менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Вправи без використання ваг

Reply

Різьба Інструменти
Old 28 квiтня 2009, 06:32
Член групи

Default Вправи без використання ваг

Чи може будь-який з вас, скажіть мені, які вправи краще всього працювати на біцепс, трицепс, верхньої частини грудної клітки і нижній грудей, робити віджимання роботі всі ваші руки і верхній частині грудей і плечей в залежності від того, наскільки у вас є руки в сторони, це кращий підняти ногу вище також робити віджимання повільними темпами або просто робити це нормальна швидкість
Old 28 квітня 2009, 06:57
Адміністратор групи

Преса ИБП будуть працювати ті області, в залежності, де ти поклав руки.

Закрити це більше на руках, крім більше на груди / плечі.

Повільніше працює також м'язи сильніше, уповільнити, сповільнюються. Це відноситься і до ваги.

Швидко просто робить вас Huff Puff і без причини.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 28 квітня 2009, 07:00
Член групи

Скільки ви думаєте, що я повинна робити кожна Rep
Old 28 квітня 2009, 07:09
Адміністратор групи

Тобто кожен набір?
Old 28 квітня 2009, 07:14
Член групи

Так, я Coz банкоматів до 12 повторень по 3 підходи
Old 28 квітня 2009, 07:15
Адміністратор групи

Я Goto невдачу і зробити 3-5 наборів. Зазвичай як тепло, тому що робимо 50 повторень не збирається робити багато чого, в стороні від тонування.

Для нарощування м'язової маси 8-10 повторень де ви хочете бути, тому, якщо ви робите 12 + комфортно пора перейти до ваги.
Old 28 квітня 2009, 07:22
Член групи

Я 16KGS Гантелі на кожній руці, але тому, що я граю в теніс, а мої руки кожен раз я грала в теніс дуже боляче, коли і після гри так що тепер їм спокою це я хочу просто зробити, не весь вправи відтепер
Old 28 квітня 2009, 07:25
Адміністратор групи

Схоже, надто велику вагу, Ви повинні мати можливість використовувати весь комфортно з досконалою формою 10 + повторень і 3 комплекти.

Я не використовую 16kg кожній руці, і я досить досвідчений / підготовку.

Вам потрібно робити повторень мертвих повільно, відчути імпульс як вони говорять і з правом вагу, не дуже багато, не мало, і ви отримаєте результати.

Не потрібно спрямований на вас, але це спільне, що люди використовують дуже велику вагу роблять респ 1 / 1 комплект мислення Thats збираємося робити нічого або робити 100 кучері на швидкості світла за допомогою вашого тіла, щоб гойдалки це, обидві є марною тратою часу.

Ви, чоловіки / жінки?
Old 28 квітня 2009, 07:28
Член групи

чоловіки, та я думаю, ваші права можуть просто 10кг на кожну руку, як про свою точності не яку вагу ви можете зробити
Old 28 квітня 2009, 07:37
Адміністратор групи

Всього, в кінці дня, якщо ви виявили, бореться і втратити форму Ви отримали дуже велику вагу. Коли я вперше почав я прагнув потрапити на велику вагу і робити великі ліфти, незабаром я зрозуміла, я просто обманюють себе і побажав вгору. Це не все про кг. Сон / ремонт, різноманітні вправи, форма і дієти є більш важливими, ІМВ.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.