![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
фунны, и слажем са већином то "нису сви тинејџери су зли дух, само већина њих" муухахаха Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бласт! Био сам гуна овај пост мало пре. : П ту је још једна верзија ове, тек мало више Умм .... ћакнут.
|
| |||
| |||
| Добро на Алекс ![]() Репост је то да је на другом форуму! |
|
| |||
| |||
|
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ууоааахх успорити Биллы (ви глупи са $ $) ![]()
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Да им не зло .... ИЛИ САМ ЈА! >: Д
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| хаха. Ја сам зла. |
|
| |||
| |||
| Куоте: ![]() ![]() ![]() Озбиљно, једна лијепа!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |