az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Herhangi bir Ağırlıkları kullanmadan Alıştırmalar

Reply

Konu Araçları
Old 28 Nisan 2009, 06:32
Üye Grubu

Default Herhangi bir Ağırlıkları kullanmadan Alıştırmalar

size birini ne alıştırmaları en sizin bicep, Tricep, üst göğüs ve alt göğüs üzerinde çalışmak için, itme up'lara tüm silah ve üst gögüs ve omuzlarında ne kadar ellerini appart, it is best var göre iş yapmak bana söyleyebilir Ayağa yüksek de var yükseltmesine veya yavaş itin up sadece normal bir hız yapar
Old 28 Nisan 2009, 06:57
Yönetici Grubu

Basın up'lara çalışır bu bölgenin, nereye el sizi bağlı.

Close to the kollarda daha appart göğüs üzerinde fazla / omuz.

Yavaş da zor, aşağı yukarı yavaş yavaş kasları çalışıyor. Bu da ağırlık uygulanır.

Hızlı sadece burnundan solumak bir neden olabilir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 Nisan 2009, 07:00
Üye Grubu

kaç Benim her temsilcisi yapmalıyım sizce
Old 28 Nisan 2009, 07:09
Yönetici Grubu

Her ayarlamak anlamına mı geliyor?
Old 28 Nisan 2009, 07:14
Üye Grubu

evet, coz ATM I 3 kümelerinin 12 fitilli kumaş yapmak
Old 28 Nisan 2009, 07:15
Yönetici Grubu

Ben goto başarısız ve 3-5 ayarlar yapmak. Genellikle sıcak olarak çünkü 50 fitilli kumaş yaptığını çok, bir kenara tonlama kimden yapacaklar değil.

8-10 fitilli kumaş kas kurmak için nerede olmak istiyorum, eğer 12 yapıyorsun + rahat it's time ağırlık geçmek içindir.
Old 28 Nisan 2009, 07:22
Üye Grubu

Ben ancak her kolu üzerinde 16kgs dumbells yaptım çünkü oynamak tenis de kolumu her I tenis gerçekten zaman ve şimdi I dinlenme Sohbet oynarken sonra sadece olmayan ağırlık yapmak istiyorum alıştırmaları şimdi on zarar oynanır
Old 28 Nisan 2009, 07:25
Yönetici Grubu

Çok fazla ağırlık gibi, 10 mükemmel formu ile ağırlığı rahat + fitilli kumaş ve 3 setleri kullanabilmeniz gerekir.

Her kol 16kg kullanmayın ve ben oldukça deneyimli yaşıyorum / eğitimli.

Bu fitilli kumaş yavaş ölü yapmak gibi derler ve doğru ağırlığı ile de, çok fazla değil çok az ve sonuçlar alırsınız ve yanık hissetmek gerekir.

Not yönelik size gerekli ama bu insanların ağırlığı 1 temsilcisi / 1 ayarlamak düşünce çok yapıyor kullanımı yaygındır şey veya ışık hızıyla bu salıncak için vücudunuzu kullanarak 100 bukleler yapıyor yapmak, hem zaman kaybı olduğunu giderek şu.

Erkek / kadın?
Old 28 Nisan 2009, 07:28
Üye Grubu

Erkek, evet ben sağ Sadece onun hakkında doğru yapabilirsiniz değil ne kadar ağırlık olarak her kol üzerinde 10kg yapabilirsiniz düşünüyorum
Old 28 Nisan 2009, 07:37
Yönetici Grubu

Tamamen, gün sonunda eğer kendinizi mücadele ve çok fazla ağırlığı var formunu kaybetme bulabilirsiniz. Ben ilk ben büyük kilo almaya istekli olduğunu başladı ve büyük kaldırdı yapmak, ben yakında Sadece kendim hile olduğunu ve wised anladılar. Bu kg hakkında değil. Uyku / onarım, egzersiz, form ve diyet çeşitli daha önemlidir IMO.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından