mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Chitara electrica?

Reply

Thread Tools
Old O 1 2009, 10:50
Grupul de stat

Default Chitara electrica?

hei, IM planificare cumpărare pe o chitara electrica. Am fost redarea acustice pentru aproximativ 1 şi jumătate de an. există nici o chitara speciale pentru mine să fii atent? Umm .. Cuvântul este Epiphone Les Paul speciale II este de o pentru mine .. si cand im merge la un magazin pentru a verifica afară de chitara, există ceva pentru mine, pentru a verifica? ca de plictiseală a fretboard sau tare? şi-mi sugereze ceva bun amperi doar pentru acasă practică .. nu merge la un concert tip de amperi. LOL .. aceasta este prima mea chitara şi i se va utiliza, probabil, pentru o foarte lungă time.THANKz
Old O 1 2009, 14:46
Grupul de donator

Uită-te la asta.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 ianuarie 2009, 06:24
Grupul de stat

Bine, Thanx pentru link-ul.
Am găsit trei pachete chitara ..

Ibanez IJX 40 Jumpstart Pachetul
Ibanez IJX 121 Jumpstart Pachetul
Epiphone Les Paul II de pachete speciale
Ultimate chitara-a trecut în revistă şi IJX40 Les Paul speciale II .. a dat IJX40 un 7.7 şi 8.4 Les Paul un ... Voi merge, probabil, pentru un Les Paul speciale II .. sau u hav unele informaţii că Ibanez pachete este mai bine?
Old 2 ianuarie 2009, 13:49
Grupul de donator

Du-te cu Les Paul spec. 2, la un mare pachet şi chitara & amper sunet mare pentru începători.
Old 2 ianuarie 2009, 16:09
Noile state Group

De ce dont tu du-te la americanmusical.com şi pentru ceva frumos de acolo. pe care le-au uşor opţiunile de plată şi posibilitatea de a alege ..

De asemenea .. Poate ca ai nevoie de un amper dont ... De ce, nu numai a lua nişte amper modelarea software-ul şi să se joace pe computer? ca Native Instruments Guitar ţinută 3 sau Waves GTR3 .. Thats ceea ce fac! : D

Sau de a lua un POD de la Line 6 ..
Acestea sunt mari, pentru că puteţi obţine toate tipurile de amperi diferite sunete de la ei, la fel ca şi software-ul, aşa că nu sunt singur limitarea la 1 specifice amplificator ..
Dacă decideţi să faceţi pentru a obţine un amplificator, mi-ar merge cu o linie 6 amperi, pentru că sunt atât de versatile ..

Ce fel de muzica te interesează în joc? Care joacă un mare rol în tipul de echipament care ar trebui să le folosiţi.
Old 2 ianuarie 2009, 22:08
Grupul de stat

Nu sunt de acord. Am jucat pentru 4 ani şi pot să vă spun, nu te modlling software. Poţi să-mi spui bugetul dvs.? Si nu a lua un pachet Combo, dacă nu sunt de economisire a banilor. Deci, da-mi spuneţi-vă bugetul şi voi gasi cele mai bune lucruri. Ce stil vrei sa joace / dori să joci?
Old 3 ianuarie 2009, 11:08
Noile state Group

Am fost oferindu-i idei a început să-l într-un buget .. Nu e pentru toata lumea sunt de acord, dar fiind pe un computer pe forum, m-am gândit că ar fi o soluţie posibilă ..
Am fost joc pentru 9 ani şi acum pot să vă spun, dacă ai afla modul de utilizare a software-ului de bine (dreptul de software-ul) ar trebui să nu nevoie de un amper sau efecte, din nou, cu excepţia cazului în care aveţi de gând să performante live ..

Thats de asemenea, de ce am fost care recomandă ca site-ul în loc de a obţine de ambalaje .. Nu-mi place ambalaje. Am avut un cavaler începe de ambalaj pentru prima mea chitara .. şi voi să vă spun, că a fost cel mai rau mod posibil, pentru a afla chitara .. Ai nevoie pentru a obţine ceva de un pic mai bine decât cele de calitate pachete .. dar că poate obţine scumpe ..
Old 9 ianuarie 2009, 02:32
Grupul de stat

bine .. bugetul meu este în jurul sau nu mai mult de 300-400 USD pentru ambele chitara şi amperi. prietenul meu mi-a spus să iau o Squier. asa ca am privi în sus Squier pe internet .. eu cred că este wat i va fi obtinerea acum. doar chitara, NU PACK. Eu joc tare ca LP, Yellowcard, Sum 41, precum şi cele kindsssss. un Squier Start poate? şi ce zic, i se va folosi acest chitara ca primul meu şi, probabil, nu se altul .. asa ca am vrut o chitara care pot sprijini de mine când sunt un pic avansat:) şi nu toate au amper distorsiuni? Îmi pare rău dacă i sunet nooby dar n-am. Sunt de viaţă în România, aşa că am să-l de la un magazin şi nu a comanda online.

Squier Start HSS
Squier Start SSS
Squier Tele Custom
Squier Start Deluxe
orice?
Old 9 ianuarie 2009, 02:53
Grupul de stat

un singur lucru, care este diferenţa între afinitate, Bullet, Standard, Deluxe si toate serie de Strats de la Squier? Care este cea mai bună? şi ceea ce este cel mai ieftin? de asemenea, ceea ce este un dezavantaj de incepator-a recomandat chitara compara la un stadiu avansat o .. poate ca mai greu pentru a ţine o toci?
Old 9 ianuarie 2009, 06:58
Grupul de stat

Arggggh, stai cu Epiphone - cele moşier cele nu sunt foarte bine!! Construieste-calitate este shoddy!

Am un Epiphone SG şi sunete lucru absolut de rău!! Serios crunchy - stoc pick-up-urile sunt super dulce si usor de jucat. Este perfect pentru a fi rockier lucruri pe care doriţi să îl joacă!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register

Marcaje