мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Вежбе без коришћења Тежине

Reply

Тхреад Тоолс
Old 28 тра 2009, 06:32
Мембер Гроуп

Default Вежбе без коришћења Тежине

може било који од вас реците ми шта су најбоље вежбе за рад на вашој бицеп, трицеп, горњи и доњи прсног цхест, пусх уп то раде све своје оружје и горњем грудном косу и раменима зависно о томе колико имате руке апарт, то је најбоље подићи на ноге и већи обављате ли пусх уп слоу темпом или једноставно учините то нормална брзина
Old 28 тра 2009, 06:57
Администратор Гроуп

Притисните уп оне ће радити подручја, зависно где сте ставили руке.

Затвори је у наручју, поред више на прсима / раменима.

Успорено ради и мишиће теже, споро се успорити. То такође применити на тегови.

Брзи само чини замерање напухати и без разлога.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 28 тра 2009, 07:00
Мембер Гроуп

колико мислите ли да би требало да учини сваки предст
Old 28 тра 2009, 07:09
Администратор Гроуп

Мислиш сваки скуп?
Old 28 тра 2009, 07:14
Мембер Гроуп

Ыеах, цоз АТМ и до 12 репс оф 3 сетови
Old 28 тра 2009, 07:15
Администратор Гроуп

Ја Гото успети и направити 3-5 комплета. Нормално, као угријати, јер се ради 50 репс неће учинити много, осим тонирање.

За изградњу мишића 8-10 репс је где желите да буде, тако да ако радиш 12 + угодно је време да се пресели у тегови.
Old 28 тра 2009, 07:22
Мембер Гроуп

Нисам 16кгс думбеллс на сваки крак али зато што сам играти тенис, али сам руку све сам играо тенис јако болети и кад након свирања па сада им се одмара желим само то не тежине вежби од сада
Old 28 тра 2009, 07:25
Администратор Гроуп

Звучи као превише тежине, требали бисте бити у могућности да користите тежину комотно са савршеном облику за 10 + репс и 3 комплета.

Не користим 16кг сваку руку и ја сам прилично искусан / обучено.

Ви треба да урадите репс сасвим лагано, осећам као опеклина кажу и са правом тежине, али не превише, не премало и видећете резултате.

Није нужно усмерена на Вас, али је заједничко да се људи користе превише тежине радиш 1 рипс / 1 сет размишљања тај лијегање чинити било што радиш или 100 цурлс на брзину свјетлости користе ваше тело како би га љуљати, обе су губитак времена.

Ви мушко / женско?
Old 28 тра 2009, 07:28
Мембер Гроуп

мушко, да ли мислите да је ваше право ЈА мај праведан чинити 10кг на сваки крак као о тачности колико тежине не можеш учинити
Old 28 тра 2009, 07:37
Администратор Гроуп

Потпуно, на крају дана ако установите сами боре и губе форму коју је добио превише тежине. Нашто ЈА прво почети био сам желела добити на тежини и то велика велика лифта, ја убрзо схватила сам био само варка себе и уисед горе. То није све о кг. Слееп / поправку, разне вежбе, облик и начин исхране су вал̌нији имо.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Еые Вјежбе робина80 Офф Топиц Дисцуссион 6 26 Окт 2009 11:01
Које је најбоље време приправности између одређује када лифтинг тежине? иди цавс Офф Топиц Дисцуссион 5 21 март 2007 06:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц