![]() |
|
| |||
| |||
| כל אחד יכול להגיד לי מה אתה התרגילים ביותר לעבוד על bicep, tricep, העליון או התחתון החזה החזה, לעשות את כל העבודה UPS לדחוף את הידיים ואת החזה והגב העליון הכתפיים תלוי כמה רחוק יש לך את הידיים שלך לבד, זה הכי טוב כדי להרים את הרגליים גבוה גם אתם עושים לדחוף UPS הקצב איטי או פשוט לעשות את זה בדרך כלל מהירות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הקש UPS אלו יפעלו האזור, לפי איפה אתה שם את הידיים.
| |||
| |||
| כמה אתה חושב שאני צריך לעשות כל נציג |
|
| |||
| |||
| אתה מתכוון כל אחד בחר? |
|
| |||
| |||
| כן, אני עושה coz ATM 12 reps של ערכות 3 |
|
| |||
| |||
| אני goto להיכשל ולעשות קובע 3-5. בדרך כלל, כמו התחממות, כי הוא עושה 50 reps לא הולך לעשות הרבה, מלבד גוון. כדי לבנות שריר 8-10 reps נמצא איפה אתה רוצה להיות, כך שאם אתה עושה 12 + בנוחות זה הזמן לעבור משקולות. |
|
| |||
| |||
| עשיתי 16kgs dumbells על כל היד אבל אני משחק טניס, כי גם עם כל היד שלי אני משחק טניס ממש כאב בעת ואחרי ששיחק resting IM אז עכשיו אני רק רוצה לעשות תרגילים שאינם משקל מעכשיו |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו יותר מדי משקל, אתה אמור להיות מסוגל להשתמש בנוחות את משקל מושלם עם טופס 10 + reps ו 3 קובע. אני לא משתמש בכל 16kg היד ואני די מנוסה / מאומן. אתה צריך לעשות את reps מת איטי, לשרוף את מרגישה כמו שאומרים ועם המשקל הנכון, לא יותר מדי, מעט מדי או לא תקבל תוצאות. לא הכרחי מכוון אליך אבל זה נפוץ כי אנשים משתמשים יותר מדי משקל עושה 1 נציג / 1 בחר חשיבה thats הולך לעשות שום דבר או עושה 100 curls לעבר מהירות האור באמצעות הגוף שלך כדי לנפנף את זה, גם הם בזבוז של זמן. אתה זכר / נקבה? |
|
| |||
| |||
| גבר, כן, אני חושב את הזכות לעשות, אני אולי רק 10kg על כל היד שלה בערך כמו דיוק לא כמה משקל אתה יכול לעשות |
|
| |||
| |||
| לגמרי, בסוף היום, אם אתה מוצא את עצמך ואת struggling לאבד צורה יש לך יותר מדי משקל. הראשון התחיל כשאני הייתי להוט לעלות על משקל גדול ולעשות lifts גדול, אני בקרוב realised שאני מרמה את עצמי ואת פשוט wised למעלה. זה לא הכל על kgs. שינה / לתקן מגוון תרגילים, טופס דיאטה יותר חשוב IMO. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עין תרגילים | robina80 | דיון Off topic | 6 | 26 אוקטובר 2009 11:01 |
| מהו משך הזמן הכי טוב שיש להמתין בין ערכות כאשר מרימים משקולות? | עבור cavs | דיון Off topic | 5 | 21st מרץ 2007 06:44 |
| שרשרת כלים | |
| |