менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Результати іспиту: (

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 серпня 2007, 06:16
Член групи

до мого здивування, мої результати іспиту коледжу absoulutely C ** P
Обчислювальний я Е, математику я Е і графіка я Е.
Схоже IL повинні знайти повне час роботи.
Справа в тому, все ви дізнаєтеся в цих предметів не має нічого спільного з реальним життям.
Інформація, надана вами чисто, щоб ви скласти іспити, а не те, що дійсно застосовується за межами коледжу.

хто-небудь отримав іспит resultd назад на всіх??
Old 19 серпня 2007, 06:29
Донор групи

Скажіть, як багато про керівника, як він робить щось інше.

Ви знаєте стару приказку: "Ті, хто не може. Навчіть".

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 30 серпня 2007, 15:38
Донор групи

Вибачте, тут про іспити. Якого типу роботу ви думаєте? Office? Мистецтво та ЗМІ?

Моя система: Puter

Процесор (и):
Intel Core Quad Q6600
Материнська плата:
ABIT IN9
ОЗУ:
2x 1GB Patriot
Графічна карта (и):
XFX 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
Внутрішній 750GB, 400GB Зовнішній
Оптичний привід (и):
LG 20x DVD-Writer Re
Діло / PSU:
Enermax Infiniti 650W
Охолодження:
Залман HSF
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
LG 19 "LCD
Операційна система (и):
Windows XP Media Центр 2005
Old 30 серпня 2007, 17:31
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Скажіть, як багато про керівника, як він робить щось інше.

Ви знаєте стару приказку: "Ті, хто не може. Навчіть".
Я не згоден з цим одна. Б'юся об заклад, вам не все у своєму класі отримали тих же класів. Ви просто не можете звинувачувати одного учня на вчителів.

Хіба ж ви не достатня навчання? Ходили ви на кожен клас?

Я можу бути жорсткою, але це тільки з досвідом - Я був в одному човні, як ви один раз.

Знайте, що не все втрачено однако. Є багато шляхів, які ви можете тут. Одним з найбільш небезпечних речовин було б почати свій власний бізнес. Які Ваші інтереси / хобби?

Ви все ще намагаються для подальшої освіти - навіть якщо вона не до університету / коледжу, що ви хотіли.
Old 1 вересня 2007, 14:50
Член групи

Heya хлопці.
Фактично кожен у своєму класі. навіть дуже розумні, отримали низькі оцінки.
мій друг, який становить 17 років, який зараз переїхав до Австралії. отримали Е і ГЕС зараз працює програмістом у фірмі, в цій країні.
Я пішов до моєї повторного призову вчора і вирішили йти по шляху національного диплом в області ІТ-практиків.
що означає: програмування з використанням HTML, PHP, Java, Visual Basic та C + +. мереж і настільних комп'ютерів.
дизайн веб-сайтів, комп'ютерних апаратних обслуговування і модернізації.
і багато інших речей.
Звучить добре.
Old 22 жовтня 2007, 08:14
Донор групи

Це добре звучить гарна Mate. Im вивчення інформаційних систем в Uni, в третій рік і на працевлаштування за рік. Stuff вчили мене протягом перших двох років абсолютно марна в реальному світі ... Infact я схожий на повного затримати, коли мова йде про дійсно допомагати людям, якщо їм необхідна допомога в аналізі IS при то я б напевно бути їх людиною ... Im бояться життя Thats ...

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.