![]() |
|
| |||
| |||
| שלי השתוממות שלי בקולג תוצאות הבחינה הן absoulutely C ** P מחשוב יש לי נ ', יש לי מתימטיקה נ וגרפיקה קיבלתי של E. נראה תצטרך למצוא עבודה במשרה מלאה. העניין הוא, כל מה שאתה למד על נושאים אלה אין שום קשר לחיים האמיתיים. את המידע שנתן לך הוא אך ורק כדי לגרום לך לעבור בחינות, לא מה באמת חל מחוץ למכללה. יש מישהו אחר הבחינה resultd בחזרה בכלל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תגיד של כמה על מורה של כפי שהיא עושה כל דבר אחר. אתה מכיר את בן adage: "מי שאינו יכול. תלמד."
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער פה על בחינות. איזה סוג של עבודה אתה חושב? משרד? אמנות מדיה?
| |||
| |||
| ציטוט:
עשית מספיק ללמוד? האם אתה רוצה ללכת על כל הכיתה? אני עלול להיות קשים, אבל זה רק מפני ניסיון - הייתי באותה סירה כמו שאתה פעם. הכל יודעים כי הוא לא איבד אולם. יש הרבה דרכים אתה יכול לבחור מכאן. אחד יותר מסוכנות אלה יהיה להפעיל את העסק שלך. מה הם האינטרסים שלך / תחביבים? אתה עדיין צריך לנסות נוספת עבור חינוך - אפילו אם היא לא באוניברסיטת / מכללת שאתה רוצה. |
|
| |||
| |||
| heya בחורים. למעשה כל הכיתה. אפילו את אלה מאוד אינטליגנטי, יש ציונים נמוכים. חבר שלי שהוא 17, שיש לו עכשיו עברו אוסטרליה. יש נ 'ו hes עכשיו לעבוד בתור מתכנתת עבור החברה במדינה זו. הלכתי לבית שלי מחדש enrolment אתמול החליט מטה את הנתיב של לאומי דיפלומות בו מתרגלים. אשר כרוך: תכנות באמצעות HTML, PHP, Java, Visual Basic ו-C + +. שולחן העבודה ברשת ועל תמיכה. עיצוב אתר, חומרת המחשב תחזוקה שדרוג. והרבה דברים אחרים. נשמע די טוב. |
|
| |||
| |||
| ובכן, זה נשמע טוב חבר. Im לומד בבית חד מערכות מידע, עכשיו בשנה השלישית ועל הנחת העבודה של השנה. החומר לימד אותי את הראשון שנתיים הוא לגמרי חסר תועלת בעולם האמיתי ... infact אני נראית כמו להשלים להאחיר כאשר מדובר למעשה עוזר לאנשים, אם יש צורך לעזור הוא ניתוח של אז אני רוצה להיות בטוח את האיש Im מפחד ... thats החיים ...
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |