μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Εξετάσεις τα αποτελέσματα: (

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Αυγούστου 2007, 06:16
Μέλος Ομάδα

Default Εξετάσεις τα αποτελέσματα: (

προς μεγάλη μου έκπληξη μου κολέγιο αποτελέσματα των εξετάσεων είναι absoulutely γ ** p
υπολογιστική Πήρα ένα E, μαθηματικά Πήρα ένα E και τα γραφικά έχω μια E.
μοιάζει θα πρέπει να βρουν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.
το θέμα είναι, μπορείτε να μάθετε τα πάντα σε αυτά τα θέματα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή.
οι πληροφορίες που παρέχονται προς εσάς είναι καθαρά για να σας κάνουν να περάσετε τις εξετάσεις, δεν ισχύει αυτό που πραγματικά εκτός κολέγιο.

οποιονδήποτε άλλον έχεις εξετάσεις resultd πίσω σε όλα;;;
Old 19η Αυγούστου 2007, 06:29
Ομάδα Δωρητών

Πες του τόσο τον δάσκαλο του όπως κάνει τίποτε άλλο.

Ξέρεις το παλιό γνωμικό: "Αυτοί που δεν μπορούν. Διδάξτε."

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 30, Αυγούστου 2007, 15:38
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη που εδώ για τις εξετάσεις. Τι είδους δουλειά σας σκέφτεται; Γραφείο; Τέχνη και Μέσα Ενημέρωσης;

Το σύστημά μου: Υπολογιστή

Processor (s):
Intel Core Quad Q6600
Motherboard:
Abit IN9
Μνήμες:
2x 1GB Patriot
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Εσωτερική 750GB, 400GB Εξωτερικό
Optical Drive (s):
LG 20x DVD Re-συγγραφέας
Υπόθεση / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Ψύξη:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (ες):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2005
Old 30, Αυγούστου 2007, 17:31
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Πες του τόσο τον δάσκαλο του όπως κάνει τίποτε άλλο.

Ξέρεις το παλιό γνωμικό: "Αυτοί που δεν μπορούν. Διδάξτε."
Διαφωνώ με αυτό. Στοίχημα πως δεν έχουν όλοι στην κατηγορία του είχαν την ίδια βαθμούς. Εσείς απλά δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε έναν φοιτητή για τους εκπαιδευτικούς.

Μήπως κάνουν αρκετά σπουδές; Πήγες σε κάθε κατηγορία;

I μπορούν να σκληρές, αλλά αυτό είναι μόνο από την εμπειρία - ήμουν στην ίδια βάρκα όπως εσείς μία φορά.

Ξέρεις ότι δεν είναι όλα όμως έχασε. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείτε να επιλέξετε από εδώ. Μία από τις πιο επικίνδυνες αυτές θα είναι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας / τα χόμπι σας;

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για μια ακόμη περαιτέρω εκπαίδευση - ακόμα και αν δεν είναι στο Πανεπιστήμιο / Κολέγιο ότι θέλατε.
Old 1η Σεπτεμβρίου 2007, 14:50
Μέλος Ομάδα

heya παιδιά.
στην πραγματικότητα, όλοι στην τάξη. ακόμη και το εξαιρετικά ευφυή αυτά, έχεις χαμηλότερες ποιότητες.
ο φίλος μου ο οποίος είναι 17, που έχει πλέον μετακινηθεί προς την Αυστραλία. Εχω ένα E HES και τώρα εργάζεται ως προγραμματιστής για μια εταιρεία στη χώρα αυτή.
Πήγα να μου εκ νέου εγγραφή χθες και αποφάσισε να προβλέπεται η διαδρομή ενός εθνικού διπλώματος IT επαγγελματίες.
η οποία συνεπάγεται: προγραμματισμού χρησιμοποιώντας html, php, java, Visual Basic και C + +. δικτύων και στήριξη της επιφάνειας εργασίας.
σχεδιασμός ιστοσελίδας, το υλικό συντήρησης και αναβάθμισης.
και πολλά άλλα πράγματα.
Ακούγεται πολύ καλό.
Old 22 Οκτ 2007, 08:14
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται πολύ καλό φίλε. Im σπουδές σε Πληροφοριακά Συστήματα Uni, στο τρίτο έτος τώρα και για τις εργασίες τοποθέτησης για το έτος. Τα πράγματά μου δίδαξε την κατά τα δύο πρώτα χρόνια είναι εντελώς άχρηστοι στον πραγματικό κόσμο ... infact Μοιάζω με πλήρη επιβραδυνθεί όταν πρόκειται για την ουσιαστικά βοηθά τους ανθρώπους, αν χρειαζόταν βοήθεια IS ανάλυση της τότε στα σίγουρα θα ήθελα να τους άνθρωπος ... Im thats φοβάται τη ζωή ...

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.