![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Гей, І. планування щодо купівлі електричної гітарі. Я граю на акустичній і близько 1 півріччя. Чи існують які-небудь спеціальні гітари для мене виходять? Умм .. Слово Epiphone Les Paul Спеціальний II є для мене .., і коли їм буде магазин, щоб перевірити гітарами, є все для мене, щоб перевірити? як площину грифа або товарів? і запропонувати мені доброго підсилювача тільки для вітчизняної практиці .. не збирається на концерт тип підсилювача. LoL .. це моя перша гітара і я, ймовірно, використовувати його протягом дуже довгого time.THANKz
|
|
|
|||
|
|||
|
Погляньте на це.
http://www.sweetwater.com/shop/guita...ying-guide.php |
|
|
|||
|
|||
|
Добре, Thanx за посилання.
Я виявив три гітари пакетів .. Ibanez Jumpstart IJX 40 пакетів Ibanez Jumpstart IJX 121 пакетів Epiphone Les Paul II Спеціальні пакети Ultimate-Guitar розглянули IJX40 і Les Paul II Спеціальний .. дали IJX40 7.7 і Les Paul 8,4 ... Я, мабуть, піти на Les Paul II Спеціальний .. або у Море деяку інформацію про те, що Ibanez пакетів краще? |
|
|
|||
|
|||
|
Ідіть з Les Paul Spec 2, його великий пакет і на гітарі & підсилювачем звуку відмінно підходить для початківців.
|
|
|
|||
|
|||
|
Why Dont You Go в americanmusical.com і тим-то хорошее звідти. вони мають легкий оплати U можете вибрати ..
Крім того .. Може бути, ви не потрібні AMP ... Чому б просто не отримати AMP моделює програмне забезпечення і грати на комп'ютері? як Native Instruments Guitar Rig 3 або хвилями GTR3 .. Thats, що я роблю! : D Або отримати від POD Line 6 .. Це більше, тому що ви можете отримати всі види різних підсилювач звуків з них, як програмне забезпечення, тому що ви не обмежуєте себе в конкретній 1 підсилювача .. Якщо ви вирішили скористатися підсилювачем, я б з лінії 6 AMP, тому що вони настільки універсальним .. Яку музику ви зацікавлені в грі? Це відіграє велику роль в типі обладнання, яке ви повинні використовувати. |
|
|
|||
|
|||
|
Я не згоден. Я грав протягом 4 років, і я можу сказати вам, не отримаєте modlling програмного забезпечення. Чи можете Ви розповісти мені свій бюджет? І не отримати список оновлень, якщо ви економите гроші. Так що так скажи мені свій бюджет, і я знайду тобі найкращі матеріали. У якому стилі ви граєте / хочете грати?
|
|
|
|||
|
|||
|
Я давав йому ідеї змусити його початку в рамках бюджету .. Це не для всіх, я згоден, але, будучи на комп'ютер, форум, я подумав було б можливим рішенням ..
Я грав протягом 9 років і можу сказати вам, якщо ви дізнаєтесь, як використовувати програмне забезпечення добре (права програмне забезпечення), ви ніколи не буде потрібно підсилювач або ефект знову, якщо ви плануєте жити на виконання .. Thats тому я рекомендував, щоб сайт замість того, щоб пакети .. Я ненавиджу Packs. У мене був поміщиком Pack старт для моєї першої гітарою .. і я скажу тобі, це був найгірший з можливих шляхів, щоб дізнатися гітарою .. Ви повинні отримати щось трохи кращої якості, ніж ті пакети .. але це може дорого обійтися .. |
|
|
|||
|
|||
|
Alright .. мій бюджет складає близько або не більше 300-400 доларів для гітари та підсилювачі. мій друг розповів мені, щоб отримати Squier. тому я подивитися Squier в Інтернеті .. Я думаю, що це Ват я буду отримувати зараз. просто гітара, а не PACK. Я хотів грати харчування Л.П., Yellowcard, Sum 41 і ті, kindsssss. Squier Почати чи що? і так, я буду використовувати цю гітару, як мій перший і, ймовірно, не отримувати іншу .., тому я хочу гітару, які можуть підтримати мене, коли я трохи передовий:) і робить все підсилювачі мають викривлення? Вибачте, якщо я звук nooby але я. Я живу в Малайзії, так що я отримаю його з магазину, а не замовлення онлайн.
Squier Початок УСЗ Squier Початок SSS Squier Tele Custom Початок Squier Deluxe які? |
|
|
|||
|
|||
|
По-перше, яка різниця між спорідненістю, куля, Standard, Deluxe і всі серії Strats від Squier? Що краще? І що саме дешеве? Також в чому недолік початківця-гітари рекомендував порівняти з передовою однієї .. Може бути, як важко утримувати лад?
|
|
|
|||
|
|||
|
Arggggh, палиця з Epiphone - ті Сквайр з них не дуже хороша! Якість збірки є паскудної!
Я отримав Epiphone С.Г. і річ звучить зовсім SICK! Дійсно хрусткі - склад пікапи солодкий і супер легко грати. Це ідеально підходить для кам'янисті речі ви хочете, щоб грати! http://www2.gibson.com/Products/Elec...one/G-400.aspx |