![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
хеј, им планирањем куповине електричну гитару. Иве 'био играње акустичну за око 1 и по годину. Има ли каквих посебних гитара за мене за гледати? Умм .. реч је Епипхоне Лес Паул Специал ИИ је један за мене .. и кад им иде у дућан да проверите гитаре, јесу ли нешто за мене за чек? као монотоност је фретбоард или стуффс? и предложи ми неки добар амп само за домаћу праксу .. не иде на концерт типа појачала. ЛОЛ .. ово је моја прва гитара и ја вероватно ће га користити за врло дуго тиме.ТХАНКз
|
|
|
|||
|
|||
|
Баците поглед на ово.
хттп://ууу.суеетуатер.цом/схоп/гуита...ыинг-гуиде.пхп |
|
|
|||
|
|||
|
све је у реду, него на линк.
Нашао сам три пакета гитара .. Ибанез ИЈКС 40 Јумпстарт Пацкаге Ибанез ИЈКС Јумпстарт Пакет 121 Епипхоне Лес Паул Специал ИИ пакета Ултимате-гитара прегледао и ИЈКС40 Лес Паул Специал ИИ .. дао ИЈКС40 једном 7,7 и 8,4 Лес Паул један ... ја ћу вероватно ићи на Лес Паул Специал ИИ .. или у хав неки инфо да је Ибанез пакети боље? |
|
|
|||
|
|||
|
Иди на Лес Паул спец 2, њен велики пакет, а гитара & појачало великог звука за почетнике.
|
|
|
|||
|
|||
|
Зашто не идете у америцанмусицал.цом и наручити нешто лепо од тамо. су лако плаћања, можете изабрати ..
Такође .. Можда ти не треба амп ... Зашто не само добити неки амп моделинг софтвер и играти на рачунару? попут Нативе Инструментс Гуитар катарка 3 или Таласи ГТР3 .. тај што ми је чинити! : Д Или добити од Лине 6 ПОД .. Они су велики, јер се могу добити све врсте амп различите звукове из њих, као што је софтвер, тако да се не ограничавајући се на 1 специфичних појачало .. Ако се одлучите за појачала, ЈА ће ићи са Лине 6 појачало, јер они су толико свестрани .. Какву музику сте заинтересовани за играње? Која игра велику улогу у овој врсти опреме вам треба користите. |
|
|
|||
|
|||
|
Не слажем се. Сам играо за 4 године и могу вам рећи, не добијете модллинг софтвера. Можете ли ми рећи буџет? И не добијете комбиновани чопора осим ако се штеди новац. Па реци ми да свој буџет, а ја ћу вам наћи најбоље ствари. Ухат до ыоу плаы стыле / желите играти?
|
|
|
|||
|
|||
|
Био сам дајући му идеја да се у њему почео буџета .. Није за свакога Слажем се, али се на рачунару на форуму, ја схватио да би било могуће решење ..
Иве 'био играње за 9 година и могу да ти рећи, ако сте научили како да користе софтвер добро (право софтуаре) бисте никада Требам амп или ефекте опет, ако се не изводе уживо на плану .. који је такође разлог зашто сам препоруку да уместо уебсите добијање омот .. Мрзим пакете. Имала сам кавалир старт пакет за своју прву гитару .. а ја ћу ти рећи, да је најгори могући начин како би научили гитара .. Морате добити нешто мало боље квалитета од оних омот .. али да се могу добити скупе .. |
|
|
|||
|
|||
|
добро .. мој буџет је око не више од 300-400 ЕУР за оба гитара и појачала. мој пријатељ је рекао мене за добити Скуиер. па сам Скуиер потражити на интернету .. мислим да је уат ја воља бити узимајући сада. само гитара, НЕ Пацк. и играти као стуффс ЛП, Ыеллоуцард, Сум 41 и оне киндссссс. Почетак једног Скуиер можда? и тако, ја ћу користити ове гитаре као мој први и вероватно не добија неки други .. па ми оскудица гитара које могу подржати ме кад сам се мало напредне:) и то чини све су амп дисторзија? извињавамо се ако сам звук нообы али сам ја. Ја сам живео у Малезији па ћу, преузмите га са трговина а не онлине наручивање.
ХСС Скуиер Крените Скуиер Старт ССС Скуиер Теле прилагођени Скуиер Делуксе Крените било који? |
|
|
|||
|
|||
|
једна ствар, што је разлика између афинитета, буллет, Стандард, Делуксе и све серије Стратс од Скуиер? Који је најбољи? и што је најјефтинији? и што је доунсиде оф почетник препоручује гитара упоредити са напредним једном .. можда ми је теже држати узрујавати?
|
|
|
|||
|
|||
|
Арггггх, штап са Епипхоне - оне кавалир оне нису јако добра! Изградите квалитета петпарачки!
Иве 'је добио Епипхоне СГ а ствар звучи апсолутно Сицк! Стварно хрскав - Тхе Стоцк мотика-уп слатка и супер једноставно за играти. То је бити савршен за роцкиер ствари желите играти! хттп://ууу2.гибсон.цом/Продуцтс/Елец...оне/Г-400.аспкс |