![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| na můj údiv nad mým college zkouąka výsledky jsou absoulutely c p ** výpočetní mám E, matematika mám E a grafika Mám E. vypadá budu muset najít na plný úvazek. to je vše, co se naučíte v těchto předmětů má co do činění s reálným životem. informace pro vás je čistě na vás projdou zkouškami, a ne to, co opravdu platí mimo univerzitu. někdo tu zkoušku resultd zpět na všechny? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Řekni to, jak moc o to, jak tutor dělá něco jiného. Znáte staré rčení: "Ti, kteří nemohou. Teach".
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, že tady o zkoušky. Jaký druh práce Vás myšlení? Office? Umění a médií?
| |||
| |||
| Citace:
Jsi udělal dost studiu? Měli jste jít do každé třídy? I může být krutá, ale je to jen ze zkušenosti - byl jsem na stejné lodi, jak jste jednou. Vím, že vše není ztraceno však. Existuje mnoho cest si můžete vybrat zde. Jedním z více rizikových ty by se na start vlastního podnikání. Jaké jsou vaše zájmy / koníčky? Měli byste se pokusit ještě o další vzdělávání - i když to není na University / College, které jste chtěli. |
|
| |||
| |||
| heya kluci. v podstatě všichni ve třídě. dokonce i ty velmi inteligentní, má nízký stupeň. můj přítel, který je 17, který se nyní přesouvá do Austrálie. dostali E HES a nyní pracuje jako programátor pro společnost v této zemi. Šel jsem k mému re-registrace včera, a rozhodla se na cestě národní diplom v oblasti IT odborníků. což znamená: programování pomocí HTML, PHP, Java, Visual Basic a C + +. sítě a stolním podporu. webových stránek, počítačový hardware údržbu a modernizaci. a mnoho dalších věcí. zní docela dobře. |
|
| |||
| |||
| To zní dobře dobrý důstojník. Im studium informačních systémů na Uni, ve třetím roce a hned na pracovní stáž pro ročně. Co se mě naučili v prvních dvou letech je úplně k ničemu, v reálném světě ... infact jsem vypadat jako úplný retard, pokud jde o skutečně pomáhat lidem, když jim potřebné pomoci analýzy IS je pak bych určitě je jejich muž Im strach ... to je život ...
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Čisté + Cert Zkouąka Změna? | Ltcompt21 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 3. duben 2009 12:21 |
| Všechny výsledky vyhledávání jsou maskovány ad lokalit-Help! | camrysdad72 | Virus, spyware a bezpečnost | 9 | 3. ledna 2009 14:49 |
| CompTia školení & A + zkouska | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 11 | 29. Září 2008 20:00 |
| Můj online Kasper scan výsledky | pete21 | Virus, spyware a bezpečnost | 11 | 22. červenec 2008 14:45 |
| Stačí složit bezpečnostní + zkouska | workzrowan | Vypnout Téma diskuze | 2 | 30. června 2008 19:09 |
| Thread Nástroje | |
| |