![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hey, im tervezi buying egy elektromos gitár. Már játszik akusztikus kb 1 és fél év. Vannak-e olyan különleges gitár nekem vigyázz! Umm .. szó Epiphone Les Paul Special II-ben egy nekem .. és ha im megy egy boltban, hogy nézd meg a gitárt, vannak-e valamit nekem, hogy ellenőrizze? mint a laposság vagy az fretboard tölt? és azt sugallják, valami jó amp csak a hazai gyakorlatban .. nem megyek a koncertre típusú amp. LoL .. ez az én első gitár, és én valószínűleg annak a nagyon hosszú time.THANKz |
|
| |||
| |||
| Nézd meg ezt. http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
| |||
| |||
| Rendben, mint a link. Találtam három gitár csomagok .. Ibanez IJX 40 Jumpstart csomag Ibanez IJX 121 Jumpstart csomag Epiphone Les Paul Special II-csomag Ultimate-gitár felülvizsgálta a IJX40 és Les Paul Special II .. átadja a IJX40 egy 7,7 és egy 8,4 Les Paul ... Majd talán megy a Les Paul Special II .. vagy u hav néhány info, hogy az Ibanez küldeménydarab jobb? |
|
| |||
| |||
| Ugrás a Les Paul spec 2, egy nagy csomagot, és a gitár & amp megbízható nagy kezdőknek. |
|
| |||
| |||
| Miért ne menj a americanmusical.com és valami szép is. azok könnyen és fizetési lehetőségek közül választhat .. Is .. Talán ön dont amp szüksége ... Miért nem csak egy kis amp modellező szoftver és játszani a számítógépen? mint a Native Instruments Guitar Rig 3 vagy Waves GTR3 .. thats what I do! : D Vagy egy Line 6 POD tól .. Ezek nagy, mert tud mindenféle más amp hangzik tőlük, mint a szoftver, így nem korlátozza magát, 1 külön erősítő .. Ha mégis úgy döntenek, hogy kap egy erősítő, Inkább egy Line 6 AMP, mert annyira sokoldalú .. Milyen zenét akarsz játszani érdekel? Ez játszik nagy szerepet a berendezések meg kell használni. |
|
| |||
| |||
| Én nem értek egyet. Már játszott 4 évig, és mondhatom, nem lesz modlling szoftver. Megmondaná, hogy a költségvetést? És nem egy kombinált csomagolás, kivéve, ha a megtakarítás pénzt. Szóval igen mondd el a költségvetést és Megtalállak a legjobb dolog. What do you play style / szeretne játszani? |
|
| |||
| |||
| Én voltam neki ötleteket, hogy vele kezdődött a költségvetés .. Ez nem mindenkinek Egyetértek, de mivel egy számítógépes fórum, gondoltam, hogy egy lehetséges megoldás .. Én játszom 9 éves, és most mondom, ha megtanulják, hogyan kell használni a szoftvert is (a jobb szoftver), amit soha nem szüksége amp vagy hatása újra, csak ha tervet teljesítő élő .. thats is miért ajánlja, hogy a weboldal helyett szerzés a csomagok .. Utálom csomagolásban. Volt egy lovag start csomag első gitár .. és megmondom neked, ez volt a lehető legrosszabb módon tanulni gitár .. Be kell, hogy valami egy kicsit jobb minőségű, mint a csomagok .. de hogy tud drága .. |
|
| |||
| |||
| rendben .. én költségvetése körül vagy legfeljebb 300-400 USD a két gitár és amp. barátom azt mondta nekem, hogy a Squier. Úgyhogy felnézni Squier az interneten .. én úgy gondolom, hogy van wat leszek kapok most. csak a gitár, nem csomag. I play anyagok, mint a LP, Yellowcard, Sum 41 és azok kindsssss. a Squier Start talán? és igen, akkor használd ezt a gitárt, mint az első és valószínűleg nem kapok egy másikat .. így akarok gitár, hogy támogatni tudja, ha én vagyok egy kicsit fejlettebb:), és nem is az összes amp torzulások? Bocs, ha megbízható nooby de én vagyok. Én élő Malajzia úgy fogok kapni az üzletben, és nem online rendelés. Squier Start HSS Squier Start SSS Squier Tele Custom Squier Start Deluxe minden? |
|
| |||
| |||
| Egy dolog, mi a különbség az Affinity, Bullet, Standard, Deluxe, és minden sor Strats a Squier? Mi a legjobb? és mi a legolcsóbb? is, mi a hátránya az ajánlott kezdő gitár összehasonlítani egy fejlettebb egy .. talán nehezebb, mint hogy egy fret? |
|
| |||
| |||
| Arggggh, maradj Epiphone - ezek a Squire pedig nem túl jó! Testfelépítés minőség vacak! Van egy Epiphone SG hangzik a dolog, és teljesen beteg! Tényleg ropogós - a készlet pick-up kedves és szuper könnyű játszani. Ez tökéletes lesz a szirteken, amit akarok játszani! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |