menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Cvičenia bez použitia Závažie

Reply

Thread Tools
Old 28. apríla 2009, 06:32
Člen Skupina

Default Cvičenia bez použitia Závažie

môže niektorý z vás, povedzte mi, aké cvičenie je najlepšie pre prácu na vašich bicep, tricep, horné a dolné hrudnej hrudníka, to push up prácu všetky svoje zbrane a hrudníka a horných ramien v závislosti na tom, ako ďaleko máte ruky od seba, je to najlepšie povýšiť na nohy vyššia aj robíte push up pomaly alebo to jednoducho urobiť normálne rýchlosť
Old 28. apríla 2009, 06:57
Administrátor Skupina

Tlač UPS bude fungovať tie oblasti, podľa toho, kde si ťa rukami.

Zavrieť sa na zbrane, s výnimkou viac na hrudníku / ramená.

Pomalší funguje aj svaly ťažšie, pomaly hore, spomaliť. To sa tiež vzťahuje na závažia.

Rýchle len si zlosť a nadmout pre žiadny dôvod.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. apríla 2009, 07:00
Člen Skupina

Koľko si myslíte, že by som mal urobiť každý rep
Old 28. apríla 2009, 07:09
Administrátor Skupina

Myslíš každý súbor?
Old 28. apríla 2009, 07:14
Člen Skupina

jo, coz atm aj do obchodní zástupcovia 12 z 3 súbory
Old 28. apríla 2009, 07:15
Administrátor Skupina

I goto zlyhať a do 3-5 sad. Normálně ako zahriať, pretože robí 50 obchodní zástupcovia, nie je robiť veľa, okrem tonizujúcich.

Budovať svalovú 8-10 obchodní zástupcovia sa, kde chcete byť, takže keď robíte 12 + pohodlne je čas prejsť na závažia.
Old 28. apríla 2009, 07:22
Člen Skupina

Urobil som 16kgs dumbells na každú ruku, ale pretože som hrať tenis a ruku vždy som hral tenis vážne zranil pri a po hre tak teraz im odpočinku sa chcem na niečo urobiť bez váhy cvičenie odteraz
Old 28. apríla 2009, 07:25
Administrátor Skupina

Znie to príliš váhu, mali by ste byť schopní používať hmotnosť pohodlne s dokonalou formou na 10 + obchodní zástupcovia a 3 sady.

I nepoužívajú 16kg každá ruka a som pomerne skúsený / školeni.

Musíte urobiť obchodní zástupcovia mŕtvych pomalý, vypálit cítiť, ako sa hovorí a so správnou váhu, nie je príliš veľa, nie príliš málo, a budete mať výsledky.

Nie je potrebné smerovať na vás, ale je to časté, že ľudia používajú príliš veľa váhy robiť rep 1 / 1 sada myslenie to je robiť niečo robiť, alebo 100 kroutí pri rýchlosti svetla pomocou Vášho tela, aby swing to, ako je to strata času.

Ty mužov a žien?
Old 28. apríla 2009, 07:28
Člen Skupina

Muža, jo myslím, že vaše právo môžem len do 10 kg na každú ruku, pretože jeho presnosť nie je o tom, koľko váhy, ktoré môžete urobiť
Old 28. apríla 2009, 07:37
Administrátor Skupina

Úplne na konci dňa, ak si nájdete sami zápasí a stratí formu máš moc hmotnosti. Keď som po prvýkrát začal som sa chce dostať na veľkej hmotnosti a veľkých výťahy, som čoskoro uvedomili jsem byl jen já a podvádzanie wised hore. Nie je to všetko o kg. Klidový / opravy, rôznych cvičeniach podobe a strava sú dôležitejšie IMO.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Očné cvičenie robina80 Vypnúť Téma diskusie 6 26.októbra 2009 11:01
Aký je najlepší čas čakať medzi súbormi pri zdvíhaní závažia? ísť cavs Vypnúť Téma diskusie 5 21. marca 2007 06:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.