![]() |
|
| |||
| |||
| προς μεγάλη μου έκπληξη μου κολέγιο αποτελέσματα των εξετάσεων είναι absoulutely γ ** p υπολογιστική Πήρα ένα E, μαθηματικά Πήρα ένα E και τα γραφικά έχω μια E. μοιάζει θα πρέπει να βρουν μια δουλειά πλήρους απασχόλησης. το θέμα είναι, μπορείτε να μάθετε τα πάντα σε αυτά τα θέματα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή. οι πληροφορίες που παρέχονται προς εσάς είναι καθαρά για να σας κάνουν να περάσετε τις εξετάσεις, δεν ισχύει αυτό που πραγματικά εκτός κολέγιο. οποιονδήποτε άλλον έχεις εξετάσεις resultd πίσω σε όλα;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πες του τόσο τον δάσκαλο του όπως κάνει τίποτε άλλο. Ξέρεις το παλιό γνωμικό: "Αυτοί που δεν μπορούν. Διδάξτε."
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Συγγνώμη που εδώ για τις εξετάσεις. Τι είδους δουλειά σας σκέφτεται; Γραφείο; Τέχνη και Μέσα Ενημέρωσης;
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μήπως κάνουν αρκετά σπουδές; Πήγες σε κάθε κατηγορία; I μπορούν να σκληρές, αλλά αυτό είναι μόνο από την εμπειρία - ήμουν στην ίδια βάρκα όπως εσείς μία φορά. Ξέρεις ότι δεν είναι όλα όμως έχασε. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείτε να επιλέξετε από εδώ. Μία από τις πιο επικίνδυνες αυτές θα είναι να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας / τα χόμπι σας; Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για μια ακόμη περαιτέρω εκπαίδευση - ακόμα και αν δεν είναι στο Πανεπιστήμιο / Κολέγιο ότι θέλατε. |
|
| |||
| |||
| heya παιδιά. στην πραγματικότητα, όλοι στην τάξη. ακόμη και το εξαιρετικά ευφυή αυτά, έχεις χαμηλότερες ποιότητες. ο φίλος μου ο οποίος είναι 17, που έχει πλέον μετακινηθεί προς την Αυστραλία. Εχω ένα E HES και τώρα εργάζεται ως προγραμματιστής για μια εταιρεία στη χώρα αυτή. Πήγα να μου εκ νέου εγγραφή χθες και αποφάσισε να προβλέπεται η διαδρομή ενός εθνικού διπλώματος IT επαγγελματίες. η οποία συνεπάγεται: προγραμματισμού χρησιμοποιώντας html, php, java, Visual Basic και C + +. δικτύων και στήριξη της επιφάνειας εργασίας. σχεδιασμός ιστοσελίδας, το υλικό συντήρησης και αναβάθμισης. και πολλά άλλα πράγματα. Ακούγεται πολύ καλό. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται πολύ καλό φίλε. Im σπουδές σε Πληροφοριακά Συστήματα Uni, στο τρίτο έτος τώρα και για τις εργασίες τοποθέτησης για το έτος. Τα πράγματά μου δίδαξε την κατά τα δύο πρώτα χρόνια είναι εντελώς άχρηστοι στον πραγματικό κόσμο ... infact Μοιάζω με πλήρη επιβραδυνθεί όταν πρόκειται για την ουσιαστικά βοηθά τους ανθρώπους, αν χρειαζόταν βοήθεια IS ανάλυση της τότε στα σίγουρα θα ήθελα να τους άνθρωπος ... Im thats φοβάται τη ζωή ...
__________________ Χθες το βράδυ στο κρεβάτι μου να αναζητούν μετά από αστέρια στον ουρανό και πίστευα στον εαυτό μου, όταν το καλό είναι το ανώτατο όριο. ![]() |