az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Elektrik gitar?

Reply

Konu Araçları
Old 1 Ocak 2009, 10:50
Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

elektrik gitar satın alma konusunda Hey, im planlaması. Ben yaklaşık 1 buçuk yıl için akustik çalarken oldum. Benim için göz için herhangi bir özel gitar nedir? Umm .. kelime Epiphone Les Paul Special II bana .. için bir ve Sohbet bir mağaza için gitar kontrol edecek, beni kontrol etmek için bir şey vardır? bu fretboard veya maddeleri ve düzlemsellik gibi? ve beni eve uygulama sadece .. için amplifikatörlü bir konser türünü gitmiyorum iyi amplifikatörünün öneririz. LOL .. Bu benim ilk gitar ve muhtemelen çok uzun bir time.THANKz için kullanmak olacaktır
Old 1 Ocak 2009, 14:46
Bağış Grubu

Default Elektrik gitar?

Bu bir göz atın.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php
Old 2 Ocak 2009, 06:24
Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

iyi, bağlantı için dan.
Üç gitar paketleri bulundu ..

Ibanez IJX 40 Hızlıbaşlangıç Paketi
Ibanez IJX 121 Hızlıbaşlangıç Paketi
Epiphone Les Paul II Özel Paket
Ultimate-gitar ve IJX40 bir 7,7 ve Les Paul bir 8,4 ... Herhalde bir Les Paul Special II .. veya U HAV biraz bilgi için, Ibanez paketleri olduğunu gidersiniz verdi IJX40 ve Les Paul Special II .. inceledim daha iyi?
Old 2 Ocak 2009, 13:49
Bağış Grubu

Default Elektrik gitar?

Bir Les Paul Spec 2 gitmiş, onun büyük bir paket ve gitar ve amplifikatör ses Yeni başlayanlar için harika.
Old 2 Ocak 2009, 16:09
Yeni Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

Neden americanmusical.com ve düzen güzel bir şey için oradan git dont. onlar .. seçebilirsiniz kolay ödeme seçenekleri U var

Ayrıca .. Belki bir amplifikatör gerekiyor dont ... Neden sadece bazı amplifikatör bilgisayar yazılım ve oyun modelleme mı? Native Instruments Guitar Rig 3 veya Dalgalar GTR3 gibi .. Ne yapmak that! : D

Veya Line 6 .. bir POD almak
Çünkü farklı amplifikatör her türlü alabilirsiniz Bu harika onlardan, yazılım gibi, bu nedenle, 1 özel amplifikatöre .. kendini sınırlayarak değil sesleri
Eğer bir amplifikatör almaya karar var çünkü çok yönlü .. var, ben bir Hat 6 amplifikatör ile gider

Müzik ne tür oynamaya ilgilenen? Bu cihaz türleri içinde kullandığınız gereken büyük bir rol oynamaktadır.
Old 2 Ocak 2009, 22:08
Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

Ben katılmıyorum. Ben 4 yıl oynamak edilmiştir ve ben, modlling yazılım alamadım size söyleyebilirim. Bütçeniz söyleyebilir misiniz? Siz paradan tasarruf Ve combo paketi alamadım. Böylece bütçenizi ve en iyi şeyler bulacaksınız söyle evet. Ne tarz bir oyun yapmak / oynamak ister misin?
Old 3 Ocak 2009, 11:08
Yeni Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

Ona onu elde etmek için fikir veren bir bütçe ile başladı .. Ben katılıyorum herkes için değil, bir bilgisayar forum olarak, bunu olası bir çözüm olacağını düşündüm ..
Ben 9 yıldır ve oynamaya olarak size söyleyebilirim, varsa ne kadar iyi siz canlı performans .. planlıyorsanız (sağ yazılım) tekrar bir amplifikatör veya etkilerini gerek asla yazılım kullanmayı öğrenmek

şu da neden olduğu yerine, web sitesi paketleri almak .. tavsiye oldu Ben paketleri nefret ediyorum. Benim ilk gitar için .. bir bey başlangıç paketi vardı ve ben, bu .. gitar öğrenmek için en kötü şekilde size bildireceğiz Bu paketleri .. daha biraz daha kaliteli bir şey almak gerekir ama bu pahalı .. alabilirsiniz
Old 9 Ocak 2009, 02:32
Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

benim bütçe AROUND veya her ikisini birden gitar ve amplifikatör için 300-400 YTL fazla iyi ... arkadaşım bir Squier almak için söyledi. öylesine i internet .. i Squier bakarak bu Wat I şimdi elde olacağını düşünüyorum. Sadece gitar, NOT PACK. I LP, Yellowcard, Sum 41 ve kindsssss gibi maddeleri oynuyor. bir Squier Başlat'ı belki? ve evet, benim ve büyük olasılıkla ilk olarak bir tane .. bu yüzden ben biraz ileri yaşıyorum: Beni destekleyen bir gitar istiyorum almıyorsanız) Bu gitar kullanır ve amplifikatör yapar distorsiyonları var mı? üzgünüm Eğer ses nooby ama ben. Ben Malezya i böyle bir mağaza ve online sipariş değil de olacaktır yaşam yaşıyorum.

Squier Başlat'ı HSS
Squier Başlat'ı SSS
Squier Tele Custom
Squier Başlat'ı Deluxe
herhangi bir?
Old 9 Ocak 2009, 02:53
Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

bir şey, ne dünürlük, Kurşun, Standart, Deluxe ve Squier kimden Strats tüm serisi arasındaki fark nedir? What's the best? ve en ucuz nedir? ayrıca bir acemi ve The downside's tarafından tavsiye edilen gitar belki yıpratmak tutun zor gibi gelişmiş bir .. karşılaştırıldığında?
Old 9 Ocak 2009, 06:58
Üye Grubu

Default Elektrik gitar?

Arggggh, Epiphone ile sopa - bu bey olanlar çok iyi değil! Kaliteli kalitesiz olduğunu Oluştur!

Ben ve bir Epiphone SG var şey kesinlikle sesleri Hasta! Gerçekten gevrek - stoğu pick-up'lar tatlı ve bu süper oynamak kolaydır. Bu oynatmak istediğiniz rockier şeyler için mükemmel olması's!

http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx
Reply

Register

Bookmarks