rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Elektryczna gitara?

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 stycznia 2009, 10:50
Członek grupy

hey, im planowania zakupu na gitarze elektrycznej. I've been playing akustycznego na około 1 i pół roku. istnieją specjalne gitara dla mnie wygląda obecnie? umm .. słowo jest Epiphone Les Paul Special II jest dla mnie .. a gdy im się do sklepu, aby zapoznać się z gitary, to jest coś dla mnie sprawdzić? jak płaskość z fretboard lub stuffs? i proponuje mi tylko dobrego wzmacniacza do domu praktyki .. nie będzie na koncercie typu wzmacniacza. Lol .. to jest moja pierwsza gitara i prawdopodobnie będę go używać przez bardzo długi time.THANKz
Old 1 stycznia 2009, 14:46
Grupa dawcy

Rzuć okiem na to.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 stycznia 2009, 06:24
Członek grupy

alright, thanx for the link.
Znalazłem trzy pakiety gitara ..

Ibanez IJX 40 Jumpstart pakietu
Ibanez IJX 121 Jumpstart pakietu
Epiphone Les Paul Special II pakietu
Ultimate-gitara dokonała przeglądu i IJX40 Les Paul Special II .. oddał IJX40 jeden 7,7 i 8,4 Les Paul jeden ... I'll probably pójść na Les Paul Special II .. lub u hav niektórych informacji, że Ibanez pakietów jest lepiej?
Old 2 stycznia 2009, 13:49
Grupa dawcy

Przejście z Les Paul spec 2, jego wielki pakiet i gitary i wzmacniacza dźwięku wielkiego dla początkujących.
Old 2. stycznia 2009, 16:09
Nowe państwa grupy

Dlaczego dont you go do americanmusical.com i zamówić coś z tym miło. oni mieć łatwy i opcji płatności można wybrać ..

Również .. Może dont potrzebuje wzmacniacza ... Dlaczego nie tylko trochę amp modelowania oprogramowania i grać na komputerze? jak Native Instruments Guitar RIG 3 lub Waves GTR3 .. thats co robię! : D

Albo się z Line 6 POD ..
Są to ogromne, ponieważ można znaleźć wszelkiego rodzaju amp różne dźwięki z nich, podobnie jak program, więc nie ograniczając się do 1 konkretnego wzmacniacza ..
Jeśli decyduje się wzmacniacz, chciałbym pójść w Linia 6 wzmacniacza, ponieważ są one tak wszechstronne ..

Jaki rodzaj muzyki są Państwo zainteresowani w gry? To odgrywa dużą rolę w rodzaju sprzętu powinny być używane.
Old 2 stycznia 2009, 22:08
Członek grupy

Nie zgadzam się. I have been playing na 4 lata i mogę powiedzieć, don't get modlling oprogramowania. Czy możesz mi powiedzieć budżet? I don't get kombi opakowanie, chyba że są oszczędności pieniędzy. Więc tak mi budżet i I'll znaleźć najlepsze rzeczy. Jaki styl grasz / chcesz grać?
Old 3 stycznia 2009, 11:08
Nowe państwa grupy

I dawał mu pomysły, aby go uruchomić w ciągu budżetu .. To nie dla każdego zgadzam, ale są na komputerze forum, wyobraziłem byłoby możliwe rozwiązanie ..
I've been playing do 9 lat i obecnie można powiedzieć, gdy dowiesz się, jak korzystać z oprogramowania oraz (prawo oprogramowanie), które nie potrzebują wzmacniacza lub skutki ponownie, chyba że masz zamiar wykonywania na żywo ..

thats także dlaczego byłem zalecając stronie zamiast coraz opakowaniach .. I hate opakowaniach. Miałem dziedzic początku Pack dla mojej pierwszej gitary .. and I'll tell you, który był najgorszy z możliwych sposobów, aby dowiedzieć się gitara .. Musisz dostać coś z nieco lepszej jakości niż te pakiety .. ale że może dostać drogie ..
Old 9 stycznia 2009, 02:32
Członek grupy

alright .. mój budżet wynosi około lub nie więcej niż 300-400 dolarów na obie gitary i wzmacniacza. mój przyjaciel powiedział do mnie, aby otrzymać Squier. so I look up Squier w Internecie .. Myślę, że jest wat i będzie coraz teraz. tylko gitara, NIE PACK. I play stuffs jak LP, Yellowcard, Sum 41 i tych kindsssss. jeden Squier Start maybe? i tak, i będzie korzystać z tej gitary jako mój pierwszy i prawdopodobnie nie ma innego .. tak chcę gitary, że może poprzeć mnie, gdy jestem trochę zaawansowanych:) i nie wszystkie posiadają zniekształcenia wzmacniacza? sorry if i dźwięku nooby ale jestem. I'm living w Malezji i tak się go z magazynu, a nie zamawianie online.

Start Squier HSS
Squier Start SSS
Squier Tele Custom
Start Squier Deluxe
wszelkie?
Old 9 stycznia 2009, 02:53
Członek grupy

jedna rzecz, jaka jest różnica między Affinity, Bullet, Standard Deluxe oraz wszystkich serii Strats z Squier? Jaki jest najlepszy? i co najtańsze? także co do spadku o początkujących zaleca gitara porównać do zaawansowanych jeden .. maybe like trudniejsze do przeprowadzenia gryźć?
Old 9 stycznia 2009, 06:58
Członek grupy

Arggggh, trzymać z Epiphone - Squire te nie są bardzo dobre! Zbuduj jakość jest lipa!

I've got an Epiphone SG i dźwięki rzeczą absolutnie SICK! Naprawdę crunchy - zasobu pick-up są słodkie i bardzo proste do odegrania. To jest idealne dla turniach stuff chcesz grać!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.