![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
| View Poll Results: Family Guy The Simpsons V vs American tata vs Futurama | |||
| Family Guy | | 7 | 63,64% |
| The Simpsons | | 3 | 27,27% |
| American tata | | 0 | 0% |
| Futurama | | 1 | 9,09% |
| Birača: 11. Vi svibanj ne glasovati u ovoj anketi | |||
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Soooo, Četiri većina mojih omiljenih programa. Ali je velika pitanje! Koji je najbolji ?????Im 'gonna morati ići s Futurama. Bender je nevjerojatna .Molimo vas da glasaju i recite zašto! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od četiri minske bi bilo Family Guy. Jer to je samo gluposti i smiješnih gluposti u to.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morati složiti s Alex, Family Guy je čista genija čak i kada to ne čini bilo koji osjećaj!
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Simpsons FTW!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| simpsons sada je obitelj Gvido ....... homera na vrištanje epizoda kad vidi mrtvih tijela u kamenolom i dalje dobiva mene u uboda, ali na obitelj dečke patetičan preko vrha komedija dobiva mene: D
| |||
| |||
| LOL Oni Zaustavljanjem Simpsons za Futurama u 2008. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdje je u ovom čuti.
| |||
| |||
| Svatko zna to. ![]() To je glasina o zaustavljanju The Simpsons, Futurama, ali će se vratiti na deff. ![]() |
|
| |||
| |||
| oh hvala za kliring i da se tamo gotovo je zabrinut za minuite, također rado ovdje da futuramas back on. |
|
| |||
| |||
| Yewh Ja glasao za Futurama ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Family Guy, The Simpsons, South Park &! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | 21. ožujak 2009 07:41 |
| Online flash igre simpsons | SocialWarfare | PC & konzole Igre | 7 | 14. prosinac 2008 15:45 |
| Američki nogomet At Wembley | evilfantasy | Off Topic Discussion | 8 | 31. listopad 2007 07:26 |
| Family Guy | HistoryGirl | Off Topic Discussion | 18 | 29. listopad 2007 10:35 |
| Jesu li zadovoljni British American English? | tangg | Off Topic Discussion | 8 | 28. lipnja 2007 23:38 |
| Thread Tools | |
| |