μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Ασκήσεις άνευ χρήσεως Κάθε σταθμά

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Απρ 2009, 06:32
Μέλος Ομάδα

Default Ασκήσεις άνευ χρήσεως Κάθε σταθμά

μπορεί κάποιος από εσάς να μου πει τι είναι καλύτερο για να ασκεί την εργασία για σας bicep, tricep, άνω και κάτω στήθος στήθος, κάνει push ups εργασίας όλα σας τα όπλα και άνω στήθος και τους ώμους, ανάλογα με το βαθμό που έχετε στα χέρια σας, τότε είναι καλύτερα πόδια σας για να αυξηθεί η υψηλότερη επίσης κάνεις push ups αργό ρυθμό ή απλώς το κάνει κανονική ταχύτητα
Old 28 Απρ 2009, 06:57
Διαχειριστής Ομάδα

Πατήστε UPS θα εκείνα της ζώνης του έργου, ανάλογα με το πού μπορείτε να βάλετε τα χέρια.

Κλείστε είναι περισσότερο σχετικά με τα όπλα, εκτός περισσότερο για το στήθος / ώμους.

Βραδύτερη επίσης έργα των μυών σκληρότερα, επιβραδύνουν, επιβραδύνει. Το ίδιο ισχύει και για τα βάρη.

Fast απλώς σε κάνει να ξεφυσάω και δεν υπάρχει λόγος για φούσκα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 Απρ 2009, 07:00
Μέλος Ομάδα

πόσοι νομίζετε ότι θα πρέπει να κάνει κάθε εκπρ.
Old 28 Απρ 2009, 07:09
Διαχειριστής Ομάδα

Εννοείς κάθε σειρά;
Old 28 Απρ 2009, 07:14
Μέλος Ομάδα

Ναι, coz i do 12 atm REPS των 3 σετ
Old 28 Απρ 2009, 07:15
Διαχειριστής Ομάδα

I goto αποτύχει και να κάνουμε 3-5 σετ. Κανονικά ως ζεσταθεί επειδή κάνει 50 REPS δεν πρόκειται να κάνουμε πολλά, πέρα από την τόνωση.

Για την οικοδόμηση των μυών 8-10 REPS είναι όπου θέλετε να είναι, οπότε αν κάνετε άνετα 12 + είναι η ώρα να προχωρήσουμε με τα σταθμά.
Old 28 Απρ 2009, 07:22
Μέλος Ομάδα

I did 16kgs dumbells σε κάθε χέρι, αλλά επειδή παίζω τένις και το χέρι μου κάθε Έπαιξα τένις πραγματικά κακό και μετά, όταν παίζει τώρα im ανάπαυσης που θέλω να κάνω μόνο που δεν ασκεί το βάρος από τώρα και στο εξής
Old 28 Απρ 2009, 07:25
Διαχειριστής Ομάδα

Ακούγεται σαν πάρα πολύ βάρος, θα πρέπει να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το βάρος άνετα με τέλεια μορφή, για τα 10 + REPS και 3 σετ.

Δεν χρησιμοποιώ 16kg κάθε σκέλος και είμαι αρκετά έμπειρος / εκπαιδευμένους.

Θα πρέπει να κάνει το νεκρό REPS αργή, αισθάνονται την καύση όπως λένε και με το σωστό βάρος, δεν πάρα πολλά, πολύ λίγο και δεν θα έχετε αποτελέσματα.

Δεν είναι απαραίτητο απευθύνονται σε εσάς, αλλά Είναι κοινό ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολύ βάρος κάνει 1 εκπρ. / 1 thats σκέψης που πρόκειται να κάνει τίποτα ή να κάνουν 100 μπούκλες με την ταχύτητα του φωτός, χρησιμοποιώντας το σώμα σας μέχρι να περάσει, και οι δύο είναι χάσιμο χρόνου.

Μπορείτε ανδρών και γυναικών;
Old 28 Απρ 2009, 07:28
Μέλος Ομάδα

αρσενικό, ναι νομίζω ότι το δικαίωμά σας Ι μπορεί απλά κάνει 10kg σε κάθε χέρι, όπως περίπου την ακρίβεια δεν πόσο βάρος μπορείτε να κάνετε
Old 28 Απρ 2009, 07:37
Διαχειριστής Ομάδα

Συνολικά, στο τέλος της ημέρας, αν βρεθείτε αγωνίζονται και να χάσουν μορφή έχεις πάρα πολύ βάρος. Όταν ξεκίνησα Θέλησα να προχωρήσουμε το μεγάλο βάρος και να κάνουμε μεγάλες ανελκυστήρων, θα υλοποιηθούν σύντομα ήμουν μόνο εγώ και εξαπάτηση wised πάνω. Δεν είναι όλα για το kgs. Νάρκης / επισκευή, την ποικιλία των ασκήσεων, τη μορφή και τη διατροφή είναι πιο σημαντικό ΙΜΟ.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Eye Ασκήσεις robina80 Off Topic Συζήτηση 6 26 Οκτωβρίου, 2009 11:01
Ποιος είναι ο καλύτερος χρόνος να περιμένουμε μεταξύ συνόλων όταν άρση βαρών; go cavs Off Topic Συζήτηση 5 21 Μαρ 2007 06:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.