![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| gali bet kuriuo iš jūsų pasakyti, kokie pratimai geriausiai dirbti su jūsų bicep, tricep, viršutinės krūtinės ląstos ir apatinių krūtinės, ar stumti UPS darbą visiems rankas ir viršutinę krūtinės ir pečių priklausomai nuo to, kiek jūs turite savo rankose, be, tai geriausias pakelti kojas, taip pat aukštojo do you do push ups lėtai, arba tiesiog jis normalus greitis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spauda UPS dirbs tie zonos, priklausomai nuo to, kur jūs galite įdėti rankas.
Uždaryti daugiau apie ginklus, išskyrus daugiau apie krūtinės / peties. Lėčiau, taip pat dirba raumenys sunkiau, pristabdyti, sulėtinti. Tai taip pat taikoma svorius. Greitas tiesiog verčia Huff Puff ir be jokios priežasties. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Kiek jums manau, turėtų daryti kiekvienas REP |
|
| |||
| |||
| Kalba kiekviename rinkinyje? |
|
| |||
| |||
| Yeah, coz i do bankomatu 12 pakartojimų 3 rinkiniai |
|
| |||
| |||
| Aš goto žlugti, ir tai 3-5 rinkinių. Paprastai kaip sušilti, nes padaryti 50 pakartojimų nesiruošia daryti daug, neskaitant atspalvių. Norėdami sukurti raumenų 8-10 pakartojimų yra ten, kur norite būti, todėl, jei darai 12 + komfortabiliai atėjo laikas pereiti prie svorių. |
|
| |||
| |||
| Aš 16kgs dumbells apie kiekvieną ranką, bet kadangi aš žaisti tenisą, taip pat mano ranką everytime I žaisti teniso tikrai skauda, kai ir po žaidimo, todėl dabar jiems ramybės tai noriu tiesiog ne svorio pratimai, nuo šiol |
|
| |||
| |||
| Panašiai kaip ir per daug svorio, turėtumėte galėti naudotis svoris patogiai tobula forma, 10 + pakartojimų ir 3 rinkiniai. Nenaudoju 16kg viena ranka, ir aš esu gana patyręs / apmokyti. Jums tereikia pakartojimų mirę lėtai, prašome įrašyti kaip jie sako, ir su teise svorio, ne per daug, ne per mažai ir gausite rezultatus. Dar reikia skirti Jums, bet tai, kad bendras žmonių naudoja per daug svorio darant REP 1 / 1 Set mąstymas thats ketinate daryti nieko arba daro 100 garbanos prie šviesos greičio, naudodami savo organizmui sūpynės jį, ir yra laiko švaistymas. Jūs vyrai / moterys? |
|
| |||
| |||
| Vyras, Yeah I think dešinėje aš tiesiog 10kg ant kiekvieno jo apie tikslumas ne kiek svorio galima padaryti ranką |
|
| |||
| |||
| Visiškai ne dienos pabaigos, jei radote save kovoja ir prarasti forma turite per daug svorio. Kai aš pirmą kartą pradėjo buvau siekia patekti į didelį svorį ir daryti dideli liftai, aš greitai suprato, aš tik cheating save ir palinkėti daugiau. Tai ne visi apie kg. Sleep / remonto, įvairių pratimų, forma ir dieta yra svarbesnė IMO. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Akių pratimai | robina80 | Off Topic Discussion | 6 | 26 spalis 2009 11:01 |
| Koks yra geriausias laiko laukti tarp daugelio, kai kėlimo svoris? | go Cavs | Off Topic Discussion | 5 | Kovas 21, 2007 06:44 |
| Temos įrankiai | |
| |