kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Vizsga eredmények: (

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 19 2007, 06:16
Csoport tagja

az én meglepetten főiskolai vizsga eredményei absoulutely c ** p
számítástechnika Van egy E, matematika Van egy E és grafikák Van egy E.
külleme lesz, hogy a teljes munkaidős állás.
Az a helyzet, mindent megtanít Ezeknek a tárgyaknak semmi köze a valós életben.
megadott információk az Ön számára, hogy csak akkor adja át a vizsgákon, nem igazán érvényesül, amit kívülről főiskolán.

bárki más van vizsga resultd vissza egyáltalán???
Old Augusztus 19 2007, 06:29
Donor Group

Mondd, hogy van annyi a nevelõ mint ahogy minden más.

Tudod, a régi példabeszéd: "Azok, akik nem. Tanítsa.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old Augusztus 30 2007, 15:38
Donor Group

Sajnálom, hogy itt a vizsgákat. Milyen típusú munkát akkor gondolt? Office? Művészet és média?

My System: Számítógépes

Processzor (ok):
Intel Quad Core Q6600
Alaplap:
Abit IN9
RAM memória:
2x 1GB Patriot
Grafikus kártya (k):
XFX 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Belső 750GB, 400GB Külső
Optikai meghajtó (k):
LG 20x DVD író-re
Case / tápegység:
Enermax Infiniti 650W
Hűtés:
Zalman HSF
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
LG 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
Windows XP Media Centre 2005
Old Augusztus 30 2007, 17:31
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Mondd, hogy van annyi a nevelõ mint ahogy minden más.

Tudod, a régi példabeszéd: "Azok, akik nem. Tanítsa.
Nem értek egyet azzal, hogy az egyik. Fogadok, hogy nem mindenki az ő osztály van az azonos besorolású. Egyszerûen nem lehet hibáztatni egy-egy diák a tanárok.

Csináltál elég tanulsz? Jól megy, hogy minden osztály?

Lehet, hogy kemény, de ez csak a tapasztalat - én ugyanabban a csónak, amit egyszer.

Tudod, hogy minden elveszett azonban nem. Sok pályák közül választhat itt. Az egyik a kockázatos is lenne, hogy a magad dolgával. Mi az Ön érdekeit / hobbija?

Akkor próbáld még egy további oktatás - még akkor is, ha ez nem az Egyetem / Főiskola, amit akart.
Old 1. Sep 2007, 14:50
Csoport tagja

heya srácok.
valójában mindenki az osztályban. még a rendkívül intelligens is, vannak gyenge minőségűek.
barátom, aki 17, aki most költözött Ausztráliába. Van egy E és HES most dolgozik programozóként a cég az országban.
Elmentem én újra beiratkozás tegnap, és úgy döntött, hogy az ösvényen a nemzeti diploma az IT szakemberek.
amely magában foglalja: programozás segítségével html, php, Java, Visual Basic és C + +. a hálózati és az asztali támogatást.
weboldal tervezés, számítógép hardver, karbantartása és folyamatos tökéletesítése.
és még sok más dolog.
hangzik elég jól.
Old Október 22 2007, 08:14
Donor Group

Ez jól hangzik, jó barátom. Im tanul információs rendszerek Uni, a harmadik éve, és a munkavégzés helyének évben. A cucc a tanított nekem az első két évben teljesen haszontalan az igazi világ ... infact úgy nézek ki, mint egy teljes retard amikor ténylegesen segíti az embereket, ha szükség van az elemzése segít majd, amiben biztos lehet az ember ... Im afraid thats life ...

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.