![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
na moje zdziwienie mojej uczelni są wyniki egzaminu absoulutely c ** p
informatyka i got e, matematyki i dostał E i grafika Mam jeden E. Wygląda na to, będzie musiał znaleźć w pełnym wymiarze czasu pracy. rzeczy jest wszystko, co się uczyć tych przedmiotów nie ma nic wspólnego z prawdziwym życiem. informacji podanych do Ciebie jest wyłącznie do was przejść egzaminów, a nie to, co naprawdę ma zastosowanie poza kolegium. ktokolwiek inny dostał egzamin resultd powrót na wszystkich? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Powiedz tak dużo o jego opiekun, jak cokolwiek innego.
Wiesz stare powiedzenie: "Te, które nie mogą. Teach".
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Niestety tutaj o egzaminach. Jaki rodzaj pracy masz na myśli? Biuro? Sztuka i media?
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Czy wystarczy zrobić badanie? Czy przejść do każdej klasy? I może być ostre, ale to tylko z doświadczenia - Byłem w tej samej łodzi, jak cię jeszcze raz. Wiedz, że nie wszystko jest jednak stracone. Istnieje wiele ścieżek można wybrać tutaj. Jednym z nich bardziej ryzykowne byłoby rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej. Jakie są Twoje zainteresowania / hobby? Należy spróbować jeszcze do dalszej edukacji - nawet jeśli nie na Uniwersytecie / College że chciałeś. |
|
|
|||
|
|||
|
heya chłopaki.
W rzeczywistości każdy w klasie. nawet te bardzo inteligentne, dostał niskie stopnie. mój przyjaciel, który jest 17, który przeniósł się do Australii. dostałem e hes a obecnie pracuje jako programista dla firmy w tym kraju. I poszedł do mojego ponownego rejestracji wczoraj i postanowiła dół ścieżkę krajowy dyplom IT praktyków. co niesie ze sobą przy użyciu programowania HTML, PHP, Java, Visual Basic i C + +. sieci i pulpit wsparcia. projektowanie stron internetowych, sprzętu komputerowego utrzymania i modernizacji. i wiele innych rzeczy. brzmi całkiem dobrze. |
|
|
|||
|
|||
|
To brzmi dobrze dobrego oficera. Im studia Systemy Informatyczne w Uni, w trzecim roku i na miejsca pracy na rok. Rzeczy do nauczyło mnie w pierwszych dwóch latach jest całkowicie bezużyteczne w realnym świecie ... infact I wygląda kompletny retard, jeśli chodzi o rzeczywiście pomagać ludziom, gdy potrzebna jest pomoc w analizowaniu potem będę na pewno się ich człowiek ... Im boi thats życiu ...