rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Wyniki egzaminu: (

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 sierpnia 2007, 06:16
Członek grupy

Default Wyniki egzaminu: (

na moje zdziwienie mojej uczelni są wyniki egzaminu absoulutely c ** p
informatyka i got e, matematyki i dostał E i grafika Mam jeden E.
Wygląda na to, będzie musiał znaleźć w pełnym wymiarze czasu pracy.
rzeczy jest wszystko, co się uczyć tych przedmiotów nie ma nic wspólnego z prawdziwym życiem.
informacji podanych do Ciebie jest wyłącznie do was przejść egzaminów, a nie to, co naprawdę ma zastosowanie poza kolegium.

ktokolwiek inny dostał egzamin resultd powrót na wszystkich?
Old 19 sierpnia 2007, 06:29
Grupa dawcy

Powiedz tak dużo o jego opiekun, jak cokolwiek innego.

Wiesz stare powiedzenie: "Te, które nie mogą. Teach".

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 30 sierpnia 2007, 15:38
Grupa dawcy

Niestety tutaj o egzaminach. Jaki rodzaj pracy masz na myśli? Biuro? Sztuka i media?

My System: Komputera

Procesor (y):
Intel Core Quad Q6600
Płyta główna:
Abit IN9
Pamięć RAM:
2x 1GB Patriot
Karta graficzna (y):
XFX 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Internal 750GB, 400GB zewnętrzne
Optical Drive (s):
LG DVD 20x ponownie pisarz
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chłodzenie:
Zalman HSF
Sieć / Internet:
Monitor (y):
LG 19 "LCD
Operating System (-y):
Windows XP Media Center 2005
Old 30 sierpnia 2007, 17:31
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
Powiedz tak dużo o jego opiekun, jak cokolwiek innego.

Wiesz stare powiedzenie: "Te, które nie mogą. Teach".
Nie zgadzam się z tym jeden. Założę się, że nie każdy w swojej klasie dostał tych samych gatunków. Po prostu nie można obwiniać jeden student na nauczycieli.

Czy wystarczy zrobić badanie? Czy przejść do każdej klasy?

I może być ostre, ale to tylko z doświadczenia - Byłem w tej samej łodzi, jak cię jeszcze raz.

Wiedz, że nie wszystko jest jednak stracone. Istnieje wiele ścieżek można wybrać tutaj. Jednym z nich bardziej ryzykowne byłoby rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej. Jakie są Twoje zainteresowania / hobby?

Należy spróbować jeszcze do dalszej edukacji - nawet jeśli nie na Uniwersytecie / College że chciałeś.
Old 1-cia Wrz 2007, 14:50
Członek grupy

heya chłopaki.
W rzeczywistości każdy w klasie. nawet te bardzo inteligentne, dostał niskie stopnie.
mój przyjaciel, który jest 17, który przeniósł się do Australii. dostałem e hes a obecnie pracuje jako programista dla firmy w tym kraju.
I poszedł do mojego ponownego rejestracji wczoraj i postanowiła dół ścieżkę krajowy dyplom IT praktyków.
co niesie ze sobą przy użyciu programowania HTML, PHP, Java, Visual Basic i C + +. sieci i pulpit wsparcia.
projektowanie stron internetowych, sprzętu komputerowego utrzymania i modernizacji.
i wiele innych rzeczy.
brzmi całkiem dobrze.
Old 22 października 2007, 08:14
Grupa dawcy

To brzmi dobrze dobrego oficera. Im studia Systemy Informatyczne w Uni, w trzecim roku i na miejsca pracy na rok. Rzeczy do nauczyło mnie w pierwszych dwóch latach jest całkowicie bezużyteczne w realnym świecie ... infact I wygląda kompletny retard, jeśli chodzi o rzeczywiście pomagać ludziom, gdy potrzebna jest pomoc w analizowaniu potem będę na pewno się ich człowiek ... Im boi thats życiu ...

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.