![]() |
|
| |||
| |||
| benim üniversite sınav sonuçları absoulutely C ** p benim şaşkınlık için bilgisayar I E var, matematik bir E ve grafik I got bir E. var sana benziyor tam zamanlı iş bulmak zorundayız. şey, her şey bu konularda, daha sonra ise gerçek bir ilgisi yok. bilgileri size verilen sadece sizin değil, ne çok dışında üniversite geçerlidir sınavları geçmek yapmaktır. herkesten geri tüm resultd sınav var? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 's Kadar hakkında söyleyin öğretmeni's olarak başka bir şey gelmez. Sen eski atasözü biliyorum: "Bu öğret değil. Edebilir."
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buraya Maalesef ilgili sınav. Seni düşünüyorum iş Ne tür? Ofis? Sanat ve Medya?
| |||
| |||
| Alıntı:
Mi yeterli eğitimi var? Her sınıf gitmek mi? Ben sert olabilir, ancak yalnızca deneyimlerinden's - Seninle aynı teknede bir kez oldu. Bilin ki tüm Ancak kayıp değil. Buraya birini seçebilirsiniz birçok yolları vardır. Bir daha riskli olanları kendi iş başlangıç olacaktır. Ne ilgi / hobileri nelerdir? Hala bir eğitim için çalışmalısınız - bile Üniversite / Koleji'nde bu istedim değildir. |
|
| |||
| |||
| Heya çocuklar. sınıf aslında herkesin içinde. hatta son derece akıllı olanları, düşük notları var. olan 17, şu anda Avustralya taşındı has arkadaşım. E var ve artık bu ülkede bir şirket için bir programcı olarak çalışmaya HES. Ben tekrar kayıt dün gittim ve BT ulusal bir diplomasının yolunu uygulayıcılar aşağı karar verdi. Bu demek: programlama kullanarak html, php, java, temel ve görsel C + +. ağ ve masaüstü desteği. web sitesi tasarımı, bilgisayar donanım bakım ve yükseltme. ve diğer şeyler olsun. oldukça iyi geliyor. |
|
| |||
| |||
| Bu da iyi bir dostum geliyor. Im Üniversite at üçüncü yıl Artık Bilgi Sistemleri eğitim ve iş yeriniz üzerinde yıl için. Bu ilk iki yıl içinde bana öğretti The şeyler tamamen gerçek dünyada işe yaramaz ... Bir zaman gerçekten insanlara yardım gelince geciktirir tamamlamak gibi infact, eğer analiz IS sonra sure we'd onların adam olması için yardım gerekli ... Im korkuyor şu hayat ...
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |