![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| môže niektorý z vás, povedzte mi, aké cvičenie je najlepšie pre prácu na vašich bicep, tricep, horné a dolné hrudnej hrudníka, to push up prácu všetky svoje zbrane a hrudníka a horných ramien v závislosti na tom, ako ďaleko máte ruky od seba, je to najlepšie povýšiť na nohy vyššia aj robíte push up pomaly alebo to jednoducho urobiť normálne rýchlosť |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tlač UPS bude fungovať tie oblasti, podľa toho, kde si ťa rukami.
Zavrieť sa na zbrane, s výnimkou viac na hrudníku / ramená. Pomalší funguje aj svaly ťažšie, pomaly hore, spomaliť. To sa tiež vzťahuje na závažia. Rýchle len si zlosť a nadmout pre žiadny dôvod. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Koľko si myslíte, že by som mal urobiť každý rep |
|
| |||
| |||
| Myslíš každý súbor? |
|
| |||
| |||
| jo, coz atm aj do obchodní zástupcovia 12 z 3 súbory |
|
| |||
| |||
| I goto zlyhať a do 3-5 sad. Normálně ako zahriať, pretože robí 50 obchodní zástupcovia, nie je robiť veľa, okrem tonizujúcich. Budovať svalovú 8-10 obchodní zástupcovia sa, kde chcete byť, takže keď robíte 12 + pohodlne je čas prejsť na závažia. |
|
| |||
| |||
| Urobil som 16kgs dumbells na každú ruku, ale pretože som hrať tenis a ruku vždy som hral tenis vážne zranil pri a po hre tak teraz im odpočinku sa chcem na niečo urobiť bez váhy cvičenie odteraz |
|
| |||
| |||
| Znie to príliš váhu, mali by ste byť schopní používať hmotnosť pohodlne s dokonalou formou na 10 + obchodní zástupcovia a 3 sady. I nepoužívajú 16kg každá ruka a som pomerne skúsený / školeni. Musíte urobiť obchodní zástupcovia mŕtvych pomalý, vypálit cítiť, ako sa hovorí a so správnou váhu, nie je príliš veľa, nie príliš málo, a budete mať výsledky. Nie je potrebné smerovať na vás, ale je to časté, že ľudia používajú príliš veľa váhy robiť rep 1 / 1 sada myslenie to je robiť niečo robiť, alebo 100 kroutí pri rýchlosti svetla pomocou Vášho tela, aby swing to, ako je to strata času. Ty mužov a žien? |
|
| |||
| |||
| Muža, jo myslím, že vaše právo môžem len do 10 kg na každú ruku, pretože jeho presnosť nie je o tom, koľko váhy, ktoré môžete urobiť |
|
| |||
| |||
| Úplne na konci dňa, ak si nájdete sami zápasí a stratí formu máš moc hmotnosti. Keď som po prvýkrát začal som sa chce dostať na veľkej hmotnosti a veľkých výťahy, som čoskoro uvedomili jsem byl jen já a podvádzanie wised hore. Nie je to všetko o kg. Klidový / opravy, rôznych cvičeniach podobe a strava sú dôležitejšie IMO. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Očné cvičenie | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 6 | 26.októbra 2009 11:01 |
| Aký je najlepší čas čakať medzi súbormi pri zdvíhaní závažia? | ísť cavs | Vypnúť Téma diskusie | 5 | 21. marca 2007 06:44 |
| Thread Tools | |
| |