![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| може всеки един от вас да ми каже какво упражнения са най-подходящи за работа на вашия bicep, tricep, горната част на гръдния кош и по-ниски в гърдите, направете тласък UPS работят всичките си ръцете и горната част на гърдите и раменете в зависимост от това до каква степен сте ръцете си, освен, че е най-добрият да издигнат нозете си висше също се занимаваш тласък UPS бавни темпове или само да го направиш нормална скорост |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прес UPS ще работят тези райони, в зависимост, където можете да си ръце.
Близо е повече от оръжия, освен повече на гърдите / раменете. Бавен работи мускулите трудно, бавно нагоре, бавно надолу. Това се прилага за тежести. Бързо просто те кара да обиждам издувам и без причина. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Колко мислиш, че трябва да направи всеки представител |
|
| |||
| |||
| Искаш да кажеш, всеки комплект? |
|
| |||
| |||
| Да, coz банкомат аз правя 12 оператори от 3 комплекти |
|
| |||
| |||
| Аз Гото не успеят и да 3/5 комплекти. Обикновено като топъл, защото правиш 50 оператори няма да направи много, като изключим toning. За изграждане на мускулна 8/10 оператори е мястото, където искате да бъде, така че ако ви се прави 12 + комфортно е време да се премине към теглото. |
|
| |||
| |||
| Направих 16kgs dumbells на всяка ръка, но понеже аз играя тенис, както и всеки си ръката и играе тенис наистина боли, когато и след толкова сега Im покой то аз искам просто да си направя без теглото упражнения от сега нататък |
|
| |||
| |||
| Звучи като много тегло, трябва да бъде в състояние да използват тегло комфортно с перфектна форма за 10 + оператори и 3 комплекти. Аз не се използват 16 кг всяка ръка и аз съм доста опитен / обучени. Вие трябва да направите, за оператори на мъртвите бавно, почувствали изгори както казват, и с право тегло, не е твърде много, не е твърде малко и вие ще получите резултати. Не е необходимо, насочени към теб, но е обща, че хората използват твърде много тегло правиш 1 представител / 1 набор мисля този ще правиш нещо или правиш 100 къдрици на скоростта на светлината използвате вашето тяло да люлка го, и двете са губене на време. Можете мъже / жени? |
|
| |||
| |||
| мъжки, да мисля, че правото си да направи 10 кг за всяка ръка, както за неговата точност колко тегло не можеш да направиш |
|
| |||
| |||
| Абсолютно, в края на деня, ако се озовеш бори и да загуби форма имаш твърде много тегло. Когато за първи път започна Бях запален да отида на голяма тежест и правя големи асансьори, аз скоро реализирани Тъкмо мами себе си и wised нагоре. Това не е всичко за кг. Спи / ремонт, разнообразни упражнения, форма и храната са по-важни ИМО. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Упражнения на очите | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 6 | 26-ти октомври 2009 г 11:01 |
| Какво е най-добрият период от време да се чака между определя при вдигане на тежести? | Go cavs | Изключено Тема Дискусия | 5 | 21 Март 2007 06:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |