![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи може будь-який з вас, скажіть мені, які вправи краще всього працювати на біцепс, трицепс, верхньої частини грудної клітки і нижній грудей, робити віджимання роботі всі ваші руки і верхній частині грудей і плечей в залежності від того, наскільки у вас є руки в сторони, це кращий підняти ногу вище також робити віджимання повільними темпами або просто робити це нормальна швидкість |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преса ИБП будуть працювати ті області, в залежності, де ти поклав руки.
Закрити це більше на руках, крім більше на груди / плечі. Повільніше працює також м'язи сильніше, уповільнити, сповільнюються. Це відноситься і до ваги. Швидко просто робить вас Huff Puff і без причини. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Скільки ви думаєте, що я повинна робити кожна Rep |
|
| |||
| |||
| Тобто кожен набір? |
|
| |||
| |||
| Так, я Coz банкоматів до 12 повторень по 3 підходи |
|
| |||
| |||
| Я Goto невдачу і зробити 3-5 наборів. Зазвичай як тепло, тому що робимо 50 повторень не збирається робити багато чого, в стороні від тонування. Для нарощування м'язової маси 8-10 повторень де ви хочете бути, тому, якщо ви робите 12 + комфортно пора перейти до ваги. |
|
| |||
| |||
| Я 16KGS Гантелі на кожній руці, але тому, що я граю в теніс, а мої руки кожен раз я грала в теніс дуже боляче, коли і після гри так що тепер їм спокою це я хочу просто зробити, не весь вправи відтепер |
|
| |||
| |||
| Схоже, надто велику вагу, Ви повинні мати можливість використовувати весь комфортно з досконалою формою 10 + повторень і 3 комплекти. Я не використовую 16kg кожній руці, і я досить досвідчений / підготовку. Вам потрібно робити повторень мертвих повільно, відчути імпульс як вони говорять і з правом вагу, не дуже багато, не мало, і ви отримаєте результати. Не потрібно спрямований на вас, але це спільне, що люди використовують дуже велику вагу роблять респ 1 / 1 комплект мислення Thats збираємося робити нічого або робити 100 кучері на швидкості світла за допомогою вашого тіла, щоб гойдалки це, обидві є марною тратою часу. Ви, чоловіки / жінки? |
|
| |||
| |||
| чоловіки, та я думаю, ваші права можуть просто 10кг на кожну руку, як про свою точності не яку вагу ви можете зробити |
|
| |||
| |||
| Всього, в кінці дня, якщо ви виявили, бореться і втратити форму Ви отримали дуже велику вагу. Коли я вперше почав я прагнув потрапити на велику вагу і робити великі ліфти, незабаром я зрозуміла, я просто обманюють себе і побажав вгору. Це не все про кг. Сон / ремонт, різноманітні вправи, форма і дієти є більш важливими, ІМВ. |