![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pentru a-mi uimirea mea colegiu examen rezultatele sunt absoulutely c ** p Am un calcul E, matematica Am un E si grafica Am o E. pare că va trebui să găsească un loc de muncă cu normă întreagă. Chestia e că, tot ce vă aflaţi în aceste subiecte nu are nimic de-a face cu viaţa reală. informaţiilor furnizate de tine este pur şi simplu pentru a face să vă treacă examenele, ceea ce nu se aplică în afara colegiu. am pe nimeni altcineva examen resultd înapoi la toate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spune ca e de mult despre tutorele lui ca n-are nimic altceva. Ştii vechea zicală: "Cei care nu pot. Învătati."
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imi pare rau ca aici despre examene. Ce tip de loc de muncă te gandesti de? Office? Artă şi mass-media?
| |||
| |||
| Citat:
Ai facut destul studiaza? Ai merge la fiecare clasă? I poate fi dur, dar este numai de la experienta - am fost în aceeaşi situaţie ca te o dată. Ştiu că toate cu toate acestea nu este pierdut. Există mai multe căi de a putea alege de aici. Unul din cele mai riscante ar trebui să înceapă propria afacere. Care vă sunt interese / hobby-uri? Ar trebui să încercaţi încă pentru o educaţie - chiar dacă nu este la Universitatea / Colegiul că ai vrut. |
|
| |||
| |||
| heya baieti. în fapt, toată lumea în clasă. chiar şi cele extrem de inteligent, am redus grade. prietenul meu, care este de 17, care are acum sa mutat în Australia. am un e Hes şi acum lucrează ca un programator pentru o companie în ţara respectivă. M-am dus să-mi re-înscrierea de ieri si a decis sa pe cale de o diploma nationala in IT practicieni. care presupune: programare folosind HTML, PHP, Java, Visual Basic şi C + +. reţea de sprijin şi de birou. website design, hardware-ul computerului de întreţinere şi modernizare. şi o mulţime de alte lucruri. Suna destul de bine. |
|
| |||
| |||
| Sună bine bine amice. Im studierea Information Systems la Uni, în al treilea an de acum şi pe munca de plasare pentru anul respectiv. De lucruri de invatat de mine în primii doi ani este complet inutil în lumea reală ... fapt ma uit ca un retardat atunci când este vorba de fapt, să îi ajute pe oameni, dacă au nevoie de ajutor este de a analiza apoi Aş fi sigur lor pentru om Im ... thats frică de viaţă ...
__________________ Ultima noapte o să căutaţi în pat până la stele de pe cer şi m-am gândit la mine, unde naiba este plafonul. ![]() |