![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey, im planuojate pirkti elektrine gitara. I've been playing acoustic apie 1 su puse metų. Ar yra kokių nors specialių gitara man išeiti? Umm .. Žodis Epiphone Les Paul Special II man .. ir jei jiems eiti į parduotuvę sužinoti gitara vieną, yra kas nors man patikrinti? patinka Fretboard arba produktus plokštumas? ir pasiūlyti man gerą stiprintuvą tiesiog namuose praktika .. nesiruošia į koncertą tipo stiprintuvą. LoL .. tai mano pirmoji gitara ir aš tikriausiai jį naudoti labai ilgai time.THANKz |
|
| |||
| |||
| Atsižvelgti į tai žiūrėti. http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
| |||
| |||
| Alright, thanx for the link. Radau tris gitara paketai .. Ibanez IJX 40 Jumpstart kodo Ibanez IJX 121 Jumpstart kodo Epiphone Les Paul Special II paketas Ultimate-guitar peržiūrėjo IJX40 ir Les Paul Special II .. davė IJX40 7.7 ir Les Paul 8,4 ... I'll probably eiti Les Paul Special II .. ar u hav some info, kad Ibanez paketų geriau? |
|
| |||
| |||
| Eiti su Les Paul Spec 2, jo didelį paketą ir gitara & amp garso puikiai tinka pradedantiesiems. |
|
| |||
| |||
| Why dont you go to americanmusical.com ir užsisakyti ko nors gražus iš ten. jie lengvai atsiskaityti ir gali pasirinkti .. Pat .. Maybe you dont reikia stiprintuvo ... Kodėl ne tik kažkiek amp modeliavimo programinė įranga ir žaisti kompiuteriu? kaip Native Instruments Guitar Rig 3 ar Waves GTR3 .. Thats what I do! : D Arba gauti iš Line 6 POD .. Tai yra didelis, nes galite gauti įvairių rūšių garso stiprintuvą joms, kaip programinė įranga, todėl jūs ne riboti save 1 konkrečių stiprintuvas .. Jei nusprendžia gauti stiprintuvo, noriu eiti su 6 linija stiprintuvą, nes jie yra labai universalus .. Kokia muzika jus domina žaisti? Kad vaidina svarbų vaidmenį ir įrangos tipą, kurį reikia naudoti. |
|
| |||
| |||
| Nesutinku. Man buvo žaisti už 4 metus ir galiu pasakyti, don't get modlling programinės įrangos. Ar galite pasakyti savo biudžetą? And don't get Combo Pack, nebent esate sutaupyti pinigų. So yeah pasakyti savo biudžetą, ir mes pasistengsime surasti Jums geriausią stuff. Koks stilius jums groti / nori groti? |
|
| |||
| |||
| Buvau duoti jam idėjas gauti jį pradėti per biudžetą .. It's not for everybody aš sutinku, bet kaip dėl kompiuterių forumas, man atrodė, kad būtų galima išspręsti .. I've been playing 9 metus ir dabar galiu pasakyti, jeigu jūs išmoksite, kaip naudotis programine įranga ir (teisė programinė įranga) Jūs niekada reikia stiprintuvo arba efektai dar kartą, jei jūs planuojate gyvai .. Thats why I taip pat buvo rekomenduojama, kad svetainėje, o ne gauti pakuotes .. I hate pakuočių. Turėjau asistuoti pradėti Pack mano pirmoji gitara .. ir aš sakau, kad buvo blogiausias būdas mokytis gitara .. Jums reikia gauti kažką šiek tiek geresnės kokybės nei pakuočių .. bet kad galima gauti brangus .. |
|
| |||
| |||
| Alright .. mano biudžetas yra maždaug arba ne daugiau kaip 300-400 USD už tiek gitaros ir stiprintuvo. Mano draugas man gauti Squier. todėl aš ieškoti Squier internetu .. Manau, kad tai wat aš būsiu gauti dabar. tik gitara, NE PAKUOTĖ. I play produktus, kaip LP, Yellowcard, Sum41 ir tuos kindsssss. Pradėti Squier gal? Taip ir aš naudoti šią gitara mano pirmasis ir tikriausiai negauna kitą .. taip noriu gitara, kad gali padėti man, kai aš mažai Išplėstinė:) ir veikia visi stiprintuvai turi iškraipymus? Atsiprašau, jei aš garso nooby tačiau aš esu. I'm living in Malaysia, kad gausiu jį iš sandėlio, o ne užsisakyti internetu. Squier Pradėti HSS Squier Pradėti VPAS Squier Tele Custom Squier Pradėti Deluxe kokius? |
|
| |||
| |||
| vienas dalykas, kas tarp giminystės, Bullet, Standard, Deluxe ir visi Strats nuo Squier serijos skirtumas? Kas geriausias? o kas pigiausias? pat, kas iš Beginner smukimo rekomenduojamas gitara, palyginti su pažangiosios vienas .. gal kaip sunkiau laikyti nervintis? |
|
| |||
| |||
| Arggggh, klijuoti su Epiphone - tie Squire iš jų yra ne labai gerai! Statybų kokybė yra menkavertis! Turiu Epiphone SG ir dalykas skamba absoliučiai SICK! Tikrai traškus - akcijų pick-up yra saldus ir jis super lengva žaisti. Tai bus puiki rockier Daiktai norite žaisti! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Guitar Hero (PC) Antra gitara Problema | Kenkėjai | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 9 spalis 2009 09:28 |
| Kiekvienas Nuosavas & Play Guitar? | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 10 | 19 gruodis 2008 11:06 |
| Guitar Hero 3 gitara for PC | Spencer2004 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | Lapkritis 25, 2008 15:39 |
| Gitara | cheesewheels99 | Off Topic Discussion | 12 | 15 vasaris 2008 10:04 |
| Elektriniai | OlyPerson | Off Topic Discussion | 7 | Birželis 10, 2007 16:40 |
| Temos įrankiai | |
| |