![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| tud valaki az, hogy mi a legjobb gyakorlatokat, hogy az Ön bicep, Tricep, a felső és alsó mellkasi mellkas, do push ups munka minden ága és a felső mellkas és a váll attól függően, milyen messze van a kezed egymástól, ez a legjobb emel a lábát is magasabb ugye nem push ups lassú vagy csak csinálni normál sebesség |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Press ups fog dolgozni ezen a területen van, attól függően hogy hol meg a kezét.
Bezár több a fegyver, eltekintve inkább a mellkas / váll. Lassabb is az izom nehezebb, lassan fel, lassítson. Ez is a súlyokat. Fast csak akkor teszi megsértődik és puff nem ok nélkül. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| hány Gondolod meg kell tennie minden rep |
|
| |||
| |||
| Mármint minden csomag? |
|
| |||
| |||
| yeah, I do coz atm 12 Reps 3-hoz |
|
| |||
| |||
| Goto én nem, de 3-5 meg. Általában a meleg miatt csinál 50 Reps nem akar sokat, eltekintve toning. Ahhoz, izom 8-10 Reps van, ahová kell, így ha csinálsz 12 + kényelmesen el az ideje, hogy a súlyokat. |
|
| |||
| |||
| Én 16kgs dumbells minden karon, hanem azért, mert teniszezni is karom everytime i teniszezett nagyon fáj, mikor és azt követően játszott most im pihen meg akarok csinálni, nem csak a tömeg él mostantól |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mintha túl nagy tömeg, akkor képesnek kell lennie arra, hogy a tömeg, kényelmesen tökéletes formában 10 + Reps és 3-készülékek. Nem használok minden karon és 16kg vagyok elég tapasztalt / képzett. You need to do a Reps holt lassú, érzem, hogy a kiégés, mint mondják, és a megfelelő súlyt, és nem túl nagy, nem túl kicsi és kapsz eredményt. Nem szükséges irányul, de ha a közös, hogy az emberek túl sokat használja tömeg csinál REP 1 / 1 szett gondolkodás amit fog csinálni semmit, avagy 100 fürtjei sebességnél a fény segítségével a szervezet, hogy üsse meg, mind a idõpocsékolás. Ön férfi / nő? |
|
| |||
| |||
| férfi, tényleg azt hiszem, a jobb én csak ezt 10kg mindkét karon, mint a pontosság nem körülbelül mennyit tudsz tömeg |
|
| |||
| |||
| Teljesen, a végén a nap, ha találsz magadnak küzd és vesztes formában van túl nagy súlyt. Amikor először kezdett lelkes voltam, hogy a nagy tömegű, de nagy liftek, én hamar felismerték Csak csalás magam és wised ki. Ez nem minden az kg. Alvó / javítás, változatos feladatok, formáját és étrend sokkal fontosabb IMO. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Eye Gyakorlatok | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | Október 26, 2009 11:01 |
| Mi a legjobb az idő, hogy várjon meg, ha a súlyok emelésére? | go cavs | Off Topic Discussion | 5 | 21. március 2007 06:44 |
| Téma eszközök | |
| |