![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
| Виеу Полл Ресултс: Фамилы Гуы Тхе Симпсонс В вс Америцан тата вс Футурама | |||
| Фамилы Гуы | | 7 | 63,64% |
| Тхе Симпсонс | | 3 | 27,27% |
| Америцан тата | | 0 | 0% |
| Футурама | | 1 | 9,09% |
| Бирача: 11. Ви мај не гласати у овој анкети | |||
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Соооо, Четири већина мојих омиљених програма. Али је велика питање! Који је најбољи ?????Им 'гонна морати ићи са Футурама. Бендер је невероватна .Молимо вас да гласају и реците зашто! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Од четири минско би било Фамилы Гуы. Јер то је само глупости и смијешних глупости у то.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морати сложити са Алекс, Фамилы Гуы је чиста генија чак и када то не чини било који осећај!
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Симпсонс ФТУ!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| симпсонс сада је породицу тип ....... Хомер на вриштање епизода кад види мртвих тела у каменолом и даље добија мене у убода, али на породицу дечко патетичан преко врха комедија добија мене: Д
| |||
| |||
| ЛОЛ Они Заустављањем Симпсонс за Футурама у 2008. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| где је у овом чути.
| |||
| |||
| Свако зна то. ![]() То је гласина о заустављању Тхе Симпсонс, Футурама, али ће се вратити на дефф. ![]() |
|
| |||
| |||
| ох хвала за клиринг и да се тамо готово је забринут за мину, такође радо овде да футурамас бацк он. |
|
| |||
| |||
| Ыеух Ја гласао за Футурама ![]() |