![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| да ми учудване моите резултати колеж изпита са absoulutely в ** п Компютърни Имам Е, математика Имам Е и графики Имам E. изглежда ще трябва да се намери пълно работно време. Работата е там, всичко, което ви учат по тези въпроси няма нищо общо с реалния живот. информацията, дадена ви е чисто, за да преминете изпити, а не това, което наистина се прилага извън колежа. Някой друг има изпита resultd назад към всички??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кажи, както много за учител, както го прави нещо друго. Знаеш ли старата поговорка: "Тези, които не могат. Научи."
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Съжалявам, че тук за изпитите. Какъв тип работа мислиш? Офис? Изкуство и медии?
| |||
| |||
| Цитат:
Знаете ли достатъчно учиш? Ходи ли на всеки клас? Аз може да са жестоки, но това е само от опит - Бях в една и съща лодка, докато веднъж. Знайте, че не всичко е загубено обаче. Има много пътеки можете да избирате от тук. Един от най-рискови такива би било да започнат свой собствен бизнес. Какви са вашите интереси / хобита? Трябва все още се опитват за по-нататъшно образование - дори ако това не е в университет / колеж, който искаше. |
|
| |||
| |||
| heya момчета. в действителност всички в класа. дори и изключително интелигентни такива, има по-ниско качество. Моят приятел, който е 17, който сега се премества в Австралия. имам едно Е и ХЕС, който сега работи като програмист за дружеството в тази страна. Отидох да ми повторно записване вчера и реши да определят пътя на национална диплома за завършено ИТ лекари. което води до: програмиране използват HTML, PHP, Java, Visual Basic и C + +. мрежа и подкрепа работния плот. сайт дизайн, поддръжка на компютърен хардуер и обновяване. и много други неща. звучи доста добре. |
|
| |||
| |||
| Това звучи добре добър другар. Им изучаване на информационни системи в Uni, в третата година, сега и на разположение за работа на годината. Други неща ме научи на първите две години, е напълно безполезни в реалния свят ... Infact аз изглеждам като пълен кретен, когато става дума за действително помага на хората, ако те се нуждаеше от помощ анализ е тогавашният Бих сигурно бъда техен човек Им ... страх този живот ...
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нетните + Cert Изпита Промяна? | Ltcompt21 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 3 април 2009 12:21 |
| Всички резултати от търсене, са маскирани като рекламни сайтове-Помощ! | camrysdad72 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 9 | 3 януари 2009 14:49 |
| CompTia обучение & A + изпит | pete21 | Изключено Тема Дискусия | 11 | 29-ти септември 2008 20:00 |
| Моята онлайн Каспер сканиране резултати | pete21 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 22 Юли 2008 14:45 |
| Просто мина Сигурност + изпит | workzrowan | Изключено Тема Дискусия | 2 | 30 юни 2008 19:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |