![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| до мого здивування, мої результати іспиту коледжу absoulutely C ** P Обчислювальний я Е, математику я Е і графіка я Е. Схоже IL повинні знайти повне час роботи. Справа в тому, все ви дізнаєтеся в цих предметів не має нічого спільного з реальним життям. Інформація, надана вами чисто, щоб ви скласти іспити, а не те, що дійсно застосовується за межами коледжу. хто-небудь отримав іспит resultd назад на всіх?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скажіть, як багато про керівника, як він робить щось інше. Ви знаєте стару приказку: "Ті, хто не може. Навчіть".
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вибачте, тут про іспити. Якого типу роботу ви думаєте? Office? Мистецтво та ЗМІ?
| |||
| |||
| Цитата:
Хіба ж ви не достатня навчання? Ходили ви на кожен клас? Я можу бути жорсткою, але це тільки з досвідом - Я був в одному човні, як ви один раз. Знайте, що не все втрачено однако. Є багато шляхів, які ви можете тут. Одним з найбільш небезпечних речовин було б почати свій власний бізнес. Які Ваші інтереси / хобби? Ви все ще намагаються для подальшої освіти - навіть якщо вона не до університету / коледжу, що ви хотіли. |
|
| |||
| |||
| Heya хлопці. Фактично кожен у своєму класі. навіть дуже розумні, отримали низькі оцінки. мій друг, який становить 17 років, який зараз переїхав до Австралії. отримали Е і ГЕС зараз працює програмістом у фірмі, в цій країні. Я пішов до моєї повторного призову вчора і вирішили йти по шляху національного диплом в області ІТ-практиків. що означає: програмування з використанням HTML, PHP, Java, Visual Basic та C + +. мереж і настільних комп'ютерів. дизайн веб-сайтів, комп'ютерних апаратних обслуговування і модернізації. і багато інших речей. Звучить добре. |
|
| |||
| |||
| Це добре звучить гарна Mate. Im вивчення інформаційних систем в Uni, в третій рік і на працевлаштування за рік. Stuff вчили мене протягом перших двох років абсолютно марна в реальному світі ... Infact я схожий на повного затримати, коли мова йде про дійсно допомагати людям, якщо їм необхідна допомога в аналізі IS при то я б напевно бути їх людиною ... Im бояться життя Thats ...
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |