по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Изпита резултати: (

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти август 2007, 06:16
Член Група

Default Изпита резултати: (

да ми учудване моите резултати колеж изпита са absoulutely в ** п
Компютърни Имам Е, математика Имам Е и графики Имам E.
изглежда ще трябва да се намери пълно работно време.
Работата е там, всичко, което ви учат по тези въпроси няма нищо общо с реалния живот.
информацията, дадена ви е чисто, за да преминете изпити, а не това, което наистина се прилага извън колежа.

Някой друг има изпита resultd назад към всички???
Old 19-ти август 2007, 06:29
Номер на групата

Кажи, както много за учител, както го прави нещо друго.

Знаеш ли старата поговорка: "Тези, които не могат. Научи."

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 30 Август 2007, 15:38
Номер на групата

Съжалявам, че тук за изпитите. Какъв тип работа мислиш? Офис? Изкуство и медии?

Моята система: Puter

Процесор (и):
Intel Quad Core Q6600
Дънната платка:
Abit IN9
RAM памет:
2x 1GB Патриотичния
Графична карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Вътрешен 750GB, 400GB Външен
Оптично устройство (а):
LG 20x DVD повторно писател
Дело / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охлаждане:
Zalman HSF
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
LG 19 "LCD
Операционна система (и):
Windows XP Media Център 2005
Old 30 Август 2007, 17:31
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Алекс View Post
Кажи, както много за учител, както го прави нещо друго.

Знаеш ли старата поговорка: "Тези, които не могат. Научи."
Не съм съгласен с това. Обзалагам се, не всички в класа си имам същия клас. Вие просто не може да бъде обвинявана един ученик на учителите.

Знаете ли достатъчно учиш? Ходи ли на всеки клас?

Аз може да са жестоки, но това е само от опит - Бях в една и съща лодка, докато веднъж.

Знайте, че не всичко е загубено обаче. Има много пътеки можете да избирате от тук. Един от най-рискови такива би било да започнат свой собствен бизнес. Какви са вашите интереси / хобита?

Трябва все още се опитват за по-нататъшно образование - дори ако това не е в университет / колеж, който искаше.
Old 1-ви септември 2007 година, 14:50
Член Група

heya момчета.
в действителност всички в класа. дори и изключително интелигентни такива, има по-ниско качество.
Моят приятел, който е 17, който сега се премества в Австралия. имам едно Е и ХЕС, който сега работи като програмист за дружеството в тази страна.
Отидох да ми повторно записване вчера и реши да определят пътя на национална диплома за завършено ИТ лекари.
което води до: програмиране използват HTML, PHP, Java, Visual Basic и C + +. мрежа и подкрепа работния плот.
сайт дизайн, поддръжка на компютърен хардуер и обновяване.
и много други неща.
звучи доста добре.
Old 22-ри октомври 2007 год., 08:14
Номер на групата

Това звучи добре добър другар. Им изучаване на информационни системи в Uni, в третата година, сега и на разположение за работа на годината. Други неща ме научи на първите две години, е напълно безполезни в реалния свят ... Infact аз изглеждам като пълен кретен, когато става дума за действително помага на хората, ако те се нуждаеше от помощ анализ е тогавашният Бих сигурно бъда техен човек Им ... страх този живот ...

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Нетните + Cert Изпита Промяна? Ltcompt21 В мрежа, модеми & VoIP 0 3 април 2009 12:21
Всички резултати от търсене, са маскирани като рекламни сайтове-Помощ! camrysdad72 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 9 3 януари 2009 14:49
CompTia обучение & A + изпит pete21 Изключено Тема Дискусия 11 29-ти септември 2008 20:00
Моята онлайн Каспер сканиране резултати pete21 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 11 22 Юли 2008 14:45
Просто мина Сигурност + изпит workzrowan Изключено Тема Дискусия 2 30 юни 2008 19:09
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc