mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Elektriskā ģitāra?

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 1, 2009, 10:50
Loceklis

Default Elektriskā ģitāra?

hey, im plānošana pērkot elektrisko ģitāru. Es esmu spēlē akustisko aptuveni 1 un pusgadā. Vai ir kādas īpašas ģitāra man skatīties ārā? Umm .. vārds Epiphone Les Paul Special II ir viens man .. un kad im dodas uz veikalu apskatīt ģitāras, ir kaut kas man to pārbaudīt? tāpat izplēšanās fretboard vai produktu? un iesakiet man kādu labu amp tikai mājas prakse .. nenāks par koncertu veida amp. Lol .. šī ir mana pirmā ģitāra un es, iespējams izmantot to ļoti ilgi time.THANKz
Old Janvāris 1, 2009, 14:46
Donors Group

Veikt apskatīt šeit.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 janvāris 2009, 06:24
Loceklis

alright, thanx par saiti.
Es atradu trīs ģitāra paketes ..

Ibanez IJX 40 Jumpstart Package
Ibanez IJX 121 Jumpstart Package
Epiphone Les Paul Special II Package
Ultimate-guitar pārskata IJX40 un Les Paul Special II .. deva IJX40 7,7 un Les Paul 8,4 ... Es droši vien iet par Les Paul Special II .. vai u hav kādu info, ka Ibanez iepakojumu labāk?
Old 2 janvāris 2009, 13:49
Donors Group

Iet ar Les Paul spec 2, tās lielā pakete un ģitāra & amp skaņu liels iesācējiem.
Old 2 janvāris 2009, 16:09
New Member Group

Why dont you go to americanmusical.com un lai kaut ko jauku no turienes. tās ir viegli maksājumu iespējas u var izvēlēties ..

Arī .. Varbūt jums dont nepieciešama amp ... Kāpēc ne tikai dabūt amp modelēšanas programmatūras un spēlēt uz datora? piemēram, Native Instruments Guitar Urbšanas 3 vai Waves GTR3 .. thats ko man darīt! : D

Vai Jums POD no 6 Line ..
Tie ir lieliski, jo Jūs varat visu dažādo amp veida skaņas no tām, tāpat kā programmatūru, tāpēc jums nav ierobežo sevi līdz 1 īpašās pastiprinātājs ..
Ja jums izlemt iegūt pastiprinātājs, es gribētu iet ar 6 Line amp, jo tie ir tik daudzpusīgi ..

Kādu mūziku veida jūs interesē spēlēt? Ka spēlē liela nozīme iekārtu veidam Jums jābūt izmantojat.
Old 2 janvāris 2009, 22:08
Loceklis

I don't agree. Esmu bijis spēlē 4 gadus un varu jums pateikt, nesaņem modlling programmatūru. Vai jūs varat man pateikt savu budžetu? Un nesaņem Combo iepakojumā, ja neesat ietaupīt naudu. So yeah man pateikt savu budžetu un es varētu jūs atrast vislabāko piedāvājumu. Kāda stila tu spēlē / vēlas spēlēt?
Old Janvāris 3, 2009, 11:08
New Member Group

Man bija kas viņu idejas, lai dabūtu viņu uzsākta budžeta .. Tas nav visiem es piekrītu, bet atrodas uz datora forumu, es rakstainas būtu iespējamais risinājums ..
I've been playing for 9 gadus un varu teikt,, ja jūs uzzinātu, kā lietot programmatūru labi (pareizo programmatūru), jums nekad nebūtu nepieciešama pastiprinātāji un seku atkal, ja vien jūs plānu, kas veic dzīvu ..

Tas ir arī iemesls, kāpēc man tika ieteikts, ka mājas vietā kļūst iepakojumi .. I hate iepakojumus. Man bija skvairs sākums iepakojums mana pirmā ģitāra .. un es jums saku, tas bija sliktākais iespējamais veids, kā iemācīties ģitāru .. Nepieciešams, lai saņemtu kaut nedaudz labāka kvalitāte nekā iepakojumā .. bet, ka var iegūt dārgs ..
Old Janvāris 9, 2009, 02:32
Loceklis

alright .. mans budžets ir ap vai ne vairāk par 300-400 USD, lai gan ģitāra un amp. mans draugs man teica, lai iegūtu Squier. so i uzmeklēšanai Squier par internetu .. es domāju, ka tā wat i būs panākt tagad. vienkārši ģitāra, NOT PACK. I play produktu, piemēram, LP, Yellowcard, Sum 41 un tās kindsssss. Squier Start maybe? un jā, es izmantošu šo ģitāru, jo mans pirmais un, iespējams, nesaņem citu .. tāpēc es gribu ģitāras, kas var atbalstīt mani, kad es esmu mazliet Advanced:), bet visi pastiprinātāji ir traucējumi? sorry ja es skaņu nooby bet es esmu. Es esmu, kas dzīvo Malaizija tāpēc es to get to no veikala un nav pasūtīšana tiešsaistē.

Squier Start HSS
Squier Start SSS
Squier Tele Custom
Squier Start Deluxe
jebkuru?
Old Janvāris 9, 2009, 02:53
Loceklis

viena lieta, kas ir starpība starp Affinity, Bullet, Standard Deluxe un visas sērijas Strats no Squier? Kas ir labākais? un kāds ir lētākais? arī to, kas ir iesācējs lejupvērstie ieteiktais ģitāra salīdzināt ar Uzlabotais vienas .. varbūt kā grūtāk turēt fret?
Old Janvāris 9, 2009, 06:58
Loceklis

Arggggh, pielīmējiet ar Epiphone - tie Squire tiem nav ļoti labi! Build kvalitāte ir slikts!

I've got Epiphone SG un lieta izklausās absolūti SICK! Really kraukšķīgs - akciju pick-ups ir salds un to super viegli spēlēt. Tas ir ideāls par rockier stuff vēlaties spēlēt!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register

Bookmarks