![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| може било који од вас реците ми шта су најбоље вежбе за рад на вашој бицеп, трицеп, горњи и доњи прсног цхест, пусх уп то раде све своје оружје и горњем грудном косу и раменима зависно о томе колико имате руке апарт, то је најбоље подићи на ноге и већи обављате ли пусх уп слоу темпом или једноставно учините то нормална брзина |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Притисните уп оне ће радити подручја, зависно где сте ставили руке.
Затвори је у наручју, поред више на прсима / раменима. Успорено ради и мишиће теже, споро се успорити. То такође применити на тегови. Брзи само чини замерање напухати и без разлога. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| колико мислите ли да би требало да учини сваки предст |
|
| |||
| |||
| Мислиш сваки скуп? |
|
| |||
| |||
| Ыеах, цоз АТМ и до 12 репс оф 3 сетови |
|
| |||
| |||
| Ја Гото успети и направити 3-5 комплета. Нормално, као угријати, јер се ради 50 репс неће учинити много, осим тонирање. За изградњу мишића 8-10 репс је где желите да буде, тако да ако радиш 12 + угодно је време да се пресели у тегови. |
|
| |||
| |||
| Нисам 16кгс думбеллс на сваки крак али зато што сам играти тенис, али сам руку све сам играо тенис јако болети и кад након свирања па сада им се одмара желим само то не тежине вежби од сада |
|
| |||
| |||
| Звучи као превише тежине, требали бисте бити у могућности да користите тежину комотно са савршеном облику за 10 + репс и 3 комплета. Не користим 16кг сваку руку и ја сам прилично искусан / обучено. Ви треба да урадите репс сасвим лагано, осећам као опеклина кажу и са правом тежине, али не превише, не премало и видећете резултате. Није нужно усмерена на Вас, али је заједничко да се људи користе превише тежине радиш 1 рипс / 1 сет размишљања тај лијегање чинити било што радиш или 100 цурлс на брзину свјетлости користе ваше тело како би га љуљати, обе су губитак времена. Ви мушко / женско? |
|
| |||
| |||
| мушко, да ли мислите да је ваше право ЈА мај праведан чинити 10кг на сваки крак као о тачности колико тежине не можеш учинити |
|
| |||
| |||
| Потпуно, на крају дана ако установите сами боре и губе форму коју је добио превише тежине. Нашто ЈА прво почети био сам желела добити на тежини и то велика велика лифта, ја убрзо схватила сам био само варка себе и уисед горе. То није све о кг. Слееп / поправку, разне вежбе, облик и начин исхране су вал̌нији имо. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Еые Вјежбе | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 6 | 26 Окт 2009 11:01 |
| Које је најбоље време приправности између одређује када лифтинг тежине? | иди цавс | Офф Топиц Дисцуссион | 5 | 21 март 2007 06:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |