![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| može bilo koji od vas recite mi što su najbolje vježbe za rad na Vašoj bicep, tricep, gornji i donji prsnog chest, push up to rade sve svoje oružje i gornjem grudnom košu i ramenima ovisno o tome koliko imate ruke apart, to je najbolje podići na noge i veći Obavljate li push up slow tempom ili jednostavno učinite to normalna brzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pritisnite up one će raditi područja, ovisno gdje ste stavili ruke.
Zatvori je u naručju, pored više na prsima / ramenima. Usporeno radi i mišiće teže, sporo se usporiti. To također primijeniti na utezi. Brzi samo čini zameranje napuhati i bez razloga. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| koliko mislite li da bi trebao učiniti svaki predst |
|
| |||
| |||
| Misliš svaki skup? |
|
| |||
| |||
| Yeah, coz ATM i do 12 reps of 3 setovi |
|
| |||
| |||
| Ja goto uspjeti i napraviti 3-5 kompleta. Normalno, kao ugrijati, jer se radi 50 reps neće učiniti mnogo, osim toniranje. Za izgradnju mišića 8-10 reps je gdje želite biti, tako da ako radiš 12 + ugodno je vrijeme da se presele u utezi. |
|
| |||
| |||
| Nisam 16kgs dumbells na svaki krak ali zato što sam igrati tenis, ali sam ruku sve sam igrao tenis jako boljeti i kad nakon sviranja pa sada im se odmara želim samo to ne težine vježbi od sada |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao previše težine, trebali biste biti u mogućnosti koristiti težinu komotno sa savršenom obliku za 10 + reps i 3 kompleta. Ne koristim 16kg svaku ruku i ja sam prilično iskusan / obučeno. Trebate učiniti reps sasvim lagano, osjećam kao opeklina kažu i sa pravom težine, ali ne previše, ne premalo i vidjet ćete rezultate. Nije nužno usmjerena na vas, ali je zajedničko da se ljudi koriste previše težine radiš 1 rips / 1 set razmišljanja taj idući u obaviti išta radiš ili 100 curls na brzinu svjetlosti koriste vaše tijelo kako bi ga ljuljati, obje su gubitak vremena. Vi muško / žensko? |
|
| |||
| |||
| muško, da li mislite da je vaše pravo JA svibanj pravedan obaviti 10kg na svaki krak kao o točnosti koliko težine ne možeš učiniti |
|
| |||
| |||
| Potpuno, na kraju dana ako ustanovite sami bore i gube formu koju je dobio previše težine. Našto JA najprije pokrenut bio sam željela dobiti na težini i to velika velika lifta, ja ubrzo shvatila sam bio samo varanje sebe i wised gore. To nije sve o kg. Sleep / popravak, razne vježbe, oblik i način ishrane su vaľniji imo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Eye Vježbe | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | 26 listopad 2009 11:01 |
| Koje je najbolje vrijeme čekanja između određuje kada lifting težine? | idi cavs | Off Topic Discussion | 5 | 21. ožujak 2007 06:44 |
| Thread Tools | |
| |