![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| az én meglepetten főiskolai vizsga eredményei absoulutely c ** p számítástechnika Van egy E, matematika Van egy E és grafikák Van egy E. külleme lesz, hogy a teljes munkaidős állás. Az a helyzet, mindent megtanít Ezeknek a tárgyaknak semmi köze a valós életben. megadott információk az Ön számára, hogy csak akkor adja át a vizsgákon, nem igazán érvényesül, amit kívülről főiskolán. bárki más van vizsga resultd vissza egyáltalán??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mondd, hogy van annyi a nevelõ mint ahogy minden más. Tudod, a régi példabeszéd: "Azok, akik nem. Tanítsa.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sajnálom, hogy itt a vizsgákat. Milyen típusú munkát akkor gondolt? Office? Művészet és média?
| |||
| |||
| Idézet:
Csináltál elég tanulsz? Jól megy, hogy minden osztály? Lehet, hogy kemény, de ez csak a tapasztalat - én ugyanabban a csónak, amit egyszer. Tudod, hogy minden elveszett azonban nem. Sok pályák közül választhat itt. Az egyik a kockázatos is lenne, hogy a magad dolgával. Mi az Ön érdekeit / hobbija? Akkor próbáld még egy további oktatás - még akkor is, ha ez nem az Egyetem / Főiskola, amit akart. |
|
| |||
| |||
| heya srácok. valójában mindenki az osztályban. még a rendkívül intelligens is, vannak gyenge minőségűek. barátom, aki 17, aki most költözött Ausztráliába. Van egy E és HES most dolgozik programozóként a cég az országban. Elmentem én újra beiratkozás tegnap, és úgy döntött, hogy az ösvényen a nemzeti diploma az IT szakemberek. amely magában foglalja: programozás segítségével html, php, Java, Visual Basic és C + +. a hálózati és az asztali támogatást. weboldal tervezés, számítógép hardver, karbantartása és folyamatos tökéletesítése. és még sok más dolog. hangzik elég jól. |
|
| |||
| |||
| Ez jól hangzik, jó barátom. Im tanul információs rendszerek Uni, a harmadik éve, és a munkavégzés helyének évben. A cucc a tanított nekem az első két évben teljesen haszontalan az igazi világ ... infact úgy nézek ki, mint egy teljes retard amikor ténylegesen segíti az embereket, ha szükség van az elemzése segít majd, amiben biztos lehet az ember ... Im afraid thats life ...
__________________ Tegnap este feküdtem az ágyban keresi fel a csillagok az égen, és azt gondoltam magamban, ha a fene az a felső határt. ![]() |