mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Uzdevumi, neizmantojot Svari

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 28, 2009, 06:32
Loceklis

Default Uzdevumi, neizmantojot Svari

var kāds no jums man pateikt, kādi vingrinājumi ir vislabāk strādāt pie sava bicep, tricep, krūšu kurvja augšdaļas un apakšējā krūškurvja, do push ups darbu visiem rokas un augšējā krūšu un plecu atkarībā no tā, cik daudz jums ir rokas no otra, tas ir labākais paaugstinātu jūsu kājām augstākās arī jūs darīt push ups lēnā tempā vai vienkārši darīt to normālu ātrumu
Old Aprīlis 28, 2009, 06:57
Administrator Group

Preses ups darbosies tās zonas, atkarībā no tā, kur jūs varat ievietot jūsu rokās.

Aizvērt ir vairāk uz rokas, neskaitot vairāk uz krūtīm / pleciem.

Lēnāk strādā arī muskuļiem grūtāk, palēnināt, palēnināšanos. Tas attiecās arī uz svaru.

Fast tikai padara jūs iebiedēt un dvesma bez iemesla.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 28, 2009, 07:00
Loceklis

cik tu domā, ka es būtu jādara katru rep
Old Aprīlis 28, 2009, 07:09
Administrator Group

Jums ir katra noteikt?
Old Aprīlis 28, 2009, 07:14
Loceklis

yeah, coz atm i do 12 REPS 3 komplekti
Old Aprīlis 28, 2009, 07:15
Administrator Group

I goto neizdoties, un tie 3-5 kopas. Parasti kā iesildīšanās, jo darot 50 REPS nav darīs daudz, malā no tonizējoša.

Veidot muskuļu 8-10 REPS ir, ja jūs vēlaties būt, tādēļ, ja jūs darāt 12 + ērti ir pienācis laiks pāriet uz svaru.
Old Aprīlis 28, 2009, 07:22
Loceklis

i did 16kgs dumbells katrā grupā, bet tāpēc es spēlēt tenisu, kā arī roku everytime i spēlē tenisa tiešām sāp, kad pēc spēles tā tagad im atpūtas tam es gribu vienkārši darīt nav svara izmanto no šā brīža
Old Aprīlis 28, 2009, 07:25
Administrator Group

Izklausās pārāk lielu nozīmi, Jums ir jābūt iespējai izmantot ērti svars ar lielisku veidlapu 10 + REPS un 3 komplekti.

Es neizmantojiet 16kg katrā rokā, un es esmu diezgan pieredzējis / apmācīti.

Kas jums jādara REPS miris lēni, sajust sadedzināt kā saka un ar labo svars, ne pārāk daudz, ne pārāk maz, un jūs saņemsiet rezultātus.

Nav vajadzīgs vērsti uz jums, bet to kopējā šo cilvēku izmanto pārāk lielu nozīmi darot 1 rep / 1 komplekts domāšana thats gatavojas darīt kaut ko vai darot 100 cirtas pie gaismas ātruma izmantojot Jūsu ķermeņa svārstīties to uz augšu, gan ir laika izšķiešana.

Jūs vīrietis / sieviete?
Old Aprīlis 28, 2009, 07:28
Loceklis

vīrietis, yeah es domāju, ka jūsu tiesības i var vienkārši darīt 10kg katrā rokā, jo tās par precizitāte ne cik daudz svara, var izdarīt
Old Aprīlis 28, 2009, 07:37
Administrator Group

Pilnīgi, pēc beigu dienas, ja jūs nonākat cīnās un zaudē formu jums pārāk lielu svaru. Kad es pirmo reizi sāka mani vēlas nokļūt uz lielo svaru un lielas pacēlāji, es drīz saprata, man bija tikai krāpšanos sevi un wised augšu. Tas nav visu par kgs. Miega / remonts, dažādi vingrinājumi, formu un uzturs ir lielāka nozīme SJO.
Reply

Register

Bookmarks