manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Rezultati ispita: (

Reply

Thread Tools
Old 19 kol 2007, 06:16
Member Group

Default Rezultati ispita: (

mom divljenje mom faksu su rezultati ispita absoulutely c ** p
računarstvo dobila sam e, matematike sam dobio e grafike i dobio sam jedan E.
izgleda da ću se naći puno radno vrijeme za posao.
stvar je, sve što uče u tim predmetima nema veze sa stvarnim životom.
informacijama koje ste dobili je čisto da ti prođe ispite, a ne ono što stvarno vrijedi izvan koledž.

još netko dobio ispit resultd natrag na svim?
Old 19 kol 2007, 06:29
Donatorska Grupa

Reci, koliko se o učilo kako je to bilo što drugo.

Znaš stari poslovica: "Oni koji ne mogu. Nauči".

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 30 kol 2007, 15:38
Donatorska Grupa

Žao nam je da se ovdje o ispita. Koju vrstu posla ti misli? Office? Umjetnost i mediji?

My System: Puter

Procesor (i):
Intel Quad Core Q6600
Matične ploče:
Abit IN9
RAM memorija:
2x 1GB Patriot
Grafička kartica (e):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Internal 750GB, 400GB External
Optički pogon (e):
LG 20x DVD-re-pisac
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Hlađenje:
Zalman HSF
Network / Internet:
Monitor (e):
LG 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
Windows XP Media Centre 2005
Old 30 kol 2007, 17:31
Member Group

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Reci, koliko se o učilo kako je to bilo što drugo.

Znaš stari poslovica: "Oni koji ne mogu. Nauči".
Ja ne slaže s tim jedan. I kladim se da ne svatko u svojoj klasi je dobio jednak ocjenama. Vi jednostavno ne može kriviti jedan učenik na učitelja.

Jeste li dovoljno studiranje? Jeste li ići u svakom razredu?

JA svibanj biti opora, ali to je samo iz iskustva - bio sam u istom brodu kao i vi jednom.

Znaj da sve nije izgubljeno no. Postoji mnogo puteva možete odabrati ovdje. Jedan od više rizičnim one bi se za pokretanje vlastitog poslovanja. Koji su tvoji interesi / hobiji?

Trebali biste uvijek probati za daljnje obrazovanje - čak i ako se ne radi na University / College da ste htjeli.
Old 1. Sep 2007, 14:50
Member Group

heya momci.
zapravo svima u klasi. čak i one izrazito inteligentni, dobila niske ocjene.
moj prijatelj, koji je 17, koji je sada preselio u Australiju. dobio e hes a sada radi kao programer za poduzeće u toj zemlji.
JA je otišao to moj ponovni upis i jučer odlučeno na putu prema dolje nacionalna diploma u IT praktikante.
koja podrazumijeva: programiranjem koristeći HTML, PHP, Java, Visual Basic i C + +. mreže i desktop podršku.
website design, održavanje računalnog hardvera i dogradnju.
i puno drugih stvari.
zvuči jako dobro.
Old 22. listopad 2007, 08:14
Donatorska Grupa

To zvuči dobro dobra drugarica. Im proučavanjem informacijske sustave na Uni, u trećoj godini i sada rade na prostor za godinu. U stvari mi je učio u prve dvije godine potpuno je beskorisno u stvarnom svijetu ... ja infact izgledaju kao potpuni retard kad je u pitanju zapravo pomaže ljudima, ako su potrebne pomoći analizirajući IS-a onda bih sigurno biti njihov čovjek ... Im uplašen taj život ...

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Neto + CERT Ispit Promjena? Ltcompt21 Networking, Modemi & VoIP 0 3. travanj 2009 12:21
Svi su rezultati pretraživanja zakrabuljeni by oglas sučelja-Help! camrysdad72 Virus, Spyware i sigurnost 9 3. siječanj 2009 14:49
A + CompTia obuka i ispit pete21 Off Topic Discussion 11 29. Ruj 2008 20:00
Moj online Kasper rezultate skeniranja pete21 Virus, Spyware i sigurnost 11 22. srpnja 2008 14:45
Dovoljno je prošao Security + ispita workzrowan Off Topic Discussion 2 30. lipnja 2008 19:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.