по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Упражнения без използване Всяко Теглилките

Reply

Нишка Инструменти
Old 28 април 2009 г., 06:32
Член Група

Default Упражнения без използване Всяко Теглилките

може всеки един от вас да ми каже какво упражнения са най-подходящи за работа на вашия bicep, tricep, горната част на гръдния кош и по-ниски в гърдите, направете тласък UPS работят всичките си ръцете и горната част на гърдите и раменете в зависимост от това до каква степен сте ръцете си, освен, че е най-добрият да издигнат нозете си висше също се занимаваш тласък UPS бавни темпове или само да го направиш нормална скорост
Old 28 април 2009 г., 06:57
Администратор Група

Прес UPS ще работят тези райони, в зависимост, където можете да си ръце.

Близо е повече от оръжия, освен повече на гърдите / раменете.

Бавен работи мускулите трудно, бавно нагоре, бавно надолу. Това се прилага за тежести.

Бързо просто те кара да обиждам издувам и без причина.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 април 2009 г., 07:00
Член Група

Колко мислиш, че трябва да направи всеки представител
Old 28 април 2009 г., 07:09
Администратор Група

Искаш да кажеш, всеки комплект?
Old 28 април 2009 г., 07:14
Член Група

Да, coz банкомат аз правя 12 оператори от 3 комплекти
Old 28 април 2009 г., 07:15
Администратор Група

Аз Гото не успеят и да 3/5 комплекти. Обикновено като топъл, защото правиш 50 оператори няма да направи много, като изключим toning.

За изграждане на мускулна 8/10 оператори е мястото, където искате да бъде, така че ако ви се прави 12 + комфортно е време да се премине към теглото.
Old 28 април 2009 г., 07:22
Член Група

Направих 16kgs dumbells на всяка ръка, но понеже аз играя тенис, както и всеки си ръката и играе тенис наистина боли, когато и след толкова сега Im покой то аз искам просто да си направя без теглото упражнения от сега нататък
Old 28 април 2009 г., 07:25
Администратор Група

Звучи като много тегло, трябва да бъде в състояние да използват тегло комфортно с перфектна форма за 10 + оператори и 3 комплекти.

Аз не се използват 16 кг всяка ръка и аз съм доста опитен / обучени.

Вие трябва да направите, за оператори на мъртвите бавно, почувствали изгори както казват, и с право тегло, не е твърде много, не е твърде малко и вие ще получите резултати.

Не е необходимо, насочени към теб, но е обща, че хората използват твърде много тегло правиш 1 представител / 1 набор мисля този ще правиш нещо или правиш 100 къдрици на скоростта на светлината използвате вашето тяло да люлка го, и двете са губене на време.

Можете мъже / жени?
Old 28 април 2009 г., 07:28
Член Група

мъжки, да мисля, че правото си да направи 10 кг за всяка ръка, както за неговата точност колко тегло не можеш да направиш
Old 28 април 2009 г., 07:37
Администратор Група

Абсолютно, в края на деня, ако се озовеш бори и да загуби форма имаш твърде много тегло. Когато за първи път започна Бях запален да отида на голяма тежест и правя големи асансьори, аз скоро реализирани Тъкмо мами себе си и wised нагоре. Това не е всичко за кг. Спи / ремонт, разнообразни упражнения, форма и храната са по-важни ИМО.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Упражнения на очите robina80 Изключено Тема Дискусия 6 26-ти октомври 2009 г 11:01
Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести? Go cavs Изключено Тема Дискусия 5 21 Март 2007 06:44
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc