![]() |
| |||||||
|
| Δείτε τα αποτελέσματα Poll: Family Guy V Οι Simpsons Vs American Dad Vs Futurama | |||
| Οικογένεια Guy | | 7 | 63,64% |
| THE SIMPSONS | | 3 | 27,27% |
| American Μπαμπά | | 0 | 0% |
| Futurama | | 1 | 9,09% |
| Ψηφίσαντες: 11. Μπορεί να μην ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση | |||
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Soooo, Τέσσερις από τους αγαπημένους μου πλέον προγράμματα. Αλλά το μεγάλο ερώτημα! Ποια είναι η καλύτερη ?????Είμαι θα πρέπει να προχωρήσουμε με Futurama. Bender είναι εκπληκτικό .Σας παρακαλώ να ψηφίσετε και να πω γιατί! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Από τα τέσσερα θα είναι η δική μου Οικογένεια Guy. Επειδή είναι απλώς ανοησίες και ανόητο αστείο σε αυτό.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να συμφωνήσω με τον Alex, Οικογένεια Guy ιδιοφυΐα είναι καθαρή, ακόμη και όταν δεν έχει κανένα νόημα!
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Simpsons FTW!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SIMPSONS τώρα ήταν τύπος οικογένειας ....... Όμηρος φωνάζοντας το επεισόδιο, όταν βλέπει το νεκρό σώμα του λατομείου να γίνεται σε μένα, αλλά ράμματα na αξιολύπητη οικογένεια, παιδιά άνω αρχή γίνεται κωμωδία μου: D
| |||
| |||
| LOL Είναι η διακοπή Simpsons Futurama για το 2008. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όπου έκανε και αυτό το ακούω.
| |||
| |||
| Όλοι το γνωρίζουν αυτό. ![]() Είναι μια φήμη σχετικά με τη διακοπή Η Simpsons, Futurama, αλλά θα επιστρέψει για να deff. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ω ευχαριστώ για την εκκαθάριση ότι μέχρι ήμουν σχεδόν ανησυχούν εκεί για minuite, επίσης ευτυχής που εδώ ότι futuramas πάλι. |
|
| |||
| |||
| Yewh Ψήφισα για Futurama ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικογένεια Guy, The Simpsons, South Park &! | KanoakaVirus | Off Topic Συζήτηση | 8 | 21 Μαρ 2009 07:41 |
| Online παιχνίδι flash SIMPSONS | SocialWarfare | PC & Console Gaming | 7 | 14 Δεκ. 2008 15:45 |
| Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο Στο Wembley | evilfantasy | Off Topic Συζήτηση | 8 | 31 Οκτ 2007 07:26 |
| Οικογένεια Guy | HistoryGirl | Off Topic Συζήτηση | 18 | 29 Οκτ 2007 10:35 |
| Είναι άνετα με British American αγγλικά; | tangg | Off Topic Συζήτηση | 8 | 28 Ιουν 2007 23:38 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |