![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog buvo NW200 motociklo kelių lenktynių praėjusį savaitgalį. Be Superbike RACE 2 vaikinai, vienas šalia kito ne daugiau nei 190mph dėl įprastų kelių. Praėjusiais metais didžiausias greitis buvo šiek tiek daugiau nei 200mph. Jie drąsus ar kažkas kitas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, skamba nuostabus. : D
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip greitai yra RAID? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 23, 2008 15:20 |
| Reikia greitai diską už RAID | thingie2 | Drives & Removable Media | 20 | 16 vasaris 2008 01:44 |
| Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 sausis 2008 10:17 |
| SLI ir Fast Memory | TheDoc | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 25 gruodis 2007 15:01 |
| Greitas pradėti | ferrari1 | Virus, Spyware & Security | 17 | Gegužė 28, 2007 06:24 |
| Temos įrankiai | |
| |