menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Zkouąka Výsledky: (

Reply

Thread Tools
Old 19. augusta 2007, 06:16
Člen Skupina

Default Zkouąka Výsledky: (

na môj údiv nad mojím college skúąka výsledky sú absoulutely c p **
výpočtová mám E, matematika mám E a grafika Mám E.
vyzerá budem musieť nájsť na plný úväzok.
to je všetko, čo sa naučíte v týchto predmetov má čo do činenia s reálnym životom.
informácie pre vás je čisto na vás prejdú testami, a nie to, čo naozaj platí mimo univerzitu.

niekto tú skúšku resultd späť na všetky?
Old 19. augusta 2007, 06:29
Darcu Skupina

Povedz to, jak moc o to, ako tutor robí niečo iné.

Poznáte staré príslovie: "Tí, ktorí nemôžu. Teach".

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 30. augusta 2007, 15:38
Darcu Skupina

Omlouvám se, že tady o skúšky. Aký druh práce Vás myslenia? Office? Umenie a médií?

Môj systém: Tačové

Processor (s):
Intel Quad Core Q6600
Základná doska:
Abit IN9
Pamäť RAM:
2x 1GB Patriot
Grafické karty (s):
XFX 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Vnútorný 750GB, 400GB externý
Optická mechanika (s):
LG 20x DVD re-spisovateľ
Case / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Chladenie:
Žalman HSF
Sieť / Internet:
Monitor (s):
LG 19 "LCD
Operačný systém (y):
Windows XP Media Centre 2005
Old 30. augusta 2007, 17:31
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal alex View Post
Povedz to, jak moc o to, ako tutor robí niečo iné.

Poznáte staré príslovie: "Tí, ktorí nemôžu. Teach".
Nesúhlasím s tým jeden. Stavím sa, nie každý vo svojej triede má rovnaké triedy. Ty jednoducho nemôže Vinita jedného študenta na učiteľov.

Jsi udělal dost štúdiu? Mali ste ísť do každej triedy?

I môže byť krutá, ale je to len zo skúsenosti - bol som na tej istej lodi, ako ste raz.

Viem, že všetko nie je stratené však. Existuje mnoho ciest si môžete vybrať tu. Jedným z viac rizikových ty by sa na štart vlastného podnikania. Aké sú vaše záujmy / koníčky?

Mali by ste sa pokúsiť ešte o ďalšie vzdelávanie - aj keď to nie je na University / College, ktoré ste chceli.
Old 1. September 2007, 14:50
Člen Skupina

Heya kluci.
v podstate všetci v triede. dokonca i tie veľmi inteligentný, má nízky stupeň.
môj priateľ, ktorý je 17, ktorý sa teraz presúva do Austrálie. dostali E HES a teraz pracuje ako programátor pre spoločnosť v tejto krajine.
Išiel som k môjmu re-registrácie včera, a rozhodla sa na ceste národnej diplom v oblasti IT odborníkov.
čo znamená: programovanie pomocou HTML, PHP, Java, Visual Basic a C + +. siete a stolním podporu.
webových stránok, počítačový hardware, údržbu a modernizáciu.
a mnoho ďalších vecí.
znie docela dobre.
Old 22. októbra 2007, 08:14
Darcu Skupina

To znie dobre dobrý dôstojník. Im štúdium informačných systémov na Uni, v treťom roku a hneď na pracovnú stáž pre ročne. Čo sa ma naučili v prvých dvoch rokoch je úplne k ničomu, v reálnom svete ... infact som vyzerať ako úplný retard, pokiaľ ide o skutočne pomáhať ľuďom, keď im potrebné pomôcť analýzy IS je pak bych určite je ich muž im strach ... to je život ...

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Čisté + Cert Zkouąka Zmena? Ltcompt21 Siete, Modemy & VoIP 0 3. apríl 2009 12:21
Všetky výsledky vyhľadávania sú maskované ad lokalít-Help! camrysdad72 Virus, spyware a bezpečnosť 9 3. januára 2009 14:49
CompTia školenia & A + zkouska pete21 Vypnúť Téma diskusie 11 29. September 2008 20:00
Môj online Kasper scan výsledky pete21 Virus, spyware a bezpečnosť 11 22. júl 2008 14:45
Stačí zložiť bezpečnostné + zkouska workzrowan Vypnúť Téma diskusie 2 30. júna 2008 19:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.