![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
| Подивитися результати опитування: Family Guy V The Simpsons Vs American Dad Vs Futurama | |||
| Family Guy | | 7 | 63,64% |
| Сімпсони | | 3 | 27,27% |
| American Dad | | 0 | 0% |
| Футурама | | 1 | 9,09% |
| Виборці: 11. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Soooo, Чотири з моїх найулюбленіших програм. Але велике питання! Як краще ?????Я збираюся доведеться їхати з Futurama. Бендер Amazing .Будь ласка, голосуйте і сказати, чому! :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З чотирьох моїх б Family Guy. Тому що це просто нонсенс, і смішне, що дурниця.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повинні погодитися з Алексом, Family Guy це геніально, навіть якщо вона не має ніякого сенсу!
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сімпсони FTW!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| було Simpsons зараз хлопець сім'ї ....... Гомер кричали епізод, коли він бачить мертвого тіла в кар'єрі все ще отримує мені наклали шви, але на сім'ю хлопці жалюгідний поверх комедія змушує мене: D
| |||
| |||
| LOL Вони зупинити Сімпсони для Футурами в 2008 році. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звідки у цього чути.
| |||
| |||
| Все це знають. ![]() Це чутки про зупинку The Simpsons, Futurama, але буде Deff бути назад. ![]() |
|
| |||
| |||
| Про подяки за посередництво, що до Я був майже турбує там minuite, також радий, що тут futuramas назад. |
|
| |||
| |||
| Yewh Я голосував за Футурами ![]() |