menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Elektrická gitara?

Reply

Thread Tools
Old 1.januára 2009, 10:50
Člen Skupina

Default Elektrická gitara?

hej, im plánujete kúpu elektrickú gitaru. Bol som hrať na akustickú asi 1 a pol roka. Existujú nejaké špeciálne gitara na mě podívat se ven? Umm .. Slovo je Epiphone Les Paul II Špecifické je jeden pre mňa .. a keď im ísť do obchodu, na check-out na gitary, je tam niečo pre mňa kontrolovať? ako rovinnosť fretboard alebo krmív? a navrhnúť nejaké dobré zosilovač len pre domáce praxi .. nejdu na koncert typ amp. Lol .. to je moja prvá gitara a já budu pravdepodobne používať po veľmi dlhú time.THANKz
Old 1.januára 2009, 14:46
Darcu Skupina

Pozrite sa na to.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 januára 2009, 06:24
Člen Skupina

v poriadku, vďaka za odkaz.
Našiel som tri balíky gitaru ..

IBANEZ IJX 40 Jumpstart balík
IBANEZ IJX 121 Jumpstart balík
Epiphone Les Paul Speciální balíček II
Ultimate-gitara zrevidovala IJX40 a Les Paul Špeciálna II .. dal IJX40 jedno 7,7 a Les Paul jeden 8.4 ... uvidíme pravdepodobne ísť na Les Paul Špeciálna II .. alebo u niektorých HAV info že IBANEZ balíky lepšie?
Old 2 januára 2009, 13:49
Darcu Skupina

Choďte s Les Paul spec 2, jeho veľký balík a gitara & amp zvuk skvelá pre začiatočníkov.
Old 2. januára 2009, 16:09
Nový člen skupiny

Prečo dont you go to americanmusical.com a objednať niečo pekného odtamtud. majú jednoduché platobné možnosti a môžete vybrať ..

Tiež .. Možno ste dont potrebovať amp ... Prečo nie len trochu amp modeling software a hrať sa na počítači? Nástroje, ako Native Guitar Rig 3 alebo Waves GTR3 .. to je to, čo mám robiť! : D

Alebo získať POD od Line 6 ..
Sú to skvelé, pretože sa môžete dostať všetky druhy amp rôzne zvuky z nich, rovnako ako softvér, tak nie ste sami obmedzujú na 1 konkrétny zosilňovač ..
Ak sa vám rozhodne zadovážiť si zosilňovač by som ísť s Line 6 amp, pretože sú tak všestranné ..

Akú hudbu máte záujem hrať? To zohráva veľkú úlohu, pokiaľ ide o typ zariadenia, mali by ste používať.
Old 2 januára 2009, 22:08
Člen Skupina

Nesúhlasím. Bol som hrať za 4 roky a môžem povedať, don't get modlling softvér. Môžete mi povedať svoj rozpočet? A nie sú tam dostat combo balenia, ak si nie ste úsporu peňazí. Tak jo řekni mi svoj rozpočet a uvidíme nájsť tie najlepšie veci. Aký štýl máte hrať / chcete hrať?
Old 3 januára 2009, 11:08
Nový člen skupiny

Bol som dať mu myšlienky sa mu začali do rozpočtu .. Nie je to pre každého, súhlasím, ale je na počítači, forum, som si, že by bolo možné riešenie ..
Bol som hrať za 9 rokov a možno povedať, Ak sa naučíte, ako používať softvér i (vpravo softvér) by ste nikdy potrebovať amp alebo účinky znovu, ak máte v pláne na plnenie žiť ..

to je tiež dôvod, prečo som sa odporúča, aby internetové stránky miesto získali balenie .. Nesnáším baleniach. Mal som statkář start pack pre svoju prvú gitaru .. a ja vám poviem, to bolo najhoršou možnosťou, ako sa učiť na gitaru .. Musíte sa niečo o trochu lepšej kvalite ako balenie .. ale to sa môže dostať drahý ..
Old 9 januára 2009, 02:32
Člen Skupina

v poradku .. môj rozpočet sa pohybuje okolo alebo nie viac ako 300-400 USD za oba na gitaru a zosilňovač. môj priateľ mi povedal, že sa dostanete Squier. tak aj vyhľadať Squier na internete .. myslím, že je aj čo sa dostáva teraz. len na gitaru, ne PACK. zohrávajú aj materiály, ako sú LP, Yellowcard, Súčet 41 a ty kindsssss. jeden Squier Štart možná? a áno, budem používať túto gitaru ako môj prvý a zrejme ne dostať ešte jeden .. tak chcem gitarou, ktorý môže podporovať ma, keď som trochu pokročilý:) a robí všetko, zosilňovač má narušeniu? ľúto, keď zvuk NOOBY ale jsem. Som žijúca v Malajzii, takže som sa dostať zo skladu, a nie on-line objednávanie.

Squier Štart HSS
Squier Štart SSS
Squier Tele Vlastné
Štart Squier Deluxe
akýkoľvek?
Old 9 januára 2009, 02:53
Člen Skupina

Jedna vec, aký je rozdiel medzi Affinity, Bullet, Standard, Deluxe a všetky série Strats od Squier? Aký je najlepší? a čo je najlacnejšia? Tiež čo sa Nevýhoda začátečník-odporúčaná gitara porovnať na pokročilé jedno .. možná rád ťažšie držať rozčuľovať?
Old 9 januára 2009, 06:58
Člen Skupina

Arggggh, palicu s Epiphone - ty Sluha tie nie sú príliš dobré! Vybudovať kvalitné je šmejd!

Mám jeden Epiphone SG a to znie úplne SICK! Naozaj křupavé - populácie pick-upov sú sladké a je super ľahké hrať. Je perfektný pre skalnatější veci, ktoré chcete hrať!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Guitar Hero (PC), druhá gitara Problem Havěť PC a herné konzoly 0 9. októbra 2009 09:28
Každý, kto vlastní & Play gitaru? KanoakaVirus Vypnúť Téma diskusie 10 19. december 2008 11:06
Gitara pre Guitar Hero 3 pre PC Spencer2004 PC a herné konzoly 3 25. novembra 2008 15:39
Moja gitara cheesewheels99 Vypnúť Téma diskusie 12 15. február 2008 10:04
Elektrickým pohonom OlyPerson Vypnúť Téma diskusie 7 10. júna 2007 16:40
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.