mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Eksāmenu rezultāti: (

Reply

Thread Tools
Old Augusts 19, 2007, 06:16
Loceklis

Default Eksāmenu rezultāti: (

uz manu izbrīnu koledžas eksāmenu rezultāti ir absoulutely c ** p
skaitļošanas i got E, matemātiku i got E un grafika Man E.
Izskatās, il ir atrast pilnas slodzes darbu.
lieta ir, viss jums iemācīties par šīm lietām nav nekāda sakara ar reālo dzīvi.
sniegto informāciju, jums ir tikai, lai jūs ejat eksāmeniem, nevis to, kas patiešām ir piemērojama ārpus koledžā.

kāds cits got eksāmens resultd atpakaļ visos?
Old Augusts 19, 2007, 06:29
Donors Group

Teikt ir tikpat daudz par pasniedzējs ir, jo tas nav kaut kas cits.

Jūs zināt, veco sakāmvārdu: "Tie, kas to nespēj. Teach".

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Augusts 30, 2007, 15:38
Donors Group

Žēl šeit par eksāmeniem. Kāda veida darbs jūs domājat par? Office? Mākslas un mediju?

Mana sistēma: Datora

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Motherboard:
ABIT IN9
RAM Operatīvā atmiņa:
2x 1GB Patriot
Graphics Card (s):
XFX 8800GTS 320MB
Sound Card:
Hard Drive (s):
750GB Internal, 400GB External
Optical Drive (s):
LG 20x DVD atkārtota rakstnieks
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Dzesēšana:
ZALMAN HSF
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operating System (s):
Windows XP Media Centre 2.005
Old Augusts 30, 2007, 17:31
Loceklis

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Teikt ir tikpat daudz par pasniedzējs ir, jo tas nav kaut kas cits.

Jūs zināt, veco sakāmvārdu: "Tie, kas to nespēj. Teach".
Es nepiekrītu, ka viens. I bet jūs ne katrs savā klasē ieguva to pašu kategoriju. Jūs vienkārši nevar vainot vienam studentam par skolotājiem.

Vai Jūs pietiekami studē? Vai jūs dotos uz katru klasi?

Man var būt bargs, bet tas ir tikai no pieredzes - man bija vienā laivā, kā jūs vienreiz.

Zina, ka visi nav zaudējusi tomēr. Ir daudzi ceļi varat izvēlēties šeit. Viens no riskantāku tiem varētu būt, lai uzsāktu savu biznesu. Kādas ir Jūsu intereses / hobiji?

Jums vajadzētu vēl izmēģināt tālākizglītības - pat ja tas nav pie University / College, ka jūs vēlējāties.
Old 1 septembris 2007, 14:50
Loceklis

heya guys.
faktiski ikvienam klasē. pat ļoti saprātīgas tiem, got zemākajām kategorijām.
mans draugs, kas ir 17, kas tagad ir pārcelta uz Austrāliju. got E un HES tagad strādā par programmētāju, lai sabiedrība šajā valstī.
Es devos uz savu atkārtotu uzņemšanu vakar un nolēma paredz no valsts diploma ceļu IT speciālistiem.
kas ietver: Programmēšana izmantojot html, php, java, Visual Basic un C + +. tīkla un desktop support.
mājas lapas dizains, datortehnikas apkope un pastāvīga uzlabošana.
un daudz citas lietas.
skan diezgan labi.
Old 22 oktobris 2007, 08:14
Donors Group

Kas izklausās arī labs palīgs. Im studē informācijas sistēmas "Uni, kas trešajā gadā jau tagad un par darbu izvietojumu gadu. Stuff man mācīja pirmo divu gadu laikā ir pilnīgi bezjēdzīgi reālajā pasaulē ... infact man izskatās pilnīgi retard, kad runa ir faktiski palīdzot cilvēkiem, ja tas nepieciešams palīdzēt analizēt IS ir tad es droši par savu vīrieti ... Im bail thats dzīvi ...

Register

Bookmarks