![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
| View Poll Results: Family Guy V Simpsons vs American Dad Vs Futurama | |||
| Family Guy | | 7 | 63.64% |
| Simpsonai | | 3 | 27.27% |
| American Dad | | 0 | 0% |
| Futurama | | 1 | 9.09% |
| Voters: 11. Jūs negalite balsuoti šioje apklausoje | |||
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Soooo, Keturi iš mano mėgstamiausias programas. Bet didelis klausimas! Koks yra geriausias ?????I'm gonna turi eiti su Futurama. Bender is amazing .Prašome balsuoti ir pasakyti, kodėl! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš keturių kasyklos būtų Family Guy. Nes tai tiesiog nesąmonė, ir juokinga nesąmonė tuo.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu sutikti su Alex, Family Guy yra grynas genijus net jei ji neturi jokios prasmės!
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Simpsonai ftw!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| buvo Simpsons dabar Family Guy ....... Homer screaming epizodas, kai jis pamato lavoną į karjero ten vis dar mane siūlių, bet na šeimos vaikinai pathetic per viršų komedija Gets Me: D
| |||
| |||
| LOL Jie sustojimo už Futurama Simpsons in 2008. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Where did u išgirsti.
| |||
| |||
| Kiekvienas tai žino. ![]() Tai apie sustojimo Simpsons gandas, bet Futurama deff bus galima vėl įjungti. ![]() |
|
| |||
| |||
| Oi ačiū kliringo kad iki buvau beveik neramu ten minuite, taip pat malonu, kad čia futuramas atgal. |
|
| |||
| |||
| Yewh Aš balsavau už Futurama ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Family Guy, Simpsons, ir South Park! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | Kovas 21, 2009 07:41 |
| Online flash Simpsons Game | SocialWarfare | PC & konsolės Žaidimai | 7 | 14 gruodis 2008 15:45 |
| Amerikietiškas futbolas at Wembley | evilfantasy | Off Topic Discussion | 8 | 31 spalis 2007 07:26 |
| Family Guy | HistoryGirl | Off Topic Discussion | 18 | 29 spalis 2007 10:35 |
| Britai jaukus su amerikiečių anglų kalbos? | tangg | Off Topic Discussion | 8 | Birželis 28, 2007 23:38 |
| Temos įrankiai | |
| |