![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
| View Poll Results: Family Guy V. A Simpsons Vs American Dad Vs Futurama | |||
| Family Guy | | 7 | 63,64% |
| A Simpsons | | 3 | 27,27% |
| American Dad | | 0 | 0% |
| Futurama | | 1 | 9,09% |
| Szavazók: 11. Lehet, hogy nem szavaz ezt a szavazást | |||
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Soooo, Négy én legkedveltebb program. De a nagy kérdés! Mi a legjobb ?????Én is megyek Futurama. Bender bámulatos .Kérjük, szavazás, és azt, hogy miért! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elfogyott a négy enyém lenne Family Guy. Mivel ez csak hülyeség, és vicces az, hogy hülyeség.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van, hogy fogadják el Alex, Family Guy tiszta zseni még akkor sem, ha nincs semmi értelme!
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Simpsons FTW!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ez most Simpson család srác ....... A postagalamb sikítás epizód, amikor meglátja a holttestet a kőbánya is lesz nekem, de stitches na fiúk család szánalmas az elejére vígjáték lesz nekem: D
| |||
| |||
| LOL They're leállítása Simpsons Futurama a 2008-ban. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hol és hallani.
| |||
| |||
| Mindenki tudja ezt. ![]() Ez a hír járja körül leállítása Simpsons, de Futurama deff kell majd vissza. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ó, köszönöm, hogy az elszámolási fel voltam csaknem aggódott ott egy minuite is örülök, hogy itt futuramas vissza. |
|
| |||
| |||
| Yewh Én szavaztam Futurama ![]() |