![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey, im planowania zakupu na gitarze elektrycznej. I've been playing akustycznego na około 1 i pół roku. istnieją specjalne gitara dla mnie wygląda obecnie? umm .. słowo jest Epiphone Les Paul Special II jest dla mnie .. a gdy im się do sklepu, aby zapoznać się z gitary, to jest coś dla mnie sprawdzić? jak płaskość z fretboard lub stuffs? i proponuje mi tylko dobrego wzmacniacza do domu praktyki .. nie będzie na koncercie typu wzmacniacza. Lol .. to jest moja pierwsza gitara i prawdopodobnie będę go używać przez bardzo długi time.THANKz |
|
| |||
| |||
| Rzuć okiem na to. http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
| |||
| |||
| alright, thanx for the link. Znalazłem trzy pakiety gitara .. Ibanez IJX 40 Jumpstart pakietu Ibanez IJX 121 Jumpstart pakietu Epiphone Les Paul Special II pakietu Ultimate-gitara dokonała przeglądu i IJX40 Les Paul Special II .. oddał IJX40 jeden 7,7 i 8,4 Les Paul jeden ... I'll probably pójść na Les Paul Special II .. lub u hav niektórych informacji, że Ibanez pakietów jest lepiej? |
|
| |||
| |||
| Przejście z Les Paul spec 2, jego wielki pakiet i gitary i wzmacniacza dźwięku wielkiego dla początkujących. |
|
| |||
| |||
| Dlaczego dont you go do americanmusical.com i zamówić coś z tym miło. oni mieć łatwy i opcji płatności można wybrać .. Również .. Może dont potrzebuje wzmacniacza ... Dlaczego nie tylko trochę amp modelowania oprogramowania i grać na komputerze? jak Native Instruments Guitar RIG 3 lub Waves GTR3 .. thats co robię! : D Albo się z Line 6 POD .. Są to ogromne, ponieważ można znaleźć wszelkiego rodzaju amp różne dźwięki z nich, podobnie jak program, więc nie ograniczając się do 1 konkretnego wzmacniacza .. Jeśli decyduje się wzmacniacz, chciałbym pójść w Linia 6 wzmacniacza, ponieważ są one tak wszechstronne .. Jaki rodzaj muzyki są Państwo zainteresowani w gry? To odgrywa dużą rolę w rodzaju sprzętu powinny być używane. |
|
| |||
| |||
| Nie zgadzam się. I have been playing na 4 lata i mogę powiedzieć, don't get modlling oprogramowania. Czy możesz mi powiedzieć budżet? I don't get kombi opakowanie, chyba że są oszczędności pieniędzy. Więc tak mi budżet i I'll znaleźć najlepsze rzeczy. Jaki styl grasz / chcesz grać? |
|
| |||
| |||
| I dawał mu pomysły, aby go uruchomić w ciągu budżetu .. To nie dla każdego zgadzam, ale są na komputerze forum, wyobraziłem byłoby możliwe rozwiązanie .. I've been playing do 9 lat i obecnie można powiedzieć, gdy dowiesz się, jak korzystać z oprogramowania oraz (prawo oprogramowanie), które nie potrzebują wzmacniacza lub skutki ponownie, chyba że masz zamiar wykonywania na żywo .. thats także dlaczego byłem zalecając stronie zamiast coraz opakowaniach .. I hate opakowaniach. Miałem dziedzic początku Pack dla mojej pierwszej gitary .. and I'll tell you, który był najgorszy z możliwych sposobów, aby dowiedzieć się gitara .. Musisz dostać coś z nieco lepszej jakości niż te pakiety .. ale że może dostać drogie .. |
|
| |||
| |||
| alright .. mój budżet wynosi około lub nie więcej niż 300-400 dolarów na obie gitary i wzmacniacza. mój przyjaciel powiedział do mnie, aby otrzymać Squier. so I look up Squier w Internecie .. Myślę, że jest wat i będzie coraz teraz. tylko gitara, NIE PACK. I play stuffs jak LP, Yellowcard, Sum 41 i tych kindsssss. jeden Squier Start maybe? i tak, i będzie korzystać z tej gitary jako mój pierwszy i prawdopodobnie nie ma innego .. tak chcę gitary, że może poprzeć mnie, gdy jestem trochę zaawansowanych:) i nie wszystkie posiadają zniekształcenia wzmacniacza? sorry if i dźwięku nooby ale jestem. I'm living w Malezji i tak się go z magazynu, a nie zamawianie online. Start Squier HSS Squier Start SSS Squier Tele Custom Start Squier Deluxe wszelkie? |
|
| |||
| |||
| jedna rzecz, jaka jest różnica między Affinity, Bullet, Standard Deluxe oraz wszystkich serii Strats z Squier? Jaki jest najlepszy? i co najtańsze? także co do spadku o początkujących zaleca gitara porównać do zaawansowanych jeden .. maybe like trudniejsze do przeprowadzenia gryźć? |
|
| |||
| |||
| Arggggh, trzymać z Epiphone - Squire te nie są bardzo dobre! Zbuduj jakość jest lipa! I've got an Epiphone SG i dźwięki rzeczą absolutnie SICK! Naprawdę crunchy - zasobu pick-up są słodkie i bardzo proste do odegrania. To jest idealne dla turniach stuff chcesz grać! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |