![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
| View Poll Results: Family Guy V The Simpsons Vs americký tati Vs Futurama | |||
| Family Guy | | 7 | 63,64% |
| The Simpsons | | 3 | 27,27% |
| Americký táta | | 0 | 0% |
| Futurama | | 1 | 9,09% |
| Voliči: 11. Nemůžete hlasovat v tomto průzkumu | |||
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Soooo, Čtyři z mé nejoblíbenější programy. Ale velká otázka! Jaký je nejlepší ?????Budu muset jít s Futurama. Bender je úžasná .Prosím volit a proč? :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Z těchto čtyř mine by Family Guy. Protože je to prostě nesmysl, nesmysl a smíchu na to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím souhlasit s Alex, Family Guy je čistý génius, i když to nedává žádný smysl!
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Simpsonovi FTW!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bylo hned Simpsonovi Family Guy ....... v epizodě Homer křičel, když vidí mrtvolu v lomu ještě dostane se mi do stehů, ale na rodinu kluci pathetic nad horní komedie se mi: D
| |||
| |||
| LOL They're zastavení The Simpsons pro Futurama v roce 2008. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud jste u slyšet.
| |||
| |||
| Každý to ví. ![]() Je to fáma o zastavení The Simpsons, ale Futurama bude deff být zpátky na. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ó díky za zúčtování, že až mi bylo skoro strach, že za minuite také rádi, že zde futuramas zpět. |
|
| |||
| |||
| Yewh Jsem hlasoval pro Futurama ![]() |