פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

גיטרה חשמלית?

Reply

שרשרת כלים
Old 1 ינואר 2009, 10:50
חבר קבוצת

Default גיטרה חשמלית?

היי, IM מתכננת לקנות על גיטרה חשמלית. אני כבר משחק את אקוסטית בערך 1 שנה וחצי. האם יש לי גיטרה מיוחדת כדי להזהר? אום .. המילה היא Epiphone Les פול מיוחדים II הוא אחד בשבילי .. וכאשר IM הולך בחנות לבדוק את guitars, האם יש משהו בשבילי לבדוק? כמו שטיחות של fretboard או stuffs? ונציע לי רק טוב AMP הביתה .. בפועל לא קורה קונצרט סוג AMP. LOL .. זה הגיטרה הראשונה שלי ואני כנראה יהיה להשתמש בו במשך זמן רב מאוד time.THANKz
Old 1 ינואר 2009, 14:46
קבוצת תורמים

Default גיטרה חשמלית?

תסתכל על זה.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 ינואר 2009, 06:24
חבר קבוצת

Default גיטרה חשמלית?

בסדר, thanx עבור הקישור.
מצאתי שלוש חבילות גיטרה ..

Ibanez IJX 40 חבילה של Jumpstart
Ibanez IJX 121 חבילה של Jumpstart
Epiphone Les Paul II חבילה מיוחדת
Ultimate-גיטרה בחנה את IJX40 ו Les פול מיוחדים השנייה .. נתן את IJX40 של 7.7 ו 8.4 Les פול א ... אני כנראה יהיה ללכת עבור Les פול מיוחדים השנייה .. או U hav קצת מידע על חבילות Ibanez כי הוא טוב יותר?
Old 2 ינואר 2009, 13:49
קבוצת תורמים

Default גיטרה חשמלית?

לך עם פול Les spec 2, שלה גדול החבילה ואת הגיטרה & AMP נשמע נהדר למתחילים.
Old 2 ינואר 2009, 16:09
קבוצת חברות חדשות

Default גיטרה חשמלית?

למה לך ללכת dont americanmusical.com וסדר משהו נחמד משם. יש להם אפשרויות התשלום קל U יכול לבחור ..

כמו כן .. אולי אתה צריך dont AMP ... למה לא רק קצת עצוב AMP תוכנה לשחק במחשב? דובר מכשירים כמו גיטרה או ציוד 3 גלים GTR3 .. thats מה שאני עושה! : D

או לקבל קו Pod מ 6 ..
אלו נהדר כי אתה יכול לקבל כל מיני AMP נשמע שונה מהם, פשוט אוהב את התוכנה, כך שאתה לא להגביל את עצמך 1 ספציפיים amplifier ..
אם תחליט לקבל amplifier, הייתי הולך עם קו 6 AMP, כי הם כל כך צדדי ..

איזה סוג של מוזיקה אתה מעוניין לשחק? זה משחק תפקיד גדול סוג של ציוד אתה צריך להיות משתמש.
Old 2 ינואר 2009, 22:08
חבר קבוצת

Default גיטרה חשמלית?

אני לא מסכים. אני כבר במשך 4 שנים משחק ואני יכול להגיד לך, לא מבין modlling התוכנה. האם אתה יכול לספר לי את התקציב? "שלא לקבל Combo Pack, אלא אם אתה שומר את הכסף. כן, אז תגידי לי את התקציב ואני תמצא לך את הדברים בצורה הטובה ביותר. איזה סגנון משחק אתה / רוצה לשחק?
Old 3 ינואר 2009, 11:08
קבוצת חברות חדשות

Default גיטרה חשמלית?

אני נותן לו רעיונות כדי להשיג אותו התחיל בתוך תקציב .. זה לא עבור כולם, אני מסכים, אבל להיות על המחשב בפורום, חשבתי שזה יהיה פתרון אפשרי ..
אני כבר שיחק במשך 9 שנים והוא יכול להגיד לך, אם אתה ללמוד כיצד להשתמש בתוכנה טוב (מימין התוכנה), אתה לעולם לא צריך AMP או אפקטים שוב, אלא אם כן אתה מתכנן לחיות על ביצועים ..

thats גם למה אני recommending כי במקום לקבל באתר האינטרנט של חבילות .. אני שונא חבילות. היה לי בעל אחוזה להתחיל לארוז הגיטרה הראשונה שלי .. ואני אגיד לך, זה היה הגרוע מכל דרך אפשרית כדי ללמוד גיטרה .. אתה צריך משהו קצת יותר איכותי מאשר אלו חבילות .. אבל זה יכול לקחת יקר ..
Old 9 ינואר 2009, 02:32
חבר קבוצת

Default גיטרה חשמלית?

בסדר .. התקציב שלי הוא לידך או לא יותר מ 300-400 USD כאחד גיטרה ו AMP. חבר שלי אמר לי לקחת Squier. אז אני מסתכל למעלה Squier באינטרנט .. אני חושב שזה יהיה wat אני מקבל עכשיו. רק גיטרה, לא Pack. אני אוהב לשחק stuffs LP, Yellowcard, 41 ואלו סכום kindsssss. א Squier התחלה אולי? ועל כן, אני משתמש זה כמו הגיטרה הראשונה שלי ואת כנראה לא מקבל עוד אחד .. אני כל כך רוצה גיטרה שיכולה לתמוך בי כאשר אני קצת יותר מתקדם:) ואת כל AMP האם יש distortions? מצטער אם אני נשמע nooby אבל אני. אני המתגוררים מלזיה כך אני אקבל אותו בחנות ולא ההזמנה באינטרנט.

Squier התחלה HSS
Squier התחלה SSS
Squier Tele אישית
Squier התחלה Deluxe
כל?
Old 9 ינואר 2009, 02:53
חבר קבוצת

Default גיטרה חשמלית?

דבר אחד, מה ההבדל בין זיקה, כדור, רגילה Deluxe וכל סדרה של Strats מ Squier? מה הכי טוב? ומה את הזול ביותר? גם את מה downside של Beginner המומלץ גיטרה השווה ל מתקדם אחד .. אולי קשה לקיים לכעוס?
Old 9 ינואר 2009, 06:58
חבר קבוצת

Default גיטרה חשמלית?

Arggggh, מקל עם Epiphone - אלה לשאת כלים אלו הם לא טוב!! בניית איכות זול!

אני כבר יש Epiphone SG והקטע נשמע בהחלט חולה! פריך באמת - לקחת את המניה הם קופצים מתוק והוא סופר קל לשחק. זה יהיה מושלם עבור rockier דברים אתה רוצה לשחק!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Guitar Hero (PC) השנייה גיטרה Problem שרצים PC & קונסולת משחקים 0 9 אוקטובר 2009 09:28
כל אחד Own & Play גיטרה? KanoakaVirus דיון Off topic 10 19th דצמבר 2008 11:06
גיטרה ל Guitar Hero 3 For PC Spencer2004 PC & קונסולת משחקים 3 ה -25 בחודש נובמבר 2008 15:39
גיטרה שלי cheesewheels99 דיון Off topic 12 ה -15 בחודש פברואר 2008 10:04
כלי רכב חשמליים OlyPerson דיון Off topic 7 -10 יוני 2007 16:40
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.