![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může některý z vás, řekněte mi, jaké cvičení je nejlepší pro práci na vašich bicep, tricep, horní a dolní hrudní hrudníku, to push up práci všechny své zbraně a hrudníku a horních ramen v závislosti na tom, jak daleko máte ruce od sebe, je to nejlepší povýšit na nohy vyšší také děláte push up pomalu nebo to prostě udělat normální rychlost |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tisk UPS bude fungovat ty oblasti, podle toho, kde si tě rukama.
Zavřít je na zbraně, s výjimkou více na hrudi / ramena. Pomalejší funguje také svaly těžší, pomalu nahoru, zpomalit. To se rovněž vztahuje na závaží. Rychlé jen si zlost a nadmout pro žádný důvod. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Kolik si myslíte, že bych měl udělat každý rep |
|
| |||
| |||
| Myslíš každý soubor? |
|
| |||
| |||
| jo, coz atm i do obchodní zástupci 12 z 3 soubory |
|
| |||
| |||
| I goto selhat a do 3-5 sad. Normálně jako zahřát, protože dělá 50 obchodní zástupci, není dělat mnoho, kromě tonizujících. Budovat svalovou 8-10 obchodní zástupci se, kde chcete být, takže když děláte 12 + pohodlně je čas přejít na závaží. |
|
| |||
| |||
| Udělal jsem 16kgs dumbells na každou ruku, ale protože jsem hrát tenis a ruku vždy jsem hrál tenis vážně zranil při a po hře tak teď im odpočinku se chci na něco udělat bez váhy cvičení od nynějška |
|
| |||
| |||
| Zní to příliš váhu, měli byste být schopni používat hmotnost pohodlně s dokonalou formou pro 10 + obchodní zástupci a 3 sady. I nepoužívají 16kg každá ruka a jsem poměrně zkušený / školeni. Musíte udělat obchodní zástupci mrtvých pomalý, vypálit cítit, jak se říká a se správnou váhu, není příliš mnoho, ne příliš málo, a budete mít výsledky. Není nutné směřovat na vás, ale je to časté, že lidé používají příliš mnoho váhy dělat rep 1 / 1 sada myšlení to je dělat něco dělat, nebo 100 kroutí při rychlosti světla pomocí Vašeho těla, aby swing to, jak je to ztráta času. Ty mužů a žen? |
|
| |||
| |||
| Muže, jo myslím, že vaše právo mohu jen do 10 kg na každou ruku, protože jeho přesnost není o tom, kolik hmotnosti, které můžete udělat |
|
| |||
| |||
| Úplně na konci dne, pokud si najdete sami zápasí a ztratí formu máš moc hmotnosti. Když jsem poprvé začal jsem se chce dostat na velké hmotnosti a velkých výtahy, jsem brzy uvědomili jsem byl jen já a podvádění wised nahoru. Není to všechno o kg. Klidový / opravy, různých cvičeních podobě a strava jsou důležitější IMO. |