![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| mom divljenje mom faksu su rezultati ispita absoulutely c ** p računarstvo dobila sam e, matematike sam dobio e grafike i dobio sam jedan E. izgleda da ću se naći puno radno vrijeme za posao. stvar je, sve što uče u tim predmetima nema veze sa stvarnim životom. informacijama koje ste dobili je čisto da ti prođe ispite, a ne ono što stvarno vrijedi izvan koledž. još netko dobio ispit resultd natrag na svim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reci, koliko se o učilo kako je to bilo što drugo. Znaš stari poslovica: "Oni koji ne mogu. Nauči".
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žao nam je da se ovdje o ispita. Koju vrstu posla ti misli? Office? Umjetnost i mediji?
| |||
| |||
| Quote:
Jeste li dovoljno studiranje? Jeste li ići u svakom razredu? JA svibanj biti opora, ali to je samo iz iskustva - bio sam u istom brodu kao i vi jednom. Znaj da sve nije izgubljeno no. Postoji mnogo puteva možete odabrati ovdje. Jedan od više rizičnim one bi se za pokretanje vlastitog poslovanja. Koji su tvoji interesi / hobiji? Trebali biste uvijek probati za daljnje obrazovanje - čak i ako se ne radi na University / College da ste htjeli. |
|
| |||
| |||
| heya momci. zapravo svima u klasi. čak i one izrazito inteligentni, dobila niske ocjene. moj prijatelj, koji je 17, koji je sada preselio u Australiju. dobio e hes a sada radi kao programer za poduzeće u toj zemlji. JA je otišao to moj ponovni upis i jučer odlučeno na putu prema dolje nacionalna diploma u IT praktikante. koja podrazumijeva: programiranjem koristeći HTML, PHP, Java, Visual Basic i C + +. mreže i desktop podršku. website design, održavanje računalnog hardvera i dogradnju. i puno drugih stvari. zvuči jako dobro. |
|
| |||
| |||
| To zvuči dobro dobra drugarica. Im proučavanjem informacijske sustave na Uni, u trećoj godini i sada rade na prostor za godinu. U stvari mi je učio u prve dvije godine potpuno je beskorisno u stvarnom svijetu ... ja infact izgledaju kao potpuni retard kad je u pitanju zapravo pomaže ljudima, ako su potrebne pomoći analizirajući IS-a onda bih sigurno biti njihov čovjek ... Im uplašen taj život ...
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Neto + CERT Ispit Promjena? | Ltcompt21 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 3. travanj 2009 12:21 |
| Svi su rezultati pretraživanja zakrabuljeni by oglas sučelja-Help! | camrysdad72 | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 3. siječanj 2009 14:49 |
| A + CompTia obuka i ispit | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 29. Ruj 2008 20:00 |
| Moj online Kasper rezultate skeniranja | pete21 | Virus, Spyware i sigurnost | 11 | 22. srpnja 2008 14:45 |
| Dovoljno je prošao Security + ispita | workzrowan | Off Topic Discussion | 2 | 30. lipnja 2008 19:09 |
| Thread Tools | |
| |