JA će ići s Line 6 pojačalo, jer oni su toliko svestrani .. Kakvu glazbu ste zainteresirani za igranje? Koja igra veliku ulogu u ovoj vrsti opreme vam treba koristite. |
|
| |||
| |||
| Ne slažem se. Sam igrao za 4 godine i mogu vam reći, ne dobijete modlling softvera. Možete li mi reći proračun? I ne dobijete kombinirani čopora osim ako se štedi novac. Pa reci mi da svoj proračun, a ja ću vam naći najbolje stvari. What do you play style / želite igrati? |
|
| |||
| |||
| Bio sam dajući mu ideja da se u njemu počeo proračuna .. Nije za svakoga slažem se, ali se na računalu na forumu, ja shvatio da bi bilo moguće rješenje .. Ive 'bio igranje za 9 godina i mogu ti reći, ako ste naučili kako koristiti softver dobro (pravo software) biste nikada Trebam amp ili efekte opet, ako se ne izvode uživo na planu .. koji je također razlog zašto sam preporuku da umjesto website dobivanje omot .. Mrzim pakete. Imala sam kavalir start paket za svoju prvu gitaru .. a ja ću ti reći, da je najgori mogući način kako bi naučili gitara .. Morate dobiti nešto malo bolje kvalitete od onih omot .. ali da se mogu dobiti skupe .. |
|
| |||
| |||
| dobro .. moj proračun je oko ne više od 300-400 EUR za oba gitara i pojačala. moj prijatelj je rekao mene da biste dobili Squier. pa sam Squier potražiti na internetu .. mislim da je wat ja htijenje biti uzimajući sada. samo gitara, NE Pack. i igrati kao stuffs LP, Yellowcard, Sum 41 i one kindsssss. Početak jednog Squier možda? i tako, ja ću koristiti ove gitare kao moj prvi i vjerojatno ne dobiva neki drugi .. pa mi ištanje gitara koje mogu podržati me kad sam se malo napredne:) i to čini sve su amp distorzijom? ispričavam se ako sam zvuk nooby ali sam ja. Ja sam živio u Maleziji pa ću, preuzmite ga s trgovina a ne online naručivanje. HSS Squier Započni Squier Start SSS Squier Tele Custom Squier Deluxe Započni bilo koji? |
|
| |||
| |||
| jedna stvar, što je razlika između afiniteta, Bullet, Standard, Deluxe i sve serije Strats od Squier? Koji je najbolji? i što je najjeftiniji? i što je downside of početnik preporučuje gitara usporediti s naprednim jednom .. možda mi je teže držati uzrujavati? |
|
| |||
| |||
| Arggggh, štap s Epiphone - one kavalir one nisu jako dobra! Izgradite kvalitete petparački! Ive 'je dobio Epiphone SG a stvar zvuči apsolutno Sick! Stvarno hrskav - The Stock motika-up slatka i super jednostavno za igrati. To je biti savršen za rockier stvari želite igrati! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Guitar Hero (PC) drugu gitaru Problem | Gamad | PC & konzole Igre | 0 | 9. listopada 2009 09:28 |
| Svatko Own A & Play Guitar? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 19. prosinac 2008 11:06 |
| Gitara za Guitar Hero 3 za PC | Spencer2004 | PC & konzole Igre | 3 | 25. studeni 2008 15:39 |
| Moja gitara | cheesewheels99 | Off Topic Discussion | 12 | 15. veljača 2008 10:04 |
| Električni automobili | OlyPerson | Off Topic Discussion | 7 | 10. lipnja 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |