rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Ćwiczenia bez użycia Odważniki

Reply

Narzędzia wątku
Old 28. kwietnia 2009, 06:32
Członek grupy

Default Ćwiczenia bez użycia Odważniki

może jeden z mi powiedzieć, jakie ćwiczenia są najlepsze do pracy na swoim Bicep, tricep, górne i dolne klatce piersiowej klatce piersiowej, nie push up pracę rąk i ramion i górnej części klatki piersiowej w zależności od tego jak daleko masz dłonie od siebie, to jest najlepsze aby podnieść swoje stopy wyższej również zrobić push up powolne tempo lub po prostu zrobić normalną prędkością
Old 28. kwietnia 2009, 06:57
Administrator Group

Prasa UPS będzie te strefy, w zależności od tego, gdzie można umieścić ręce.

Zamknij się więcej na temat broni, poza więcej na klatce piersiowej / plecy.

Wolniej działa również mięśnie lepiej, powoli się spowolnić. Dotyczy to również stosowane do odważników.

Fast sprawia, że jest irytacja i ptyś dla żadnego powodu.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. kwietnia 2009, 07:00
Członek grupy

ilu myślisz mam zrobić każdy rep
Old 28. kwietnia 2009, 07:09
Administrator Group

Masz na myśli każdego zestawu?
Old 28. kwietnia 2009, 07:14
Członek grupy

yeah, coz atm zrobić 12 Reps z 3 zestawów
Old 28. kwietnia 2009, 07:15
Administrator Group

Idz i nie mogę zrobić 3-5 zestawów. Zwykle jako ciepłe, ponieważ ten 50 Reps nie zamierza zrobić, oprócz tonowania.

Aby zbudować mięśnie 8-10 Reps gdzie chcesz być, więc jeśli robią 12 + komfortowo nadszedł czas, aby przejść do odważników.
Old 28. kwietnia 2009, 07:22
Członek grupy

Zrobiłem 16kgs dumbells na każdym ramieniu, ale ponieważ i grać w tenisa jak również ramię everytime grałem w tenisa bardzo boli, kiedy i po gra tak teraz im odpoczynku Chcę to zrobić nie tylko wagi ćwiczenia odtąd
Old 28. kwietnia 2009, 07:25
Administrator Group

Brzmi jak zbyt dużo wagi, powinien mieć możliwość korzystania z wagi komfortowo z doskonałej formie 10 + Reps i 3 zestawy.

I nie używać każdego ramienia 16 kg i jestem dość doświadczony / wyszkoleni.

Musisz wykonać Reps jechać powoli odczuwa palą jak mówią i prawo wagi, nie za dużo, nie za mało i otrzymasz wyniki.

Nie jest konieczne skierowane do Ciebie, ale to wspólne, że zbyt wiele osób korzysta z masy robi rep 1 / 1 zestaw myślenia thats going to zrobić cokolwiek robisz lub 100 loki przy prędkości światła przy użyciu organu huśtawka go, jak to strata czasu.

Jesteś kobiet i mężczyzn?
Old 28. kwietnia 2009, 07:28
Członek grupy

mężczyzn, tak myślę, że po prawej stronie i może to zrobić 10 kg na każdym ramieniu jako o dokładności ile waga nie można zrobić
Old 28. kwietnia 2009, 07:37
Administrator Group

W całości, na koniec dnia, jeśli znajdziesz się zmagamy i utraty formie masz zbyt dużej wagi. Kiedy po raz pierwszy zaczął mi zależało, aby na wielkie masy i zrobić duży wind, I szybko zrealizowana byłem tylko oszukuje siebie i wised się. To nie wszystko o kg. Sleep / naprawy, różnorodne ćwiczenia, diety i forma są ważniejsze IMO.
Reply

Register

Zakładki