![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| na môj údiv nad mojím college skúąka výsledky sú absoulutely c p ** výpočtová mám E, matematika mám E a grafika Mám E. vyzerá budem musieť nájsť na plný úväzok. to je všetko, čo sa naučíte v týchto predmetov má čo do činenia s reálnym životom. informácie pre vás je čisto na vás prejdú testami, a nie to, čo naozaj platí mimo univerzitu. niekto tú skúšku resultd späť na všetky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Povedz to, jak moc o to, ako tutor robí niečo iné. Poznáte staré príslovie: "Tí, ktorí nemôžu. Teach".
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, že tady o skúšky. Aký druh práce Vás myslenia? Office? Umenie a médií?
| |||
| |||
| Citácia:
Jsi udělal dost štúdiu? Mali ste ísť do každej triedy? I môže byť krutá, ale je to len zo skúsenosti - bol som na tej istej lodi, ako ste raz. Viem, že všetko nie je stratené však. Existuje mnoho ciest si môžete vybrať tu. Jedným z viac rizikových ty by sa na štart vlastného podnikania. Aké sú vaše záujmy / koníčky? Mali by ste sa pokúsiť ešte o ďalšie vzdelávanie - aj keď to nie je na University / College, ktoré ste chceli. |
|
| |||
| |||
| Heya kluci. v podstate všetci v triede. dokonca i tie veľmi inteligentný, má nízky stupeň. môj priateľ, ktorý je 17, ktorý sa teraz presúva do Austrálie. dostali E HES a teraz pracuje ako programátor pre spoločnosť v tejto krajine. Išiel som k môjmu re-registrácie včera, a rozhodla sa na ceste národnej diplom v oblasti IT odborníkov. čo znamená: programovanie pomocou HTML, PHP, Java, Visual Basic a C + +. siete a stolním podporu. webových stránok, počítačový hardware, údržbu a modernizáciu. a mnoho ďalších vecí. znie docela dobre. |
|
| |||
| |||
| To znie dobre dobrý dôstojník. Im štúdium informačných systémov na Uni, v treťom roku a hneď na pracovnú stáž pre ročne. Čo sa ma naučili v prvých dvoch rokoch je úplne k ničomu, v reálnom svete ... infact som vyzerať ako úplný retard, pokiaľ ide o skutočne pomáhať ľuďom, keď im potrebné pomôcť analýzy IS je pak bych určite je ich muž im strach ... to je život ...
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Čisté + Cert Zkouąka Zmena? | Ltcompt21 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 3. apríl 2009 12:21 |
| Všetky výsledky vyhľadávania sú maskované ad lokalít-Help! | camrysdad72 | Virus, spyware a bezpečnosť | 9 | 3. januára 2009 14:49 |
| CompTia školenia & A + zkouska | pete21 | Vypnúť Téma diskusie | 11 | 29. September 2008 20:00 |
| Môj online Kasper scan výsledky | pete21 | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 22. júl 2008 14:45 |
| Stačí zložiť bezpečnostné + zkouska | workzrowan | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 30. júna 2008 19:09 |
| Thread Tools | |
| |