![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| на моје запрепашћење моје факултету резултати испита абсоулутелы в ** П рачунарство сам добио е, математику сам Е и графику сам Е. Ил имају изгледа да пронађу посао пуно времена. ствар је, све што научите на овим темама нема никакве везе са стварним животом. информације које Вам је чисто да вас полажу испите, а не шта се заиста односи изван факултета. Још неко је добио ресултд назад на испиту све? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кажу да као много о ментора као да нема ништа друго. Знате стара пословица: "Они који не могу. Подучава."
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Жао ми је овде о испитима. Коју врсту посла сте размишљања о? Оффице? Уметност и медији?
| |||
| |||
| Куоте:
Да ли сте довољно студија? Да ли идете у свакој класи? Ја могу бити оштра, али то је само из искуства - била сам у истом броду као и ти једном. Знам да је све ипак није изгубљена. Постоје многи путеви можете изабрати одавде. Један од оних више ризично би било да покренете сопствени бизнис. Који су ваши интереси / хоби? Ви још увек треба пробати за даље школовање - чак и ако то није на универзитету / колеџу који сте желели. |
|
| |||
| |||
| Хеыа момци. у ствари, сви у разреду. чак и оне екстремно интелигентан, има ниске оцене. мој пријатељ који је 17, који се сада преселио у Аустралију. добио ХЕС Е и сада ради као програмер за фирму у тој земљи. Отишла сам на моју поново упис и јуче је одлучио да на пут националног дипломе у ИТ стручњаке. што подразумева: програмирање користећи ХТМЛ, ПХП, Јава, Висуал Басиц и Ц + +. мреже подршке и десктоп. уеб дизајн, одржавање рачунарског хардвера и надоградње. и много других ствари. звучи прилично добро. |
|
| |||
| |||
| То звучи добро добра другарица. Им студира информационе системе на уни, у трећој години и сада на место за рад године. Ствари ме је научио у прве две године је потпуно бескорисно у стварном свету ... инфацт сам изгледа потпуно ретардиран када је у питању заиста помаже људима, уколико им је потребна помоћ анализе ЈЕ'с онда бих сигурно бити њихов човек Им ... страх тај живот ...
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |