![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| poate nici unul dintre voi spune-mi ce exercitii sunt cele mai bune la locul de muncă de pe bicep, tricep, superioare şi inferioare de piept în piept, face push up toate dvs. de lucru de arme şi de sus în piept şi umeri în funcţie de cât de departe pe care le-aţi-vă pe mâini în afară, este cel mai bun pentru a ridica picioarele mai mari de asemenea, sa fac push up ritmul lent sau pur si simplu sa o fac viteză normală |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apăsaţi UPS va lucra cele ale zonei, în funcţie de unde aţi pus vă mâinile.
Inchide este pe mai multe arme, pe lângă mai multe de pe piept / umeri. Mai lent de asemenea, lucrări de muşchi mai greu, mai încet în sus, mai încet. Aceasta, de asemenea, aplicate pentru a greutăţilor. Fast doar te face sa-i sări muştarul şi sufla pentru nici un motiv. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| cati crezi că ar trebui să fac în fiecare rep |
|
| |||
| |||
| Te referi la fiecare set? |
|
| |||
| |||
| Da, văr atm i do 12 rips din 3 seturi |
|
| |||
| |||
| Mergi şi nu am făcut 3-5 seturi. În mod normal, ca un sentiment de căldură, pentru că până faci 50 rips nu va face mult, în afară de toning. Pentru a construi musculare 8-10 rips este în cazul în care doriţi să-l fi, deci, dacă doriţi să realizaţi 12 + confortabil este momentul pentru a trece la greutăţi. |
|
| |||
| |||
| Am făcut 16kgs dumbells, pe fiecare braţ, dar pentru că am juca tenis şi mâna mea de fiecare dată am jucat tenis cu adevarat ranit, atunci când şi după joc acum im odihneste-l vreau să fac doar exerciţii non greutate de acum înainte |
|
| |||
| |||
| Pare a fi prea mult în greutate, ar trebui să fie capabile să folosească greutatea confortabil cu forma perfecta pentru 10 + rips şi 3 seturi. Nu folosesc 16 kg fiecare braţ şi eu sunt destul de experienţă / instruit. Ai nevoie pentru a face rips morţi lente, simti arde cum se spune şi cu dreptul de greutate, nu prea mult, prea puţin şi nu veţi obţine rezultate. Nu este necesar îndreptate la tine, dar este comună care oamenii folosesc prea mult în greutate faci rep 1 / 1 set de gândire thats de gând să faci ceva sau faci 100 buclele la viteza luminii, folosindu-vă organismul pentru a balansa-o sus, ambele sunt o pierdere de timp. Aveţi de sex masculin / feminin? |
|
| |||
| |||
| de sex masculin, da cred că dreptul dumneavoastră i mai fac doar 10 kg, pe fiecare braţ ca sa nu precizie despre cât de mult în greutate pe care le puteţi face |
|
| |||
| |||
| Total, la sfârşitul zilei, dacă vă aflaţi luptă şi pierde forma ai prea mult in greutate. Când am început am fost dornici de a obţine de pe mare greutate şi de a face mare ascensoarelor, am dat seama repede am fost doar eu si inseala wised sus. Nu e vorba de kg. Sleep / reparaţii, varietate de exercitii, forma şi dieta sunt mai importante OMI. |
![]() |
|
| Marcaje |