mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Pratimai nenaudoti jokio Svarstyklės

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 28, 2009, 06:32
Narys

Default Pratimai nenaudoti jokio Svarstyklės

gali bet kuriuo iš jūsų pasakyti, kokie pratimai geriausiai dirbti su jūsų bicep, tricep, viršutinės krūtinės ląstos ir apatinių krūtinės, ar stumti UPS darbą visiems rankas ir viršutinę krūtinės ir pečių priklausomai nuo to, kiek jūs turite savo rankose, be, tai geriausias pakelti kojas, taip pat aukštojo do you do push ups lėtai, arba tiesiog jis normalus greitis
Old Balandis 28, 2009, 06:57
Administrator Grupė

Spauda UPS dirbs tie zonos, priklausomai nuo to, kur jūs galite įdėti rankas.

Uždaryti daugiau apie ginklus, išskyrus daugiau apie krūtinės / peties.

Lėčiau, taip pat dirba raumenys sunkiau, pristabdyti, sulėtinti. Tai taip pat taikoma svorius.

Greitas tiesiog verčia Huff Puff ir be jokios priežasties.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 28, 2009, 07:00
Narys

Kiek jums manau, turėtų daryti kiekvienas REP
Old Balandis 28, 2009, 07:09
Administrator Grupė

Kalba kiekviename rinkinyje?
Old Balandis 28, 2009, 07:14
Narys

Yeah, coz i do bankomatu 12 pakartojimų 3 rinkiniai
Old Balandis 28, 2009, 07:15
Administrator Grupė

Aš goto žlugti, ir tai 3-5 rinkinių. Paprastai kaip sušilti, nes padaryti 50 pakartojimų nesiruošia daryti daug, neskaitant atspalvių.

Norėdami sukurti raumenų 8-10 pakartojimų yra ten, kur norite būti, todėl, jei darai 12 + komfortabiliai atėjo laikas pereiti prie svorių.
Old Balandis 28, 2009, 07:22
Narys

Aš 16kgs dumbells apie kiekvieną ranką, bet kadangi aš žaisti tenisą, taip pat mano ranką everytime I žaisti teniso tikrai skauda, kai ir po žaidimo, todėl dabar jiems ramybės tai noriu tiesiog ne svorio pratimai, nuo šiol
Old Balandis 28, 2009, 07:25
Administrator Grupė

Panašiai kaip ir per daug svorio, turėtumėte galėti naudotis svoris patogiai tobula forma, 10 + pakartojimų ir 3 rinkiniai.

Nenaudoju 16kg viena ranka, ir aš esu gana patyręs / apmokyti.

Jums tereikia pakartojimų mirę lėtai, prašome įrašyti kaip jie sako, ir su teise svorio, ne per daug, ne per mažai ir gausite rezultatus.

Dar reikia skirti Jums, bet tai, kad bendras žmonių naudoja per daug svorio darant REP 1 / 1 Set mąstymas thats ketinate daryti nieko arba daro 100 garbanos prie šviesos greičio, naudodami savo organizmui sūpynės jį, ir yra laiko švaistymas.

Jūs vyrai / moterys?
Old Balandis 28, 2009, 07:28
Narys

Vyras, Yeah I think dešinėje aš tiesiog 10kg ant kiekvieno jo apie tikslumas ne kiek svorio galima padaryti ranką
Old Balandis 28, 2009, 07:37
Administrator Grupė

Visiškai ne dienos pabaigos, jei radote save kovoja ir prarasti forma turite per daug svorio. Kai aš pirmą kartą pradėjo buvau siekia patekti į didelį svorį ir daryti dideli liftai, aš greitai suprato, aš tik cheating save ir palinkėti daugiau. Tai ne visi apie kg. Sleep / remonto, įvairių pratimų, forma ir dieta yra svarbesnė IMO.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Akių pratimai robina80 Off Topic Discussion 6 26 spalis 2009 11:01
Koks yra geriausias laiko laukti tarp daugelio, kai kėlimo svoris? go Cavs Off Topic Discussion 5 Kovas 21, 2007 06:44
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.