![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| size birini ne alıştırmaları en sizin bicep, Tricep, üst göğüs ve alt göğüs üzerinde çalışmak için, itme up'lara tüm silah ve üst gögüs ve omuzlarında ne kadar ellerini appart, it is best var göre iş yapmak bana söyleyebilir Ayağa yüksek de var yükseltmesine veya yavaş itin up sadece normal bir hız yapar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Basın up'lara çalışır bu bölgenin, nereye el sizi bağlı.
Close to the kollarda daha appart göğüs üzerinde fazla / omuz. Yavaş da zor, aşağı yukarı yavaş yavaş kasları çalışıyor. Bu da ağırlık uygulanır. Hızlı sadece burnundan solumak bir neden olabilir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| kaç Benim her temsilcisi yapmalıyım sizce |
|
| |||
| |||
| Her ayarlamak anlamına mı geliyor? |
|
| |||
| |||
| evet, coz ATM I 3 kümelerinin 12 fitilli kumaş yapmak |
|
| |||
| |||
| Ben goto başarısız ve 3-5 ayarlar yapmak. Genellikle sıcak olarak çünkü 50 fitilli kumaş yaptığını çok, bir kenara tonlama kimden yapacaklar değil. 8-10 fitilli kumaş kas kurmak için nerede olmak istiyorum, eğer 12 yapıyorsun + rahat it's time ağırlık geçmek içindir. |
|
| |||
| |||
| Ben ancak her kolu üzerinde 16kgs dumbells yaptım çünkü oynamak tenis de kolumu her I tenis gerçekten zaman ve şimdi I dinlenme Sohbet oynarken sonra sadece olmayan ağırlık yapmak istiyorum alıştırmaları şimdi on zarar oynanır |
|
| |||
| |||
| Çok fazla ağırlık gibi, 10 mükemmel formu ile ağırlığı rahat + fitilli kumaş ve 3 setleri kullanabilmeniz gerekir. Her kol 16kg kullanmayın ve ben oldukça deneyimli yaşıyorum / eğitimli. Bu fitilli kumaş yavaş ölü yapmak gibi derler ve doğru ağırlığı ile de, çok fazla değil çok az ve sonuçlar alırsınız ve yanık hissetmek gerekir. Not yönelik size gerekli ama bu insanların ağırlığı 1 temsilcisi / 1 ayarlamak düşünce çok yapıyor kullanımı yaygındır şey veya ışık hızıyla bu salıncak için vücudunuzu kullanarak 100 bukleler yapıyor yapmak, hem zaman kaybı olduğunu giderek şu. Erkek / kadın? |
|
| |||
| |||
| Erkek, evet ben sağ Sadece onun hakkında doğru yapabilirsiniz değil ne kadar ağırlık olarak her kol üzerinde 10kg yapabilirsiniz düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Tamamen, gün sonunda eğer kendinizi mücadele ve çok fazla ağırlığı var formunu kaybetme bulabilirsiniz. Ben ilk ben büyük kilo almaya istekli olduğunu başladı ve büyük kaldırdı yapmak, ben yakında Sadece kendim hile olduğunu ve wised anladılar. Bu kg hakkında değil. Uyku / onarım, egzersiz, form ve diyet çeşitli daha önemlidir IMO. |