![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| może jeden z mi powiedzieć, jakie ćwiczenia są najlepsze do pracy na swoim Bicep, tricep, górne i dolne klatce piersiowej klatce piersiowej, nie push up pracę rąk i ramion i górnej części klatki piersiowej w zależności od tego jak daleko masz dłonie od siebie, to jest najlepsze aby podnieść swoje stopy wyższej również zrobić push up powolne tempo lub po prostu zrobić normalną prędkością |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prasa UPS będzie te strefy, w zależności od tego, gdzie można umieścić ręce.
Zamknij się więcej na temat broni, poza więcej na klatce piersiowej / plecy. Wolniej działa również mięśnie lepiej, powoli się spowolnić. Dotyczy to również stosowane do odważników. Fast sprawia, że jest irytacja i ptyś dla żadnego powodu. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ilu myślisz mam zrobić każdy rep |
|
| |||
| |||
| Masz na myśli każdego zestawu? |
|
| |||
| |||
| yeah, coz atm zrobić 12 Reps z 3 zestawów |
|
| |||
| |||
| Idz i nie mogę zrobić 3-5 zestawów. Zwykle jako ciepłe, ponieważ ten 50 Reps nie zamierza zrobić, oprócz tonowania. Aby zbudować mięśnie 8-10 Reps gdzie chcesz być, więc jeśli robią 12 + komfortowo nadszedł czas, aby przejść do odważników. |
|
| |||
| |||
| Zrobiłem 16kgs dumbells na każdym ramieniu, ale ponieważ i grać w tenisa jak również ramię everytime grałem w tenisa bardzo boli, kiedy i po gra tak teraz im odpoczynku Chcę to zrobić nie tylko wagi ćwiczenia odtąd |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak zbyt dużo wagi, powinien mieć możliwość korzystania z wagi komfortowo z doskonałej formie 10 + Reps i 3 zestawy. I nie używać każdego ramienia 16 kg i jestem dość doświadczony / wyszkoleni. Musisz wykonać Reps jechać powoli odczuwa palą jak mówią i prawo wagi, nie za dużo, nie za mało i otrzymasz wyniki. Nie jest konieczne skierowane do Ciebie, ale to wspólne, że zbyt wiele osób korzysta z masy robi rep 1 / 1 zestaw myślenia thats going to zrobić cokolwiek robisz lub 100 loki przy prędkości światła przy użyciu organu huśtawka go, jak to strata czasu. Jesteś kobiet i mężczyzn? |
|
| |||
| |||
| mężczyzn, tak myślę, że po prawej stronie i może to zrobić 10 kg na każdym ramieniu jako o dokładności ile waga nie można zrobić |
|
| |||
| |||
| W całości, na koniec dnia, jeśli znajdziesz się zmagamy i utraty formie masz zbyt dużej wagi. Kiedy po raz pierwszy zaczął mi zależało, aby na wielkie masy i zrobić duży wind, I szybko zrealizowana byłem tylko oszukuje siebie i wised się. To nie wszystko o kg. Sleep / naprawy, różnorodne ćwiczenia, diety i forma są ważniejsze IMO. |
![]() |
|
| Zakładki |